Nektarynka
Fanka BB :)
tiaaa robiłam.. negatyw jak nic.. nawet nie było cienia cieniNEKTARYNKO jak tam robilas test ?,trzymam kciuki,a jak nie teraz to nastepnym razem,glowa do gory![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tiaaa robiłam.. negatyw jak nic.. nawet nie było cienia cieniNEKTARYNKO jak tam robilas test ?,trzymam kciuki,a jak nie teraz to nastepnym razem,glowa do gory![]()
Będzie chłopczyk :-) Tak jak czułam.Adrianek albo Kacperek bo z imieniem jak narazie mamy problem;-)
tiaaa robiłam.. negatyw jak nic.. nawet nie było cienia cienijak to się mówi mayby next time.. dzis myslalam ze tempka spadnie a tu nic dalej wysoko moze jutro spadnie..
dziekuje za kciukasy.. pomyrdało sie w tych moich hormonach.. teraz juz wiem ze powiedzenie burza hormonów na wiosne się sprawdza.. w kazdym razie nastawiam sie na @ w koncu juz jesli by cos tam było to by sie juz pokazala krecha.. a w zaszdzie dwie..kurcze ale zakrecony cykl...a tak czeklam na dobre wiesci od Ciebie kochana...coz nie ma @ czekamy dalej do tego pt tak ?? a noz....testy czesto klamczuchy badz sie cos niezle rozregulowalo eh moja kumpela zawsze jak w zegarku 28dc a tu zaczela starania i cykl sie jej wydluzyl do 48..Trzymam kciuki mimo wszystko
hyhy u nas tez sie ostalo na Kacperka i tak czuje ze bedzie chlopczyk, zobaczymy czy sie sprawdzi :-) a jesli dziewczynka to nie wiem bo mam przeczucie na chlopca i tylko o tym mysle,...Mamy juz w domu mala Wiktorie6 latek bedzie miec jak sie jej ew urodzi braciszek wiec moze Nikola badz Lena, Gabi-Gabrysia nie wiem :-)
tiaaa robiłam.. negatyw jak nic.. nawet nie było cienia cienijak to się mówi mayby next time.. dzis myslalam ze tempka spadnie a tu nic dalej wysoko moze jutro spadnie..
dziekuje za kciukasy.. pomyrdało sie w tych moich hormonach.. teraz juz wiem ze powiedzenie burza hormonów na wiosne się sprawdza.. w kazdym razie nastawiam sie na @ w koncu juz jesli by cos tam było to by sie juz pokazala krecha.. a w zaszdzie dwie..
wykresik ponizej
Mówią że jak dzidzia nieżle sobie skacze,kopie to chłopak ,ale nie wiem czy to prawda;-)ja z moim M na dziewczynke celujemy
![]()
My póki co próbujemy codziennie. Zobaczymy czy coś z tego będzie
.