Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Sprobuje jeszcze tych okladow z pieluchy moze cos pomoze ...  
nie wiem jak ja wytrzymam te kolki jezeli beda trwaly do 3 miesiecy chyba rece mi odpadna bo tylko na raczkach troszke sie uspakaja a jak odkladam ja do lozeczka to momentalnie oczy jak 5 zloty i placz
 chyba rece mi odpadna bo tylko na raczkach troszke sie uspakaja a jak odkladam ja do lozeczka to momentalnie oczy jak 5 zloty i placz nawet do toalety ciezko mi sie wyrwac.. niewspominajac juz o zrobieniu czegos w domu..
 nawet do toalety ciezko mi sie wyrwac.. niewspominajac juz o zrobieniu czegos w domu..
wlasnie jedna reka trzymam mala a druga pisze posta;-) ale nieodkladam jej bo jeszcze sie obudzi a wlasnie przysnela.

Pozdrowionka i zycze milej niedzieli

nie wiem jak ja wytrzymam te kolki jezeli beda trwaly do 3 miesiecy
 chyba rece mi odpadna bo tylko na raczkach troszke sie uspakaja a jak odkladam ja do lozeczka to momentalnie oczy jak 5 zloty i placz
 chyba rece mi odpadna bo tylko na raczkach troszke sie uspakaja a jak odkladam ja do lozeczka to momentalnie oczy jak 5 zloty i placz nawet do toalety ciezko mi sie wyrwac.. niewspominajac juz o zrobieniu czegos w domu..
 nawet do toalety ciezko mi sie wyrwac.. niewspominajac juz o zrobieniu czegos w domu..wlasnie jedna reka trzymam mala a druga pisze posta;-) ale nieodkladam jej bo jeszcze sie obudzi a wlasnie przysnela.
Pozdrowionka i zycze milej niedzieli

no ale gdybym miala trzymac sie jakiejs scislej diety to bym chyba na suchym chlebie zyla...
 no ale gdybym miala trzymac sie jakiejs scislej diety to bym chyba na suchym chlebie zyla...