reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

no kurczak próbowalam ale wyszedł negatywnie... no i d..pa blada.. moze nastepnym razem..

jutro laseczki mój idzie do urologa.. bo niestety pozamykali poradnie androloczne na opolszczyznie.. a jesli chodzi o mnie to jak jutro sie nie pojawi to ja chyba tez sie wybiore do mojego lekarza dowcipnego..

A ile miałaś do tej pory dni???? Bierzesz jakieś leki bo mi po bro i clo cykl się zaczął wydłużać.

Taka pogoda a mi sie nic nie chce. A mam tyle do prania i w ogóle muszę posprzątać po remoncie. Przynajmniej mam już spokój. Także cały dzień zapowiada się na wielkie porządki.

Bier się do roboty kobito, daj przykład narodowi.

reklama
Mi się też quresko nie chce dzisiaj ale muszę pozbyć się trochę towaru i czy chcę czy nie chcę muszę robić cholerne zdjęcia, puki mam światło.
A potem to chyba się legnę takiego mam lenia.

Witajcie:-)
Witaj! A kiedy masz zamiar w pracy powiedzieć:sorry:
Pewnie jak się sami zorientują;-)
hei dziewczynki:-)
znikam na miesiac
Wracaj szybko:tak:
Cześć czołem , witam sie pięknie i kulturalnie jako nowa staraczka a do tej pory podgladaczka:)
Witaj:-)
dzis robilam tescik wyszedl negatywny.. a malpy dalej nie ma.. moze jutro pojde do gina niech zrobi usg dowcipne moze cos wybada.. ..
Czekam na wieści;-)
a wogole to ktos ukradł mój nick Marzenixx z dwoma xx i musialam sie zalogowac z trzema iksami !!!!!!! wrrrrr
:wściekła/y::wściekła/y:
a jakie to byly leki?? .
Metformax 500, jest to lek na cukrzycę ale sktutek uboczny to pozytywny wpływ na owulację:tak:

Kingus brala METFORMAX 500 :tak::-) ( hehe, Pani LILU adwokat sie znalazla )
:-):-):-):-)

hej dziewczyny:) u mnie dalej brak@ , temp 37,2 . dzis ide na bete, :) Milego dnia !;)
Daj znać jak wynik:tak:
witajcie dziewczynki :) pewnie mnie już nie pamiętacie :)
klikałam tu z Wami ale zrobiłam sobie przerwe bo fiksowałam :)
ale teraz zaglądam tu żeby się podzielić wiadomością że UDAŁO się :) jest dzidziolek:) pozdrawiam i slę buziolki
Gratuluję:-D:-D
Hej dziewczyny...
pare dni nie udzielalam sie na forum, bo doła mam....
Proszę się nie martwić tylko zapisać się do lekarza:tak::tak:

A ja dziś zwolniłam się z pracy bo źle się czułam.
Mdliło mnie i stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć.
Zastanawiam się czy iść do lekarza ale byłam tydzień temu na usg i ogólnie to nic mnie nie boli tylko kiepsko się czuje, więc pewnie panikuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wróciłam i też mi się nic nie chce, dlatego juz dzisiaj nic robić nie będę, no chyba, że wieczorkiem troche poprasuję, bo już nie mam gdzie składowac tych pogiętych rzeczy...

Kinguś mi sie wydaje, że czasami każdy ma prawo czuć się gorzej, a tym bardziej kobieta w ciąży, ale jak masz się niepotrzebie denerwować to lepiej idź do lekarza, wtedy se uspokoisz, a pamiętaj ty nie możesz się denerwować!!!

reklama
A ja dziś zwolniłam się z pracy bo źle się czułam.
Mdliło mnie i stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć.
Zastanawiam się czy iść do lekarza ale byłam tydzień temu na usg i ogólnie to nic mnie nie boli tylko kiepsko się czuje, więc pewnie panikuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oj kochana przeciez jestes w ciazy wiec masz prawo gorzej sie czuc :tak: podwojne buziaki dla Ciebie :-)
Ja w ciazy nie jestem a dzisiaj normalnie moglabym zdechna :confused2: tak zle cos sie czuje :baffled: az dziwie sie sama bo pogode mam dzisiaj przepiekna :laugh2: chyba przed pracka pojade z moja druga gorsza polowa pograc w kosza :rofl2:

Do góry