reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
witka
ale super pogoda, wiosna juz chyba na calego sie rozkreca

karola dzieciaki sie przyzwyczaja, tylko kwestia czasu,

parkowe? super mi odpowiada po 16 dopiero :(, ale oczywiscie na mnie nie patrzcie, ja sie dostosuje lub nie:(

dziewczyny a powidzcie mi co z brmadzia, czemu jej jakos nie ma?

ale jaja, nie rozpoznalam chyba, juz sie zakrecilam hehe
hahah dobre Monika;-):-D
Anita moze zabki Oskarkowi ida? moj dzisiaj tez w nocy sie emczył ale znaleźlismy winowajce kolejna górna 3 ;-) i ma juz 12

ja raczej odpadam z parkowych w tym tyg choc jeśli cos sie zmieni to przyjde;-)

reklama
witam
my dzis ciezka noc mielismy..Oskar rzucal sie po łózeczku jak wariat..chyba go brzuch bolał:-(

Karolcia jak Ci sie nie podobaja to lepiej oddaj..ja mojemu kupilam fajne buciki w Oskarze na dole..byly wyprzedaze ale moze maja cos jeszcze..

my dzis chyba nie idziemy nigdzie na spacer bo trzeba dom doprowadzic do porzadku po tylu dniach laby..:eek:

One mi się podobają tylko nie wiem czy nadają się jeszcze na taką pogodę. Kupilam mu trzewiki takie pod samą kostkę a tu upały zapowiadają. Dałam za nie 39 zł więc tragedia nie jest ale ...

Agunia jeśli chodzi o parkowe to chętnie bym się wybrała ale mi pasuje wtorek albo czwartek najlepiej po 15.

Agawa współczuję.

Anita u mnie dzisiaj jakiś cyrk. Dominik jakoś usnąć nie może i ciągle popłakuje. Obawiam się że brzusiu może go boleć :-(

Do góry