reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

dziewczyny ja co do spotkania w tym tyg sie wylamuje jestem taka spuchnieta ze nigdzie nie wyjde z domku
a dzis taka fajna pogoda
bozeeeeeeee a ja musze w domku siedziec
nawet po rzeczy na obiad wyslalam tescia :eek:
bo nigdzie nie wyjde
wygladam jak bulwa ledwo mi oko widac :sorry::wściekła/y:
przepraszam ze troche skomplikowalam nasze plany co do spotkania :-(

reklama
witam sie dziasiaj
opuchlizna jeszcze nie zniknela ale jest lepiej
bylismy wczoraj na spacerze z mlodym bo nie bede go z powodu tego kisic w domku
zalozylam okulary rozpuscilam wlosy i nie bylo az tak widac :-)
a maly sie wylatal
dzis tez bedziemy musieli wyjsc
chce mlodemu kupic wiaderko i foremki z lopatka do piaskownicy niech sie tam bawi :-)

Witam sie po dlugiej nieobecnosci Swieta minela Po swietach mialam wiele spraw do zalatwienia z powrotem do pracy Wczoraj bylam pierwszy raz w pracy po 14 miesiacach nieobecnosci I byla masakra Musze przywyknac W poniedzialke ide zas na rano od 6 do 18 i juz sie boje U mnie jest wielka odpowiedzialnosc finansowa i tego sie najbardziej obawiam

Oli od wczoraj od 22 ma okropny katar Nie i stan podgoraczkoy MASAKRA
sorki ze tak egoistycznie

witam dziewczyny dzis pierwsza
ostatnio nie maialm czasu bo jak wiecie szykowalismy sie do Krakowa do Aqua Parku :-) jeszcze z m robilismy polki u mlodego w pokoju bo wszystko na ziemi a tak to teraz troche ogarnelismy ten pokoj bo juz zabawki nie walaja sie po calym pokoju tylko na polkach albo na "tygrysku" :-D
wczoraj bylismy w tym Aqua bylo super jak bede miala czas to wstawie kilka fotek a po basenie poszlismy na obiad w ramach wyceczki i na 2,5 godzinne zwiedzania Wawelu :tak: fotek napstrykalam ojej :-D:-D

milej niedzielki zycze :tak:

Witam dziewczynki!
Przepraszam że się tak długo nie odzywałam. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Byłam u lekarza. 28 kwietnia ide na usg do szpitala to sie dowiem czy dzidziuś zdrowy i co tak chowa między nóżkami. Dam wam znać jak wrócę.
Patrysia - super zdjęcia na NK. A z ciebie laska że hej! Pozazdrościć.
Pozdrawiam!

dziewczyny jestem juz po sadyscie
powiem Wam tak
ogolnie to nie bolalo ale koncowka byla juz troche gorsza nie szlo zeba wyviagnac bo prawdopodobnie byl do kosci przymocowany :eek:
wiec miala z tym troche problemu
przesiedzialam tam chyba 40 min...
no a teraz to troche mnie boli ale znieczulenie dalej trzyma
chyba wezme jakas tabletke na bol
ale loda juz zaliczylam bo pozwolila jako zimny oklad :-D

ewusek dzieki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i daj znac jak bedziesz po wizycie :tak:
dorota - jak Oli??

hej hej
a ja mam luz teraz
moj m powiedzial ze zabiera mlodego poplywac na stawki lodka ktora mu kupil...
wlasnie sie szykuja do samochodu
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::l augh2::laugh2:

a wczoraj zasnelam nawet nie wiem kiedy tylko kolo 4-5 obudzilam sie i nie umialam zasnac :eek::eek::eek:

Witam dziewczyny!
Co słychać? Dorota jak tam w pracy. Jak sobie radzisz?
Patrysia jak tam wrażenie małego po wycieczce?
Ja mam okropny kaszel. Tak męczący że już mi się nic nie chce. Mam nadzieję że w końcu mnie opuści. Trzymajcie się!

reklama
ewusek boroko wspolczucia i zdrowka zycze :tak:
no a maly super ale wydaje mi sie ze w tym aqua parku to ja chyba bardziej glupia bylam za tym wszystkim niz on :zawstydzona/y::eek:
ale co tam wszyscy sie wybawilismy :-D:tak:

Do góry