reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Dziewczynki gratuluje dobrych wiadomosci a tym ktore az tak dobrych nie maja to niech sie nie stresuja...wszysko bedzie ok:tak:
Ja zrobilam dzisiaj badania na enzymy watrobowe i jak odebralam wynik to zadzwonilam do gina, ktory powiedzial ze sa w normie...huuura. Czyli nie mam co sie stresowac tym dodatnim HBS'em....ufff. Trzeba tylko bedzie o ym powiedziec neonantologowi jak sie Mala urodzi.
A powiedzcie mi co oznacza anty HCV ujemny...to dobrze czy nie? Wole zapytac Was bo w necie to sie zaraz naczytam dziwnych rzeczy pewnie:-)

reklama
Carmi gratuluje dobrych wiadomosci i dorodnej corki:tak:
Ja jestem rowniez po wizycie i wszystko w porzadku. Szyja krotka, zamknieta. Dziecko maly "gigant", dlugosc 46cm i wazy szacunkowo 2300 g. Obwod glowy juz 33cm:szok:, no coz jakos damy rade;-) Lozysko tez dobrze sie ma, jest na przedniej scianie, wysoko. Maly "olal" zupelnie to, ze go podgladamy i zabawial sie pepowina, chwytajac ja i puszczajac:tak:- Jajeczka tez byly widoczne jak na dloni, wiec mowy o pomylce nie moze byc:tak::-)

Słyszałam że cola to dobra jest na ból żołądka :-).

TAK!! i na mdłości i biegunke - działa super

W skrocie, za 2 tygodnie powinnam miec juz lepiej torbe do szpitala kompletna i spakowana :szok:
rany boskie, a te magiczne 2 kreseczki jeszcze sie gdzies walaja

KIEDY TO ZLECIAŁO??? już prawie jetesmy na wylocie!!:tak:

Aga gratuluje dobrych wieści .

Ja dziś na badanka rano skoczyłam , a wizytka 22 , niemoge sie już doczekać:-D:-D:-D

Aga, to az tak duzo te 2300? :baffled: a mialam nadzieje, ze tak w sam raz. Chyba rzuce slodycze...:-D

super, ze i u Was wszystko dobrze.

niestety w nocy przezylam dzis maly horror, slyszalam o tym, ze w ciazy mozna popuszczac mocz, ale wyobrazalam sobie to bardziej w postaci kroprlrk. Obudzilam sie w nocy, bo poczulam, ze ze mnie cos wycieka. Nie tak ciurkiem, tylko taki maly chlust co chwilke. Pode mna plama (zreszta w 2 miejscach, bo musialam sie przekrecac), majty mokre, polecialam wystraszona do toalety. Jakos tak ogromnie mnie nie cisnelo na pecherz, wysiusialam sie i w sumie po powrocie do lozka az do rana nic wiecej sie nei dzialo. Ponoc wody wygladaja inaczej, maja swoj zapach, no i chyba nie moga tak zaczac delikatnie wyciekac i przestac, co? Nie chcialam panikowac i jechac do szpitala, nie mialam do kogo w nocy zadzwonic by zapytac. A tak szvczerze to nawet nei wiem, czy bym potrafila telefonicznie to lekarzowi teraz wytlumaczyc.... czy to mozliwe, by to Mala ze mnie w nocy z pecherza wyciskala? Jak sie obudzilam, akurat nie spala. Nie wiem, czy sprawe olac i zapomniec? :-(

Aga, to az tak duzo te 2300? :baffled: a mialam nadzieje, ze tak w sam raz. Chyba rzuce slodycze...:-D

Carmi, ponoc duzo, lekarz wyliczyl, ze przy rozwiazaniu maly moze wazyc ok. 4.200 g:tak: Ja jestem juz zahartowana, Eryk wazyl 4.170, wiec juz nic mnie nie zdziwi:tak:
A z tym przypadkiem w nocy, to bym sie skontaktowala na Twoim miejscu z lekarzem. Wody wogole nie maja zapachu i sa przezroczyste:tak:

reklama
Tau tym zielonym moczem mnie rozwalilas:-D:laugh2::laugh2:
Skoro Twoj maly wiecej wazyl juz w 32 tygodniu ciazy, to pewnie tak do pieciu kilo dociagnie;-);-);-);-):-D Dobrze bedzie!:tak:

Do góry