reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
i myslicie że się zmęczył na spacerku:wściekła/y:, przyszlismy do domu o 12.30 po 2,5h spacerze i do tej pory nie chce zasnąć:baffled::eek:,

a ja nie robią zakupów światecznych , bo jedziemy do mamy;-), kupowałam tylko prezenciki na zajączka dla dzieciaczków, ale takie skromniejsze niż gwiazdkowe;-)

a u nas kolejki tez są, nawet w aptece:eek::laugh2:

jestem spakowana i czekam tylko na M, który wróci ok 18.00 i mykamy na wieś:-D:-D:-D:-D

my też święta u rodziców:tak: także upiekę cisto bo znajomi wpadną wieczorkiem na lany poniedziałek:tak: m pewnie będzie robił swoją ulubioną sałatkę jarzynową:tak: jakies wędlinki, jajeczka a pewnie coś od mamy przywiozę;-) i w sumie nic więcej:no: a ja jeszcze nie mam zakupów zrobionych:szok: nic a nic wyruszymy ok 16 -17 ale czuje że będzie masakra:confused2:

ja chyba jutro z rana zrobię, mam Piotra i Pawła pod nosem, więc myknę jak tylko otworzą to nie będzie kolejki w mięsnym :-p

właśnie ustaliliśmy że nic nie gotujemy ani specjalnego nie robimy, odpoczywamy 3 dni i już :-D
na szczęście okna umyte, uf uf uf :-p

hejka :-)

ja wczoraj w pracy bylam :nerd: ..ale na szczescie puscili nas wczesniej o 3ej :confused2:my juz pozakupowane :rofl2: ale ja niestety w niedz wieczorem na nocke isc musze :crazy:

Miloku - co do naszej kawki to z checia ,ale jak tylko bede miala jakies wolne bo tak to rady nie dam :no:albo m w pracy to auta nie mam ,a jak on w domu to ja musze isc itd.:baffled:

mój As nie wytrzymał i padł:szok:, zasnął po prostu na dywanie,więc go pozbierałam i zaniosłam do łózeczka:eek::laugh2:, jak wstanie ruszymy w drogę;-)

chciałabym juz teraz życzyc Wam Wesołych Świąt, jak najwięcej chwil spędzonych z rodziną, ładnej pogody, wypoczynku i usmiechu:-):-):-):-):-)

Hej,wybaczcie milczenie,ale ja taka zapracowana ze nogi to mi do d...y wlazą. Babcia m przyjechała na święta i masakra! Jedzenia jak dla pułku wojska,bo moze teściu w pon przyjedzie.
Ignaś dostał lekki antybiotyk,bo po tym katarze pojawił sie kaszel i ten ból brzucha to od spływającego kataru,ale juz jest lepiej.
Nasmarowałam brzuch i leże a dzidzia buszuje :) zapomnialam jakie to fajne:)

reklama
Do góry