reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
I ja zmykam. Jadę do mamci.. trzeci raz.. tym razem zupkę zawieść na kolację. Dzisiaj ja wymordowali na czczo do godziny 16
a mama ma jeść 7-8 razy dziennie 
Paaaaa
Aguś AJ.....

Paaaaa
Aguś AJ.....

przyszłamamusia.(Olcia) Magisterka powiadasz? Kiedy bronisz? Wiesz już cos?
Jejku remont powiadasz że też masz?Ja osobiście mam już dość remontów na dłuuuugi czas. Sił brakuje i mi więc możemy sobie podać ręce..
Zastanawiam się gdzie u mnie ta werba co dawniej? Czyżbym się postarzała?
A kiedy masz @ nie mieć?
Mam nadzieję że dziewczynki jasno wytłumaczyły czym się różni duphaston od luteiny.;-)
Magisterka...eh..a bronię się pod koniec maja-poczatek czerwca, zależy jak się wyrobię z badaniami, a narazie cieeeeżko mi idzie..A co do remontow to sama ich nienawidze..lubie efekt koncowy ale syf ktory jest w trakcie doprowadza mnie do szalu..jestem pedantka i lubie jak jest sterylnie czysciutko..
Jaka starosc kochana?Zwal brak werwy na przesilenie wiosenne
A co do @ to mam jej nie mieć 13.04..oby oby..
I ja zmykam. Jadę do mamci.. trzeci raz.. tym razem zupkę zawieść na kolację. Dzisiaj ja wymordowali na czczo do godziny 16a mama ma jeść 7-8 razy dziennie
Paaaaa
Życzę duuuużo zdrówka Mamusi. Niech się trzyma dzielnie. I Ty też kochana Edytko!
Buziak dający dużo siły dla Ciebie :*
Alicja1985
Slodziutka kochana Ty moja ostatnio mam tyle na glowie ze troche Was ogarne ale jakos nima czau na pisanie i jakos weny ostatnio brak :-(
buziam Was wszystkie
caly czas o Was mysle :********
buziam Was wszystkie
caly czas o Was mysle :********
Alicja1985
Slodziutka zycze duuuuzooo zdrowka Twojej mamusi :* i przesylam dla niej buziaki :****
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
dziewczynki....Wszystkim Wam dziękuje za ciepłe słowa otuchy....jestem Wam bardzo wdzięczna.....
aaa i muszę się pochwalić ze załatwiliśmy dzis sale na nasza imprezke......znowu coś do przodu.....
aaa i muszę się pochwalić ze załatwiliśmy dzis sale na nasza imprezke......znowu coś do przodu.....
dziewczynki....Wszystkim Wam dziękuje za ciepłe słowa otuchy....jestem Wam bardzo wdzięczna.....
Aga to widzę, że powoli się rozkręcasz..
Witam się ponownie moje drogie panie
Aga AJ jeszce raz GRATULACJE nie potrafie okiełznać swojej radości
Edytko przytulkam Cie i Ty wiesz

Gabi - dziekuję za kolejną foteczke my tu czekamy na Ciebie
Alicja - dzieki ty wiesz za co
;-)
Byłam dzis u laryngologa :-( pan powiedział ze może to byc przewlekłe zapalenie zatok, albo powikłania po chorobie mam zrobić przeswietlenie zatok i zapisał znowu leki jak nic 100 znowu pujdzie :-( a potem pojechałam z M do obi kupiłam pae kwiatków i zasadziłąm pod oknami :-)
a jeszcze mi sie dzs przypomniało, że miałam spirometrie zrobić jutro pojade do babci sprzatc to odrazu polece bo od niej blisko do szpitala
miałąm dzisi szyć buuuu rzeczy dalej leżą ale zaraz choić troszke poszyje ale za to pokarze Wam co dzis zrobiłam świeta idą trza było domek upiększyc troszke to se walnełam wianek bukszpanu tyle na działce , że az zal bylo patrzec jak na krzaku rośnie hahaha i jeszcze mieliśmy taką mała suplokatorkę ;-) biedroneczka rozsiadła sie na kurczaczku hihihi
wianek4.jpgwianek.jpg
kaczuszki.jpg
suplokatorka2.jpg
komoda.jpg
komoda2.jpg
Aga AJ jeszce raz GRATULACJE nie potrafie okiełznać swojej radości
Edytko przytulkam Cie i Ty wiesz

Gabi - dziekuję za kolejną foteczke my tu czekamy na Ciebie
Alicja - dzieki ty wiesz za co

Byłam dzis u laryngologa :-( pan powiedział ze może to byc przewlekłe zapalenie zatok, albo powikłania po chorobie mam zrobić przeswietlenie zatok i zapisał znowu leki jak nic 100 znowu pujdzie :-( a potem pojechałam z M do obi kupiłam pae kwiatków i zasadziłąm pod oknami :-)
a jeszcze mi sie dzs przypomniało, że miałam spirometrie zrobić jutro pojade do babci sprzatc to odrazu polece bo od niej blisko do szpitala
miałąm dzisi szyć buuuu rzeczy dalej leżą ale zaraz choić troszke poszyje ale za to pokarze Wam co dzis zrobiłam świeta idą trza było domek upiększyc troszke to se walnełam wianek bukszpanu tyle na działce , że az zal bylo patrzec jak na krzaku rośnie hahaha i jeszcze mieliśmy taką mała suplokatorkę ;-) biedroneczka rozsiadła sie na kurczaczku hihihi
wianek4.jpgwianek.jpg
kaczuszki.jpg
suplokatorka2.jpg
komoda.jpg
komoda2.jpg
reklama
Nius@a piekne te twoje dekoracje,ale ty zdolniacha jesteś

AgnieszkaAj ogromnie się cieszę i gratuluję z całego serduszka,tylko sie nie zamartwiaj,wszystko będzie dobrze

Edytko jeszcze raz wam życze duzo siły a mamie zdrowia,to fakt ciesz się każdą chwilą spędzoną z mamą,Bóg ma ją i was w swej opiece

Also wiem jak ci ciężko bez mamy,zwłaszcza teraz przed świętami,ja też często płaczę bo mi taty brak ale taka jest kolej życia,wierzę że nasi bliscy nas opiekują się nami z nieba
Witajcie wieczorkiem:-):-):-):-):-)

AgnieszkaAj ogromnie się cieszę i gratuluję z całego serduszka,tylko sie nie zamartwiaj,wszystko będzie dobrze

Edytko jeszcze raz wam życze duzo siły a mamie zdrowia,to fakt ciesz się każdą chwilą spędzoną z mamą,Bóg ma ją i was w swej opiece

Also wiem jak ci ciężko bez mamy,zwłaszcza teraz przed świętami,ja też często płaczę bo mi taty brak ale taka jest kolej życia,wierzę że nasi bliscy nas opiekują się nami z nieba

Witajcie wieczorkiem:-):-):-):-):-)