reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

W pralce:-):-):-)

kurcze ładnie proszę o wyjaśnienie -bo jakoś mnie to ominęło, albo za krótko tu jestem i nie bardzo wiem o co chodzi :zawstydzona/y: gdzie i dlaczego akurat do końca miesiąca mam wstawić fotkę? i dlaczego ? zamieściłabym od razu ale nie bardzo się orientuję ... jaka to ma być fotka ? usg ??? (kurcze nie mam skanera :-(, brzusia ? buźki ???
Malenstwo - ten "nakaz"dotyczy dziewczat ktore juz maja dostep do watku zamknietego. Warunki uzyskania dostepu do tegoz watku sa w regulaminie w watkach przyklejonych.

Ostatnia edycja:
reklama
W pralce:-):-):-)

Malenstwo - ten "nakaz"dotyczy dziewczat ktore juz maja dostep do watku zamknietego. Warunki uzyskania dostepu do tegoz watku sa w regulaminie w watkach przyklejonych.

ja właśnie postarałam się o dowód mojego stanu w poczekalni :-) mam nadzieję że takie fotki wystarczą ??

p.s. wyjątkowo nie chce mi się uczyć nie wiem jak ja jutro pozdaje te kolokwia - będę liczyć na szczęście :-D:-D

Babole i Babuny!

Niech mnie gęś kopnie, jak ja to wszystko doczytam i spamiętam! Widzę, że tu mamy istny terror postowy!!

Trochę miałam różnych rzeczy na głowie, poza oczywiście rudością :tak: i narobiłam sobie zalgłości - teraz postaram się być bardziej regularna :sorry:

Moja Ksenia nadal jest dziewczynką, o czym napiszę w odpowiednim wątku :-D

PS Ujeżdżam moją furię ostatnimi czasy, już jako legalna kierowniczka :-D:-D:-D

U mnie w rodzinie ze strony ojca panoszy się cukrzyca. Moja babcia (mama mojego taty) ją miała, ma ją też brat mojego taty, mój ojczulek jest zdrowy (odpukać!), w moim pokoleniu na razie jej nie widać. Gin nie zlecała mi żadnego wcześniejszego badania krzywej cukrowej, ani w tej, ani w poprzedniej ciąży. Na szczęście wyniki, jeśli chodzi o cukier, mam dobre.

A ja sobie mieszkam w miasteczku średniej wielkości o wdzięcznej nazwie Nowy Targ :-) Jeśli któras z was była kiedykolwiek w Zakopanem, to na 99% przejeżdzała przez moje miasto (do Zakopca mam 18 km). Powiem wam, że nie chciałabym mieszkać w innym miejscu. Miasto nie jest na tyle małe, żeby się w nim nudzić, ani na tyle wielkie, żeby bać się wyjść po zmroku. Lata są upalne, zimy mroźne i długie, ale ja właśnie lubię taki klimat. Mamy najlepsze lody tradycyjne w całej Polsce - potwierdziły to nawet nieznajome osoby spotkane przypadkowo na ulicach Trójmiasta, na Śląsku albo w okolicach wschodniej granicy :-D
Więc serdecznie zapraszam na nowotarskie lody i... jarmark :tak: A na przyszłą zimę można zaopatrzyć się u nas w najlepsze kożuchy w kraju (i inne wyroby ze skóry i futer). Ale jestem chwalipięta :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Co do cukrzycy, to badania wcześniej z krwi i z moczu były prawidłowe, dopiero po krzywej cukrowej okazało się, że nie do końca jest to prawdą... a szkoda, tak kocham słodkie :-)

Zgadzam się z Tobą, że Wasze lody są najwspanialsze na świecie :-) Zawsze jak jestem u brata i jego żony to na nie jedziemy :-)

