reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czy to ma sens ?zastanawiam sie czy nie zrobic po swiętach,przynajmiej wynik bedzie na drugi dzien.....
Chyba masz rację z betą.
Jutro jedziemy do Stegny-juz postanowione.Bardzo sie ciesze.Czekam na Męzusia i bedzie nas pakowal bo ja sie nie ruszam;-)
swoja drogą mógłby juz wrócic bo mi sie pierogów dzis chce na maksa!
No to super, że jedziecie :tak:
Smacznego ;-)

kingus a ty se lataj do lekrza ile potrzebujesz, ja tez średnio co półtora tygodnia jestem albo w szpitalu albo u niego w gabinecie, w poniedzialek wyszlam ze spzitala a najchetniej jutro bym poszła do kontroli.
jak mamy sie czuc bezpieczniej to czemu nie.a zdrowie psychiczne tez bardzo wazne w ciaży;-)
No właśnie o to chodzi żeby być spokojnym:tak:

Kinguś fajnie Ci ten suwaczek mknie do przodu.A co do wizyty u lekarza to wcale Ci się nie dziwię. Jak ma Cię to uspokoić choć na chwilę to zasuwaj do gabinetu.
Jak powiedziałam M, że się zapisałam to trochę się pokrzywił ale teraz już mu przeszło ;-);-)

ja jutro z dziewczynkami malujemy jajca:):):):)
O ja też będę musiała:tak::tak:

reklama
a my na te święta zupełnie nic, w domu syf, męzus dopiero wrócił więc zdąrzy tylko naczynia zmy bo z samego rana wyjezdzamy a musi nas spakowac.mnie torche dzis brzuchol boli, a raczej tak w okolicach jajników czy pachwin, juz sama nie potrafie zlokalizowac bólu, a moze to jelita a ja panikuje. no ale mysle sobie ze nawet jakbym źle sie poczula to w gdansku tez są szpitale a na tym etapie ciązy to wszedzie zrobią to samo, ale mysle ze bedzie oki, bede grzecznie wylegiwac si ena lezaczku albo na kanapie u rodziców i tyle:-)
najadłam sie pierogów i maleństwo teraz daje czadu az śmiac mi sie chce tak mnie gilgota;-)

męzusia wysłałam jeszcze eby dostarczyl moje L4, biedny sie najeździ, narobi a ja leze jak królowa w wyrze,czasem az mi głupio.

aaa i znowu mi sie chce loda, zaraz do niego zadzwonie zeby po drodze mi kupil;-):-p:-p:-p

hej moje kochane rubineczki ja sie tylko witam i pozdrawiam wszystkie :*
Kusicielka ahhh jak ja sie ciesze z 2 kreseczek naprawde :******
chcialabym bardzo jeszcze uslyczec o II kreseczkach u kogos tu bardzo wyjatkowego ;-)

SlodziutkA:* Selenka AJ Aga Ir, Gabi Mordoklejka Angelka, Hania Martusionek
Gloria Iza30 Oluniia Dlaczegotak Mircia Wrobelek Anetka Alla Also Marzenka Marlenka Guska Buziaczek Koti Mala Anetka83 Jezyk Malutka80 Scarlet Ola 15 Ozkane Goska40 Danula Szafirek Patib Carri:((( Agataxk Agi 28 Syla Dlaczegotak
Kasieekkkkk Magdalenka26 Marli Cyniczna Pixellka Sonita Iławianka
Agusia537 Niusia Kinguś Alutka17 Gloria Mama Sowka Przyszla Mamusia Madzia
i reszte nie wymienionych dziewczyenk goraco pozdrawiam :*I*******

mam pytanie do ciężarówek, czy wy tez czasem macie mokro w majtach..hihih bez podtekstów, ja czasem mam taki wodny sluz, jak woda.

Witam dziewczynki przeczytałam zaległości ale nie odpisze bo bardzo źle się czuję, coś mi się wydaje, że to nie będą fajne święta:-(
Wczoraj wieczorem bylismy u teściowej i M bart mowił, że coś sie kiepsko czuje przyjechalismy do domu a nie zaczął węzeł chłonny boleć i ucho i tak całą noc dzis już nie moge połykac sliny ach..... w aptece znowu 100 została maja bznes na mnie nie będe juz smecic
AgaIR GRATULUJE KOCHANA

reklama
Do góry