kamusia185
czerwcowa mamusia :)
tricolor dziękuję :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wczoraj byłam u lekarza i okazało się że będę miała córeczkewczesniej na dwóch poprzednich badaniach dzidzia sie nie pokazała...a wczoraj zrobiła nam niespodzianke
wszyscy mówili mi że bedzie synek a tu prosze
Pozdrawiam!
Ja tez po wizycie, przytyłam 2kg przez miesiac (+9 od poczatku), szyjka normalna ,zero rozwarcia, usg nie było ale pewnie i tak nic nie urosło mojej małej.
Właśnie wróciliśmy od lekarza, moja mała jednak nie zrobiła nam prima aprilis i dalej jest dziewczynkąwszystko jest ok, ale od ostatniej wizyty (4 tygodnie wstecz) przybrała na wadze aż kilogram. Ostatnio ważyła 800gramów a teraz aż 1800
lekarz powiedział, że jak będzie tak dalej rosła to mam się spodziewać 4 kilogramowego dzieciątka
posyłam tu uśmieszki, ale trochę mam obawy ....
może jednak już aż tyle nie urośnie
aha, no i odwrócona jest już nóżkami do góry a główką w dół, co już stwierdziłam jakiś czas temu bo regularnie dostaję kopy w żołądek
![]()
ja wczoraj byłam u lekarza i okazało się że będę miała córeczkewczesniej na dwóch poprzednich badaniach dzidzia sie nie pokazała...a wczoraj zrobiła nam niespodzianke
wszyscy mówili mi że bedzie synek a tu prosze
Pozdrawiam!
A ja dzisiaj zapisałam się do Poradni Cukrzycowej dla Kobiet w ciąży :-( idę 14.04. pod warunkiem, że mi lekarz pierwszego kontaktu da skierowanie (zobaczę jutro). To będzie najbardziej stresujące 12 dni jakie ostatnio przeżyłam![]()
Madziumba- a czemu lekarz miałby ci nie dać tego skierowania? Łachy nie robi
Ja mam skierowanie na usg tętnic szyjnych ale nie mogę znaleźć miejsca gdzie da się je zrobić na NFZ, gdzie nie pójdę tam mnie odprawiają z kwitkiema prywatnie kosztuje 90 zł
![]()
Madziumba- a czemu lekarz miałby ci nie dać tego skierowania? Łachy nie robi
Ja mam skierowanie na usg tętnic szyjnych ale nie mogę znaleźć miejsca gdzie da się je zrobić na NFZ, gdzie nie pójdę tam mnie odprawiają z kwitkiema prywatnie kosztuje 90 zł
A ja dzisiaj zapisałam się do Poradni Cukrzycowej dla Kobiet w ciąży :-( idę 14.04. pod warunkiem, że mi lekarz pierwszego kontaktu da skierowanie (zobaczę jutro). To będzie najbardziej stresujące 12 dni jakie ostatnio przeżyłam![]()