Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

...powazniej to zrobilam conajmniej 10 km..+ latanie po sklepach...wybralam sie z Duska na mega dlugi spacer...i zaliczylysmy centrum...Tym razem torebke donioslam do domu

Cieszę, się, że bez Matisiowych rozpaczy, bo mam wrażenie, że on jest bardzo mocno do Ciebie przywiązany.Dobrze będzie Heatherku.Cieszę, się, że bez Matisiowych rozpaczy, bo mam wrażenie, że on jest bardzo mocno do Ciebie przywiązany.
A ja Wam powiem, że mnie ten mój kochany małż znów dziś rozpieszczał. Dawno zapomniane, przez ogólny rozgardiasz dziecięcy, śniadanie do łóżka. Ja się wygrzewałam w porannym słonku, a on tu mi kanapeczki, kawka. W takim szoku byłam rano, że az musiałam Wam go pochwalic.