reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witam się i ja o słonecznym poraneczku :-) wkurzyłam się bo Julinka jakąś cholerę znowu złapała i ma katarek!!! jeden dobrze jej nie ustąpił i się muszę męczyć z nawrotem!!!!! spała z nami to chociaż można uznać że jestem wyspana... budziła się co jakiś czas, ale udawało mi się ją okiełznać :-) dzisiaj o 18 mam wizytę i ciekawe, co dr powie...
Agatka, powodzonka!!!!
wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka :-)
Monika, super, gratulacje!!!
PS. Nika, ja sobie sama umyłam okna ( 7 piętro ) :-D mój mąż chciał umyć to mu nie dałam bo by były brudniejsze niż przed myciem hihihi
pozdrawiam misiaczki brzuchatki :-D

PS. Nika, ja sobie sama umyłam okna ( 7 piętro ) :-D mój mąż chciał umyć to mu nie dałam bo by były brudniejsze niż przed myciem hihihi
pozdrawiam misiaczki brzuchatki :-D

Ewuniu ja tez bym umyla sama ale nie chce miec na pienku z mama:-D A zanim Maz wroci i bedzie mogl umyc to jeszcze z miesiac...a musze przyznac ze bardzo dobrze Mu to wychodzi:-) Tak wiec zostaje maz Tacjany lub moja mama zeby przed swietami sie wyrobic:-D

Ewuniu ja tez bym umyla sama ale nie chce miec na pienku z mama:-D A zanim Maz wroci i bedzie mogl umyc to jeszcze z miesiac...a musze przyznac ze bardzo dobrze Mu to wychodzi:-) Tak wiec zostaje maz Tacjany lub moja mama zeby przed swietami sie wyrobic:-D

Hihi gdybyśmy mieszkały trochę bliżej to bym ci umyła :-D nie było nic przez nie widać tylko odbite łapki Juleczki :-D:-D:-D w sobotę miałam fazę na sprzątanie i tak mi coś odbiło :-) teraz czekam na pensję a może sobie jakąś firaneczkę sprawię <marzyciel>... to masz farta że masz męża czyściciela. Ja swojemu bym nie dała umyć okien w życiu :-)

Hihi gdybyśmy mieszkały trochę bliżej to bym ci umyła :-D nie było nic przez nie widać tylko odbite łapki Juleczki :-D:-D:-D w sobotę miałam fazę na sprzątanie i tak mi coś odbiło :-) teraz czekam na pensję a może sobie jakąś firaneczkę sprawię <marzyciel>... to masz farta że masz męża czyściciela. Ja swojemu bym nie dała umyć okien w życiu :-)

No tak, przy malym dziecku to sie nie dziwie ze tych lapek tyle na oknie jest:-D Moze jednak da rade cos wyskrobac na te firanki...3mam kciuki:-D
A co do meza to fakt...czyscioszek z niego jest, ale to dobrze bo ja jestem pedantka wieksza nic On wiec sie zgrywamy:-D

A mi wzoraj mama sie dorwala do okien na pietrze i tylko polaciowe dla męza zostały, ale chyba nie będzie rozpacząl z tego powodu, że go teściowa wyręczyła :-D Ma zabrac sie za mycie po malarzu, który mam nadzieje, że juz zdrowy jest i w sobote sie w końcu pojawi :baffled:

No tak, przy malym dziecku to sie nie dziwie ze tych lapek tyle na oknie jest:-D Moze jednak da rade cos wyskrobac na te firanki...3mam kciuki:-D
A co do meza to fakt...czyscioszek z niego jest, ale to dobrze bo ja jestem pedantka wieksza nic On wiec sie zgrywamy:-D

Wątpię, bo świąteczne zakupy mamy za pasem... ale to raptem 4 metry, zobaczymy co się da zrobić z tym fantem... mój też jest czyściochem, ale do sprzątania to beztalencie klasy zerowej hihhi :-D

Dzien dobry :-D

Cudna pogoda dzis u mnie za oknem :-)
Niedlugo sie zbieramy i idziemy na spacer z corcia :tak::-)

Wczoraj nie wytrzymalam i zaczelam juz powoli prac rzeczy maluszka :-) Ale sie tego nazbieralo :szok::sorry: Juz jedna partia wyschnela i dzis czeka mnie prasowanko :-) Wlasnie pierze sie druga ;-)I jeszcze ze 3 prlki ciuszkow do uprania zostaly ;-)

Milego dzionka mamusie :-D

Dzien dobry :-D

Cudna pogoda dzis u mnie za oknem :-)
Niedlugo sie zbieramy i idziemy na spacer z corcia :tak::-)

Wczoraj nie wytrzymalam i zaczelam juz powoli prac rzeczy maluszka :-) Ale sie tego nazbieralo :szok::sorry: Juz jedna partia wyschnela i dzis czeka mnie prasowanko :-) Wlasnie pierze sie druga ;-)I jeszcze ze 3 prlki ciuszkow do uprania zostaly ;-)

Milego dzionka mamusie :-D

Martusia, to dzidzia ma wyprawkę fest :-) ja pewnie zacznę o tym ymśleć w maju, bo teraz mam lenia i chętnie nie roobiłabym nic :-D

reklama
Dzień dobry
w końcu i ja się witam :-)
Rano miałam urwanie głowy i nie mogłam się zameldować :-D szukałam poradni cukrzycowej dla kobiet w ciąży. Po wczorajszej wizycie okazało się to konieczne.

No to ja kolejna :)
u mnie dzis piekne słoneczko pogoda nietypowa jak na anglie wiec wezme sie za porzadek na ogrodzie Jutro ostatni egzamin wrrr

Trzymam kciuki za egzamin :-) i oczywiście wynik ma być jak na Czerwcówkę przystało :-D

. A jako ze czerwcowki maja szczescie i bede rodzic u progu lata to zrzucanie ewentualnej nadwagi bedzie nadzwyczaj latwe. Prawda?? I niech tylko ktos sprobuje sie ze mna nie zgodzic ...;-):-p:-p:-p

Nikt nie spróbuje bo póżniej się okaże, że postów pisać nie możemy ;-):-D:-D

Witam się i ja o słonecznym poraneczku :-) wkurzyłam się bo Julinka jakąś cholerę znowu złapała i ma katarek!!! jeden dobrze jej nie ustąpił i się muszę męczyć z nawrotem!!!!! spała z nami to chociaż można uznać że jestem wyspana... budziła się co jakiś czas, ale udawało mi się ją okiełznać :-) dzisiaj o 18 mam wizytę i ciekawe, co dr powie...

Współczuje chorej Julinki ! Mam nadzieję że szybko z tego wyjdzie :tak:
Powodzenia na wizycie!:-)

Do góry