reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

oj, nie dla ciebie:no:, bo czytam Harlana Cobena, a to są thilery, a ty raczej lubisz obyczajowe:tak:

czytałam w głębi lasu i nie mów nikomu, mogę je spokojnie polecić;-), jeżeli ktos lubi ten rodzaj;-)

a czytałaś kuźnię na rozdrożu? bardzo przyjemna:tak:

reklama
Dzień dobry

Ja czytam trzecią część książki o romansie z wampirem :-p potem jeszcze czwarta jest. (Zmierzch, Zaćmienie, Księżyc w nowiu).

dzień dobry:-)

przecież mówiłam po cichu żeby nie zapeszyć i nic nie dało:-(, mały znowu dał mi popalić:eek:, kiedy on będzie spał, jak inne dzieci, przez całą noc:sorry:

ja zwlokłam sie złózka, a mały bryka jak sarenka:confused2:, zaraz go wyspaceruje, to zabaczy:-p, kto będzie zmęczony:rofl2:

Dzień dobry :-)

blue i coś dowiedziałaś się o tych badaniach?
Nic się nie dowiedziałam, bo mi się przypomniało że jak dzwoniła to mi babka powiedziała, że od czwartku nie pracują. Więc zadzwonię po świętach.

A tu jest o zdrowej stopie:
Znak Zdrowa Stopa - zdrowe obuwie dla dzieci - obuwie, usługi, szkolenia, kursy, ocena obuwia, reklamacje obuwia, ekspertyzy obuwia, obuwnictwo, IPS

Ja czytam trzecią część książki o romansie z wampirem :-p potem jeszcze czwarta jest. (Zmierzch, Zaćmienie, Księżyc w nowiu).
Nie dość, że oglądasz bajki, to czytasz książki dla nastolatek ;-):-D

Ja czytam teraz
Świat Książki - Bądź zdrowa, Lizbono - Produkt
Wydaje się fajna, ale dopiero zaczęłam.

Roksi, polecam
Świat Książki - Miłość Peonii - Produkt
i Świat Książki - Przedostatnie marzenie - Produkt

dzień dobry:-)

przecież mówiłam po cichu żeby nie zapeszyć i nic nie dało:-(, mały znowu dał mi popalić:eek:, kiedy on będzie spał, jak inne dzieci, przez całą noc:sorry:

ja zwlokłam sie złózka, a mały bryka jak sarenka:confused2:, zaraz go wyspaceruje, to zabaczy:-p, kto będzie zmęczony:rofl2:
ewela daj mu popalic :-D:-D:-D:-D:-D
moze skruc jeo drzemki w dzien do 30 minut np

wczoraj mielismy wycieczke do mencesteru :-D:-D
fajnie bylo :tak:
i paszpotr dla abriela zalatwiony
nio klawiatura dalej nie dziala....

Właśnie wróciłam z zakupów i jestem załamana. Mam wrażenie że przez te święta to wszystko jest droższe. Pojechałam do Lidla i się mocno rozczarowałam. W mięsnym kolejki jak za komuny. Warzywa jakieś takie byle jakie, a tu trzeba robić sałatki. Jak będę wracała z pracy to może po drodze coś jeszcze kupię.
A co do porządków to ja też jeszcze daleko w tyle. Co prawda okna udało mi się umyć w zeszły piątek ale nic poza tym nie zrobiłam.

Dla Laury na zajączka kupiłam kilka słodyczy, dodam jakieś owoce i będziemy szukać prezentu :-)
U mnie zawsze był zajączek więc chciałabym tą tradycję zachować. Myślę, że za rok to już będzie bardziej kumata i sama się o tego zająca upomni :-)

reklama
ja aż się boję robić zakupy, bo u nas wieczorem będzie to samo :dry:
co prawda szaleć nie będziemy, ale mąż chce bigos zrobić a ja myslałam o sałatce jarzynowej i może galaciku...ale szczerze to mi się nie chce....kupię białą kiełbasę chyba, zapas chleba i jajek i już :-p :-D

Do góry