Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej ho hej ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) melduje się po szkółce
siostra mojej koleżanki miala robioną inseminację i w tym samym czasie wyjechali w gory na wczasy i sie przytualali i wyszły im piekne blizniaki i to dwojajowe!!! jedno czysty ojciec , drugi czysta matka!!! i do tej pory nie wiedza czy to zabieg sie udał czy to przez te wczasy

odpoczywaj kochana jak najwiecej;-):-)

i chcialam sie pchwalic ze na uczelni wszyscy sie nia zachwycali
kropeczko gdzie uciekłas sloneczko??
eve jak tam okienka???
olica jak tam w pracy kochana atmosfera??

kurcze kochana, trzymam kciuki, napewno sie uda!!!! lez , odpoczywaj !!!za 2 tyg zobaczysz piekną betke!!Witam po 2 dniach nieobecności!:-)
Dziś o godz. 10 miałam IUI i nie było tak strasznie jak sobie wyobrażałam... teraz modlę się by się udało!Jestem optymistycznie nastawiona miałam 3 pęcherzyki więc jest duża szansa... teraz sobie odpoczywam M. każe mi leżeć, więc mam dziś dzień leniucha!
Co kochane u was? nie dam rady nadrobić więc proszę o skrót : jakieś nowe wiosenne fasolki się pojawiły?
pozdrawiam
Kochana bez porównania! my z M. stwierdzilismy że bedziemy myśleć że to był zwykły zabieg a dzidzię robimy po zabiegu...
siostra mojej koleżanki miala robioną inseminację i w tym samym czasie wyjechali w gory na wczasy i sie przytualali i wyszły im piekne blizniaki i to dwojajowe!!! jedno czysty ojciec , drugi czysta matka!!! i do tej pory nie wiedza czy to zabieg sie udał czy to przez te wczasy

dziei slonkoSuper torebeczka:-)
Trzymam kciuki;-)
Wróciłam od ginki, słuchałyśmy serduszka dopplerem i wszytsko ok.
Ale wziełam sobie na tydzień zwolnine.
Buziaczki uciekam na obiadek.

odpoczywaj kochana jak najwiecej;-):-)
oj przytulam kochana..... nie smutaj sie...indeksu brak, i beta 0,1 :O czyli ani to ani to ... miesiaczki brak,temp dzisiaj przed 7 :37,4 i gesty bialy sluz, . No ale coz. beta raczej chyba nie klamie.
nic sie nie denerwuj kochana, napewno twoja cierpliwosc zostanie wynagrodzona i to podwojnieU mnie bez zmian. Czekam 2 miesiace na wizyte co mnie mocno wpedza w depresje, bo nie cierpie czekania i uczucia, ze nic nie moge z tym zrobic....

a moze to jakas mala niespodzianka i fasolka??U mnie bez zmian. Nadal tylko plamienia zamiast @. A nigdy tak nie miałam. Nawet jak była @ 3 dni to jeden taki na maxa.
praktycznie dopiero dzisiaj powinna być @ a trwa już 6 dzień. Plamienia pojawiły się w sumie na następny dzień po przytulanku i trwają do dziś.
Jak jutro będę w mieście to kupuję test. A czy tak, czy tak muszę zarejestrować się do lekarza.
andziu kochanie , wrzucilam pare stron wczesniej foteczki mojej torebeczki nowej , zielonejzielona - musi być cudo, chociaż indygo też fajny kolorek, to ja ostatnio mam czas na zielone

kropeczko gdzie uciekłas sloneczko??
eve jak tam okienka???
olica jak tam w pracy kochana atmosfera??