reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

no wyprawiłam mężulka na to bierzmowanie teraz sie zajme soba, suwaczki mi sie udały teraz posłucham waszych rad. bo przeczytałam że w czasie staranek dobrze jest brać wiesiałka i pić len a i coś o witaminie B6 wspominano co wy myślicie o tych wspomagaczach??

reklama
betka zrobiona ;D jutro wynik. <boi się >;OOO. jakas nadzywczaj spokojna jestem :D a ja tu widze,ze nadal sprawa nad ktosiowa, No to ładna z niej artystka podszywaczka. Bywaja ludzie i ludziska :) buziaki.

Mam takie pytanko. Jeśli na np.ktoś sie zdecyduje na inseminacje to czy lekarz musi stwierdzić że to jest ostateczne rozwiązanie czy po prostu sama zgłaszam sie do lekarza i mu mowie o tym że chciałabym miec inseminacje????????

:-)dzięki wikulaa za zaproszenie do przyjaciół. Myśle że razem damy jakoś rade wytrzymać to czekanie aż sie uda nam zafasolkować:-)

W stadzie zawsze raźniej:-)

ahahahahhaahha teraz to ja prawie oplułam monitor!!!!!!!!:-D
dobre, faktycznie:rofl2::laugh2:
Marzenixx-Ty mi tu nie sciemniaj...doopa jak jest kazdy widzi!:-)
A z nowa torebka bedzie jej napewno do twarzy!!!! kupuj i sie nawet nie zastanawiaj!
... ja dostalam wlasnie od M jak tu przylecialam takiego brazowego wielkoluda na dzien kobiet-fajna i uwielbiam duze, brazowe torby!

Wikulaa-dzieki za zaproszenie-buziaczek!
Torebki to ja uwielbiam:rofl2::happy:
razem raźniej:-)
Nic jeszcze nie wystawiłam bo dopiero zdjęcia robię.

W marcu nie opłacało się bo to martwy sezon i ludzie nie wiedzą czy jeszcze będzie zimno czy już się na wiosnę i lato obkupić.

Pomijając fakt że mogłam porobić zdjęcia w marcu i teraz tylko wystawiać. No ale jak się siedzi cały dzień na BB no to tyraj teraz człowieku po nocach.

Nie zwalaj na BB, coś mi się wydaje, że ty leniuch jesteś (ja tam jestem strasznym leniuchem:zawstydzona/y:)

Kropeczko- moze faktycznie Mama i Siostra sie do tego przeczynily...wczoraj jednak tez powiedzielismy mamie Meza. ..... Kropeczka- zobaczysz jakie slynne bedzie nasze przedszkole.... trzeba biznes plana zrobic i do roboty!! :)

No to ja Cie przejrzalam...wiedzialam, ze jak zaczną gadac to i owo to tak sie porobi, ze zgubisz pewnosc siebie i sie zacznie...no i sie zaczelo...

Napisze wiecej na nk...

Kulaszusza-a tak wogole to jak czesto ty na ten kurs komputerowy chodzisz, co??? Bo moze to nie takie najlepsze wyjscie teraz w ciazy zeby tak w pracy caly dzien i jeszcze potem w szkole przed monitorkiem siedziec...? sama nie wiem, ale martwie sie...

no wyprawiłam mężulka na to bierzmowanie teraz sie zajme soba, suwaczki mi sie udały teraz posłucham waszych rad. bo przeczytałam że w czasie staranek dobrze jest brać wiesiałka i pić len a i coś o witaminie B6 wspominano co wy myślicie o tych wspomagaczach??

Zaniepokojona-moim zdabuem len lub wiesiolek na sluzik, kwas foliowy a dla meza sulfazin lub androvit (sulfazin jest tanszy) i bedzie ok! O B6 nie slyszalam...

betka zrobiona ;D jutro wynik. <boi się >;OOO. jakas nadzywczaj spokojna jestem :D a ja tu widze,ze nadal sprawa nad ktosiowa, No to ładna z niej artystka podszywaczka. Bywaja ludzie i ludziska :) buziaki.

Sephora-spoko twoja rozczochrana! teraz wszystko w rekach laboranta! Napisz nam koniecznie jak tylko odbierzesz wynik! A testa sikalas dzis rano czy nie?

niee, balam sie . Juz sie naczytalam o przypadkach roznych z tymi testami. Teraz to juz wszystko jutro sie okaze, ale jakos mnie boli brzuch jak na @ i mam dziwny sluz.

Oj będzie się działo coś czuję.

Mam takie pytanko. Jeśli na np.ktoś sie zdecyduje na inseminacje to czy lekarz musi stwierdzić że to jest ostateczne rozwiązanie czy po prostu sama zgłaszam sie do lekarza i mu mowie o tym że chciałabym miec inseminacje????????

Za to bólisz więc łachy nie robią.

Nie zwalaj na BB, coś mi się wydaje, że ty leniuch jesteś (ja tam jestem strasznym leniuchem:zawstydzona/y:)

Lenistwo to forma spędzania wolnego czasu.

Ja na dzisiaj konieci tak światło do dupy o tej porze. Ciemność widzę.

Nie wiem Beatko, ale zdaje mi sie ze takie decyzje naleza do lekarza, a przynajmniej on powinien uznac to za potrzebne...bo tak samo z siebie to niby po co robic ...przeciez naturalnie jest przyjemniej poczac:-)
A Ty masz jakies przypuszczenia co do siebie???
Inseminacje robi sie jak jest slabe nasienie meza, zeby wyselekcjonowac zdrowy plenmnik, albo jak jest niedroznosc jajowodow itd... musi byc powod i diagnoza konkretna.

:rofl2::happy:
razem raźniej:-)

Fakt...razniej i weselej, a czasem to nawet groznie i zagadkowo...jak w sprawie Ktosiowej:-)

A co do lenia...chyba kazdy kiedys jest/byl/bedzie:-D

A z tym przedszkolem to ja mowie calkiem powaznie- wyksztalcenie mam rowniez pedagogiczne, moze czas wykorzystac te wiedze zdobywana przez 5 lat studiowania.... jednoczesnie PR skonczony. Kropeczka- zobaczysz jakie slynne bedzie nasze przedszkole.... trzeba biznes plana zrobic i do roboty!! :)

Kiedyś moim marzeniem było zostać przedszkolanką, ale słoń mi na ucho nadepnął, a na egzaminach na pedagogikę jest rytmika, wieć kiepsko by było... A na studiach, na których jestem wykształcenie pedagogiczne też będę miała i w sumie kiedyś z koleżanką też się zastanawiałyśmy nad otworzeniem prywatnego przedszkola, to jest dobry biznes i w sumie przyjemna praca (ale straszne męcząca...)

reklama
niee, balam sie . Juz sie naczytalam o przypadkach roznych z tymi testami. Teraz to juz wszystko jutro sie okaze, ale jakos mnie boli brzuch jak na @ i mam dziwny sluz.

No to czekamy na jutrzejszy wynik-! Sluz na poczatku ciazy czesto jest bialy i gesty...tak pisaly dziewczyny, ale to nie regula:-)

Lenistwo to forma spędzania wolnego czasu.

Ja na dzisiaj konieci tak światło do dupy o tej porze. Ciemność widzę.

No i juz mamy pretekst-gra gitara-coco jumbo i do przodu-dajesz teraz na forum Hanka!!!! Tu swiatlo zawsze sprzyja:-)

Do góry