reklama
kamylka Marcel ma dziś urodziny czy nie zmieniłaś suwaczka jeszcze??? jesli ma to wszystkiego dobrego dla niego dużo uśmiechu mnóstwa słoneczka i spełnienia dziecięcych marzeń. a jeśli miał to spóźnione ale szczere życzonka dla niego:-)
Kamylka
Entuzjast(k)a
Jezyk,bardzo Ci dziekuje za zyczonka w imieniu synkakamylka Marcel ma dziś urodziny czy nie zmieniłaś suwaczka jeszcze??? jesli ma to wszystkiego dobrego dla niego dużo uśmiechu mnóstwa słoneczka i spełnienia dziecięcych marzeń. a jeśli miał to spóźnione ale szczere życzonka dla niego:-)

pbg
mama Zuzanki ;)
Przeszukuję od rana allegro i nic mi się nie podoba :-( No ale ci się laraa udało - fajne i wygląda praktycznie. Coraz bardziej skłaniam sie do kupna tylko becika, bo mam taką śliczną sukienkę - tylko, że róźową, a żal żeby z niej wyrosła.... W kościele i tak jej nie roziorę, bo zimno będzie, to chyba tylko ten becik i jakiś biały sweterek kupimy.pbg ja kupiłam, wkleiłam na wątku wyprawkowym fotki.
mikimauro
Fanka BB :)
dziewczyny mam problem ,może któraś mi pomoże.mój 4-letni syn ma odparzoną dupcie, jest na tyle poważnie że chyba jutro pójde do lekarza z nim.walcze z tym odparzeniem juz od świąt, wszystkie kremy i maście mi dostępne już próbowaliśmy, co zagoje to od nowa, teraz tak mu przysuszyłam zxe przy kupcaniu skóra mu pęka, i leci krew. juz nie mam siły, szkoda mi go , no i ta rana kiepsko wyglaga,
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Mikamuro- o ile dobrze zrozumialam Małemu pęka skóra przy samej doopce, tak? :-(próbowałaś Alantan krem? sudokrem? bepanthen?wazelinę? parafinę? linomag? nic więcej nie przychodzi mi do głowy...
i może - o ile kupka robiona jest z wysiłkiem- coś z błonnikiem do diety- mniejszy wysiłek- mniej spustoszeń. płatki owsiane, więcej owocków...
i może - o ile kupka robiona jest z wysiłkiem- coś z błonnikiem do diety- mniejszy wysiłek- mniej spustoszeń. płatki owsiane, więcej owocków...

reklama