reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Witam:-)

mrówapisałam, że tylko śpimy w domu bo słońce i na polu wojażymy:rofl2: nigdzie się nie zamierzamy wyprowadzać:rofl2:
wykańczanie narazie przerwane bo kasy nie ma:zawstydzona/y:
zamontowane drzwi i gładzie położone.
Fajnie, że m pozwolił chodź na zakupy szybciorem;-)

karolaZosia dobrze się miewa:tak: aż za dobrze:eek: spytałam ją: "Dobra spódniczka na Ciebie" (jak jej mierzyłam), a ona do mnie: "eee leci z doopy":szok::szok::szok:
Cieszę się, że jesteściw w komplecie i że wszystko dobrze się układa:-).

crunchale news:-D ja zaskocozna nie jestem znając tą panią, dla mnie to ona jest strasznie ZMANIEROWANA;-)

Przejść z policją ciąg dalszy:angry: notatka zrobiona, ale złe imię czyli znowu czekam, na ban mi jeszcze nazwisko pokręcą jak znam życie:baffled:
Nie uszkodzony bardzo samochód, raczej estetycznie stracił.
Jak można zwiać z miejsca zdarzenia jak są świadkowie?? jeszcze sobie lusterka urwała to już nie powie, że nie zauważyła:eek:

nikiaja mam chyba jakąś navi na Ciebie - znowu Cię widziałam:-) Natalka w domu z Tobą?

P.S. Mogłaby się teściowa pospieszyć z obiadem, głodna jestem:-p

reklama
Hejka dziewczyny!!!

no prosze Anitka śnie ci się po nocach:rofl2::rofl2::-p:-p:-p
Brmadzia to fajnie że zakupki udane, zdrówka dzieciaczkom:tak::tak::tak:a z chłopem masakra- mój to mówi -płac i wychodzimy:eek::eek::eek::eek::eek:
Madzik kurcze przykra sprawa z autem:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Karolcia super że już spacerujecie we czwóreczkę....
Danusia u nas ze spaniem różnie...w aucie śpi...dziś w wózku wsklepie tez mi padł...a w domu rzadko
Edytka super że dzieciaki zdrowe:laugh2::laugh2::laugh2:a wziewujesz je jeszcze:baffled:

madzikm myślę, że masz rację z tym zmanierowaniem...
szkoda samochodu a jej powinni dowalić niezły mandat za ucieczkę ;-)
jakaś głupia - jeśli myślała, że jej to ujdzie na sucho
nieźle Ci Zosia przygadała :-D:-D:-D
karola pw (już rozumiesz...:-))
zmykam szykować obiadek :tak:
miłego dnia!

karolaZosia dobrze się miewa:tak: aż za dobrze:eek: spytałam ją: "Dobra spódniczka na Ciebie" (jak jej mierzyłam), a ona do mnie: "eee leci z doopy":szok::szok::szok:
:szok: No to Ci nieźle dowaliła. Bardzo żałuję że nie widziałam Twojej miny. Ale wiesz ... od kogoś musiała to usłyszeć:-p
Ja ostatnio miałam przejścia z Matusiem bo założyłam mu czapkę a on ją zdjął daje mi i mówi "nie tą mamusia, ta be! daj inną."

Przejść z policją ciąg dalszy:angry: notatka zrobiona, ale złe imię czyli znowu czekam, na ban mi jeszcze nazwisko pokręcą jak znam życie:baffled:
Jak można zwiać z miejsca zdarzenia jak są świadkowie?? jeszcze sobie lusterka urwała to już nie powie, że nie zauważyła:eek:
dziwna jakaś ta baba. gdyby nie było świadków to jeszcze może ale w takiej sytuacji :baffled:

Karolcia super że już spacerujecie we czwóreczkę....
Agunia nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo ja się cieszę. Chociaż dzisiaj znowu zaczęły mnie nerwy tłuc bo jutro wizyta u lekarza :-(

karola pw (już rozumiesz...:-))
zmykam szykować obiadek :tak:
miłego dnia!
oj rozumiem i współczuję :baffled: a jeśli chodzi o obiadek to ja mam zupkę z wczoraj a teściowa robi pierogi z jabłkami. Dawidowi odmrożę gołąbki i obiad z głowy :-)

U nas od wczoraj coś złego się dzieje bo Dominik spać nie może w dzień. Często się budzi i płacze ciągle chce jeść a potem ... niestety mu sie ulewa. Przed 13. wsadziłam go do chusty w czasie gdy usypiałam Matula i usnął jak kamień. Z chustą wsadziłam go do łóżeczka troszkę "zgniotłam" i spi już ponad godzinę. Mam nadzieję że szybko się nie obudzą bo o 17. koleżanka ma przyjść i muszę zrobić generalne pożądki.

karolano ja się nie wymawiam, pewnie zdarzyło mi się doopa powiedzieć:-p
ale żeby tak adekwatnie do sytuacji zagadać:szok:
faktycznie sza szeroka spódniczka była:-D

Madzikm ja myslałam ze na czas remontu sie wyprowadziłas;-) My tez duzo czasu spedzamy na ogrodzie:tak:
a ta laska pokrecona jak uciekła na oczach ludzi:no: zawsze mozna było sie dogadac bez policji ale mysle ze jakas młoda i niedoświadczona skoro uciekła:baffled:
to cie Zosia zagieła:-D
Karolcia moze Dominikowi zmiana nei słuzy i sie aklimatyzuje?
Agunia widze ze wszystkie chlopy takie same jak chodzi o zakupy;-):rofl2:

reklama
mam newsa: sąsiadka robi "wyciszenie ściany" (8cm) :-D:-D:-D
bo z nami nie da się wytrzymać :-D:-D:-D
:-)

crunch pozdrowienia dla sąsiadki;-) ludzie są nienormalni no ale co poczac..ja w bloku mialam tez takiego starego dziada któremu wszystko przeszkadzało co tylko dzieci robily na polu, a mieszkał drzwi obok mnie wiec pomine ile nerow nam zjadł..
super że dzieciaczki juz zdrowe:-)

Agunia no ja nie wiem o co chodzi z tymi snami o Tobie:-D:-D:szok::szok: zobaczymy co dzis bedziesz robic hehe;-)

Zosia dobrze się miewa:tak: aż za dobrze:eek: spytałam ją: "Dobra spódniczka na Ciebie" (jak jej mierzyłam), a ona do mnie: "eee leci z doopy":szok::szok::szok:

madzik widze że Zosia radzi sobie;-):tak: lux dziewczynka;-) a sprawy z autem współczuje:-( rzeczywiscie nie za mądra kobieta

mrowa fajnie ze zakupy sie udały;-) ja dzis wyciagnelam mojego T i kupilam sobie fajne spodnie o dziwo w Croppie bo rzadko cos tam maja dla mnie:-);-) ale teraz fajne rzeczy bo takie eleganckie a luzne:rofl2:

dzis z malym nie bylam na spacerze bo ani raz nie zjadl normalnie posilku i sie balam ze ledwo wyjde to sie rozedrze o jedzenie a znowu nie bedzie chcial jesc..:-(
zeby mu ida bo sie strasznie meczy i w nocy tez sie rzuca po łózeczku a dotychczas był spokojny..:baffled:
teraz nowu flache wyplul i zrobił jazde a jadł ostatnio o 13 a wczesnie o 8 i 4 rano:szok: i to nie normalne porcje tylko polowe z tego co zwykle a juz do tej pory jadlby 3x210ml kaszki i duzy sloik zupy..a jadl 3x90ml kaszki i maly deserek:wściekła/y: jak mnie to denerwuje takie niejedzenie to szok..

Do góry