reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ja mam brata 10 lat młodszego więc też tak trochę jak jedynaczka no i dlatego był problem z tym jego bierzmowaniem. rodziców wina kto im kazał tyle czekać na drugie dziecko:-p:-p

reklama
kamylka Marcel ma dziś urodziny czy nie zmieniłaś suwaczka jeszcze??? jesli ma to wszystkiego dobrego dla niego dużo uśmiechu mnóstwa słoneczka i spełnienia dziecięcych marzeń. a jeśli miał to spóźnione ale szczere życzonka dla niego:-)

kamylka Marcel ma dziś urodziny czy nie zmieniłaś suwaczka jeszcze??? jesli ma to wszystkiego dobrego dla niego dużo uśmiechu mnóstwa słoneczka i spełnienia dziecięcych marzeń. a jeśli miał to spóźnione ale szczere życzonka dla niego:-)
Jezyk,bardzo Ci dziekuje za zyczonka w imieniu synka:tak:;-).Urodziny mial 17 marca i chyba cosik mi sie zablokowalo w suwaczku,ale jeszcze raz dziekuje;-)

kupujecie jakieś specjalne szatki do chrztu, czy becik? jak to w ogóle wygląda, bo ja już nie mam zielonego pojęcia?

pbg ja kupiłam, wkleiłam na wątku wyprawkowym fotki.
Przeszukuję od rana allegro i nic mi się nie podoba :-( No ale ci się laraa udało - fajne i wygląda praktycznie. Coraz bardziej skłaniam sie do kupna tylko becika, bo mam taką śliczną sukienkę - tylko, że róźową, a żal żeby z niej wyrosła.... W kościele i tak jej nie roziorę, bo zimno będzie, to chyba tylko ten becik i jakiś biały sweterek kupimy.

dziewczyny mam problem ,może któraś mi pomoże.mój 4-letni syn ma odparzoną dupcie, jest na tyle poważnie że chyba jutro pójde do lekarza z nim.walcze z tym odparzeniem juz od świąt, wszystkie kremy i maście mi dostępne już próbowaliśmy, co zagoje to od nowa, teraz tak mu przysuszyłam zxe przy kupcaniu skóra mu pęka, i leci krew. juz nie mam siły, szkoda mi go , no i ta rana kiepsko wyglaga,

Kup w aptece bepanthen ale PLUS! \Jest bardzo dobry na takie historie i mozna stosowac na rany czy otarcia+moze plucz w nad.potasu po kapieli;-)

Mikamuro- o ile dobrze zrozumialam Małemu pęka skóra przy samej doopce, tak? :-(próbowałaś Alantan krem? sudokrem? bepanthen?wazelinę? parafinę? linomag? nic więcej nie przychodzi mi do głowy...
i może - o ile kupka robiona jest z wysiłkiem- coś z błonnikiem do diety- mniejszy wysiłek- mniej spustoszeń. płatki owsiane, więcej owocków...:tak:

reklama
Do góry