reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

hej ho hej ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) melduje się po szkółce :)

Witam po 2 dniach nieobecności!:-)
Dziś o godz. 10 miałam IUI i nie było tak strasznie jak sobie wyobrażałam... teraz modlę się by się udało! :tak: Jestem optymistycznie nastawiona miałam 3 pęcherzyki więc jest duża szansa... teraz sobie odpoczywam M. każe mi leżeć, więc mam dziś dzień leniucha!
Co kochane u was? nie dam rady nadrobić więc proszę o skrót : jakieś nowe wiosenne fasolki się pojawiły?:-D
pozdrawiam
kurcze kochana, trzymam kciuki, napewno sie uda!!!! lez , odpoczywaj !!!za 2 tyg zobaczysz piekną betke!!

Kochana bez porównania! my z M. stwierdzilismy że bedziemy myśleć że to był zwykły zabieg a dzidzię robimy po zabiegu...

siostra mojej koleżanki miala robioną inseminację i w tym samym czasie wyjechali w gory na wczasy i sie przytualali i wyszły im piekne blizniaki i to dwojajowe!!! jedno czysty ojciec , drugi czysta matka!!! i do tej pory nie wiedza czy to zabieg sie udał czy to przez te wczasy:-D:tak:
Super torebeczka:-)

Trzymam kciuki;-)

Wróciłam od ginki, słuchałyśmy serduszka dopplerem i wszytsko ok.
Ale wziełam sobie na tydzień zwolnine.
Buziaczki uciekam na obiadek.
dziei slonko :tak:
odpoczywaj kochana jak najwiecej;-):-)

indeksu brak, i beta 0,1 :O czyli ani to ani to ... miesiaczki brak,temp dzisiaj przed 7 :37,4 i gesty bialy sluz, . No ale coz. beta raczej chyba nie klamie.
oj przytulam kochana..... nie smutaj sie...
U mnie bez zmian. Czekam 2 miesiace na wizyte co mnie mocno wpedza w depresje, bo nie cierpie czekania i uczucia, ze nic nie moge z tym zrobic....
nic sie nie denerwuj kochana, napewno twoja cierpliwosc zostanie wynagrodzona i to podwojnie:-D
U mnie bez zmian. Nadal tylko plamienia zamiast @. A nigdy tak nie miałam. Nawet jak była @ 3 dni to jeden taki na maxa.
praktycznie dopiero dzisiaj powinna być @ a trwa już 6 dzień. Plamienia pojawiły się w sumie na następny dzień po przytulanku i trwają do dziś.
Jak jutro będę w mieście to kupuję test. A czy tak, czy tak muszę zarejestrować się do lekarza.
a moze to jakas mala niespodzianka i fasolka??
zie:tak:lona - musi być cudo, chociaż indygo też fajny kolorek, to ja ostatnio mam czas na zielone
andziu kochanie , wrzucilam pare stron wczesniej foteczki mojej torebeczki nowej , zielonej:-D i chcialam sie pchwalic ze na uczelni wszyscy sie nia zachwycali:-D

kropeczko gdzie uciekłas sloneczko??
eve jak tam okienka???
olica jak tam w pracy kochana atmosfera??:eek::confused2:

reklama
Witam po 2 dniach nieobecności!:-)
Dziś o godz. 10 miałam IUI i nie było tak strasznie jak sobie wyobrażałam... teraz modlę się by się udało! :tak: Jestem optymistycznie nastawiona miałam 3 pęcherzyki więc jest duża szansa... teraz sobie odpoczywam M. każe mi leżeć, więc mam dziś dzień leniucha!
Co kochane u was? nie dam rady nadrobić więc proszę o skrót : jakieś nowe wiosenne fasolki się pojawiły?:-D
pozdrawiam
Martynka \teraz tylko czekać na pozytywną betkę.Leż dużo i odpoczywaj.

Kropeczko - Kochanie... Nici z niepokalanego poczęcia.... Zaczęłam plamić... Dziwnie dobrze się czuję jak na @.Ale się rozkręci jutro jak będę musiała sięuczyć:crazy:
Kochana a gdzie ty się wycierałaś tym ręcznikiem wujka?
Pod pachami :-D:-D

indeksu brak, i beta 0,1 :O czyli ani to ani to ... miesiaczki brak,temp dzisiaj przed 7 :37,4 i gesty bialy sluz, . No ale coz. beta raczej chyba nie klamie.
Nie kłamie:no:
Przykro mi musisz iść do lekarza sprawdzić co się dzieję.Jak pech to pech z tym indeksem:no:

No wiesz miesiąc bez seksu to dla mnie trochę dużo.... ale co zrobić muszę się poświęcić jeszcze kilkanaście :-)
Ale mój mąż jest załamany tą sytuacją, no ale stara się z tym jakoś pogodzić...

Tydzien temu bylismy ze znajomymi na jedzonku w mieście (oni mają 2 miesięczną córcię) i właśnie koleżanka mówiła, że miała strasznie silne libido w ciąży, za to nasz kolega miał blokadę, bo jak już widział duży brzuch to mu psycha siadała, że jej coś zrobi itd :-)
Śmiesznie to opowiadali-tak jakby ona go zmuszała do przytulanek :-)
Ola może i ty w bardziej zaawansowanej ciąży będziesz molestować swojego męża.:-)

W pracy już trochę lepiej, dyro chyba ma z lekka wyrzuty sumienia, bo żalił się innym , że "Ola to mi chyba tego nigdy nie wybaczy"

I ma rację !!! Nigdy ! Takich rzeczy się nie zapomina.

Ale zachowuję się normalnie bez żadnych fochów, bo co mi to da? Nic nie zyskam, ani nie stracę, ale jestem teraz poważna bez hihi haha, niech się pomęczy ze mną-teraz nasze relacje są bardzo służbowe i formalne. Nie wdaję się z nim w dyskusje jak dawniej, czyli co robił w weekend itd.

Powiedziałam mu, że mnie oszukał w podły sposób i żebyśmy już o tym nie rozmawiali, bo nie chcę sluchać tłumaczeń i kolejnych kłamstw jakie były powody jego decyzji. Tego co się stało nie da się cofnąć-moje szczęście, że jestem w ciąży.

Ciekawe jaka będzie sytaucja w firmie jak wrócę z macierzyńskiego-wtedy się okaże czy dalej mnie chcą czy nie.

reklama
Do góry