reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien dobry:tak:

My wczoraj jakis taki zabiegany dzionek mielismy:tak:
P. pojechał na jakis egz do bielska, ale za to o 12 juz był w domu:-) no to wykorzystałam ten fakt i pozałatwialismy conieco;-)

Najpierw bylismy w mieście mieszkanie oglądać... bardzo fajne, 60m, 2 pokoje, duza kuchnia połączona z jadalnia:tak: tylko, ze duzo chętnych bedzie, no zobaczymy... moze w koncu nam dadzą mieszkanie:-p

Pozniej pojechalismy do rodziców i tam zachaczyłam o fryzjera:-) o niebo lepiej:-p

Pozniej do szmateksu poszlismy i kupiłam kilka ciuszków dla małej i dla siebie spodnie:tak:

Dzis jade do kuzyna zobaczyć jego prawie miesięcznego syna:-) znów mi sie zachce i bede im zazdroscic pewnie jak spojrze na małego bartka:zawstydzona/y::-D

Miłego dzionka zycze!

reklama
Witajcie!

Kilka dni mnie nie było z powodu braku neta :crazy: ale już jestem ;-)

Weekend mieliśmy udany i długi bo jeszcze wczoraj Ł miał wolne i skoczyliśmy w Świętokrzyskie do jego babci na wieś---- co za relaks!!!! Wypoczełam na słoneczku, na świeżym powetrzu...

Agusia już mam zaklepany termin do jarowsławca 16.06-27.06 czyli 11 dni!!! Już doczekac się nie mogę!!!! Tylko ta dłuuuuga droga mnie przeraża! :baffled::baffled: ponad 700km :szok::sorry: no ale nie my pierwsi i nie ostatni ;-)

Widzę też że śluby się szykują- super! Ja jeszcze sukienki nie sprzedałam... a muszę ją sprzedac bo leży w szafie, a szkoda... ;-)

Dzisiaj Ł ma na 14-stą także jest teraz w domku, ja dzisiaj muszę skoczyc na aerobik i w ogóle troche roboty mam w domu... dlatego wolę już leciec i zacząc robic :sorry:

Miłego dnia!!!

Witam się i ja :-)

Popijam z Wami poranną kawkę ;-) Oleńka dosypia nockę, ja chociaż niewyspana jakoś zasnąć nie mogłam... i to tak od dobrych 2 tygodni :zawstydzona/y: Za to mam więcej czasu w dzień :-) ale m niewiele pożytku ze mnie wieczorem :-D
I wiecie... próbuję kręcić tym hula hop i za nic nie chce mi wychodzić :-p
Słonecznego dnia mamuśki! :tak:

HEJ Baby
My dziś wcześniej wstaliśmy to i wczesna drzemka. Wojtek ostatnio całkiem ładnie śpi- tylko 2 pobudki na cyca i dobija nawet do 7.00 :rolleyes:
Wysypiam się!!!

Mejdia kiedy kończysz kurs na prawko ??
010.gif

Jak Ci idzie nauka?

Za tydzień mam egzamin wewnętrzny, a ja nadal jestem w lesie
- muszę w tym tygodniu koniecznie się sprężyć!

Agusia04 udanej wizyty u fryzjerki, pochwal się jak było !

Liliana80 mój Wojtek też trochę ostatnio kaszle, sporadycznie i niezbyt intensywnie, ale jednak. W zeszłym tygodniu byłam u pediatry i nic nie stwierdziła:no: - przepisała tylko syropki przeciwkaszlowe itp.
Kaszel nie ustąpił, może trochę się zminiejszył, myślisz, że może to być alergia?:confused:
Właśnie się zaczęłam zastanawiać jak przeczytałam o Twoich "kaszelkowcach".
Mój T jest uczulony na pyłki - może to dziedziczne...

Bbakania udanego spotkanka z Marlenką, pozdrów ją koniecznie!

Dziewczyny udanego dzionka!

Magdziarko udanego wieczoru, a jesli chodzi o flamenco to wczoraj w Tańcu z gwazdami był pokaz grupy z Madrytu - pięknie tańczyli z taka pasją :tak::-)
na ich występie byłam właśnie:)
Dzięki dziewczyny za pozyczenie udanego wieczoru. Oj był był...aż nie chciało się wracać do rzeczywistości. Do domu przybyłam koło drugiej, więc dopiero niedawno zwlokłam się z łózka.

BBakania zyczę udanego spotkania z Marleną!!!

reklama
Hej kobietki!:-)

Joasiek-dzieki za priva,zaraz sprawdze.Moj slub bedzie cywilny,bo my od prawie 7 lat na kocia lape;-)No i zostalo mi bardzo malo czasu na wybor sukni,musze sie sprezyc;-)

Mamootku-z tym uciekaniem z nocnika to jest tak,ze ja tez daje zabawki,ale mimo wszystko ucieka (takze mimo zabraniania).O tyle dobrze,ze w ciuchach wytrzyma czasem minute;-)

Do góry