Nareszcie jestem pierwsza wiadomosc to oczywiscie zdalam i dostalam propozycje zeby zrobic przyspieszony kurs konczacy entry2 niestety jest przez 4 tygodnie czerwca wiec musialam odpuscic do tego konczacy sie 8 egzaminami nie dalabym rady troche szkoda i mam dola ale niewyobrazam sobie jezdzic na uczelnie z kiludniowym maluchem ;(

po drugie mamy dzis zlosliwosc rzeczy martwych najpierw padł laptop a potem nie moglam sie zalogowac na rzadne z for czytalam mniej wiecej ale nie moglam nic a nic odpisac wkurzajace to bylo ;

Życzę udanego weekendu :-) Ja juz uciekam do łożeczka i przez kolejne dwa dni chyba kompa nie właczę. Muszę oszczędzać oczy i się kurować bo mówiłam, że po weekendzie będę nówka sztuka ;-):-)
Pa cięzarówki :-)
No to powrotu do zdrowka zycze, ja juz czuje sie lepiej i jutro chyba na jakis dluzszy spacer smigne bo w domu to hopla dostaje:-D

cześć dziewczynki!
kochane , powiedzcie mi, możne to głupie pytanie, ale pierzecie rzeczy dla dziecka ręcznie czy w pralce??
pozdrawiam:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D

Zdecydowanie w pralce...tylko z uzyciem opowiedniego proszku dla Maluszkow...tylko jeszcze nie wiem ktory wybiore...na razie prania zadnego nie robilam

p.s. wyjątkowo nie chce mi się uczyć nie wiem jak ja jutro pozdaje te kolokwia - będę liczyć na szczęście :-D:-D
Dasz rade....czerwcowki to zdolne babki....3mam kciuki:-D

PS Ujeżdżam moją furię ostatnimi czasy, już jako legalna kierowniczka :-D:-D:-D
O wrazenia nie pytam, bo skoro tak smigasz to pewnie czujesz sie za kierownica rewelacyjnie:-D

Agata...gratuluje zdanego egzaminu:-D

A ja obzarlam sie strasznie i juz nic mi sie nie chce:-D Milej nocki Mamuski:-D

Nanya reklama dla miasta jak sie patrzy:-D....a moze Ty w ogole w reklamie pracujesz, co?:-D A fotke zdazysz jeszcze zrobic, Agatka rzucila termin do konca kwietnia wiec masz caaaaly miesiac:-D
W ogóle nie pracuję, byczę się na utrzymaniu męża i rodzę mu dzieci :-D:-D A jestem po zarządzaniu i marketingu więc może to troszkę zboczenie zawodowe :-)

cześć dziewczynki!
kochane , powiedzcie mi, możne to głupie pytanie, ale pierzecie rzeczy dla dziecka ręcznie czy w pralce??
pozdrawiam:rofl2::rofl2::rofl2:
Piorę w pralce, w proszku dla dzieci. Jedynym chyba wyjątkiem było ubranko do Chrztu mojego syna, które prałam ręcznie, bo się bałam wrzucać do pralki :-) Znam jednak dziewczynę, która całą wyprawkę wyprała ręcznie w płatkach mydlanych... ale szybko jej przeszło :tak:

reklama
Witam wieczorną porą!
Ale kochane się ostatnio rozpisałyście, ja ostatnio coraz rzadziej siedzę na internecie coś siedzenie przy kąpie mi nie służy bo później w ciągu dnia mam bóle kręgosłupa, ogóle ostatnio mam bezsenne noce i potem wciągu dnia chodzę przymulona, od tego tygodnia zaczęłam ,,szkołę rodzenia,, która trwać będzie 7 tygodni 2x w tygodniu.A wykorzystałam okazje, że pogoda u nas prześliczna i zaczęłam prać ubranka zgromadzone dla małego a nazbierało się tego sporo, że od trzech dni to piorę i prasuję niby nie lubię prasować ale szykując wyprawkę sprawia mi te prasowanie ogromną radość:-)
Spokojnej NOCKI
Pa:-)

Ostatnia edycja:
Do góry