reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

Dziewczyny w takich hipermarketach są zawsze super promocje;-) A chodzice do Rossmanu tam mozna kosmetyki za pół darmo kupic dla dzieci;-):-D tak taniooo pełny asortyment:-) Na allegro tez mozna zamawiac zawsze to taniej;-)

ja uwielbiam rossmana,ale muszę zjechac do Gdańska,a to cała wyprawa z Mikim,a M nie umie takich zakupów robić:no: ja tam wolę chyba po kosmetyki do sklepiku dygać;-)

w kauflandzie wczoraj kupiłam hagisy kubusiowe za 37 zł 72 sztuki.super cena moim zdaniem

skąd Wy macie u siebie te wszystkie hipermarkety:szok:?u nas nic tylko 4 Biedrony:eek: a to 4 Lilunia?

a u nas znowu znalazłam ciemieniuszkę,trochę ale zawsze to powrót:eek:chyba dam sobie spokój z oliwką tylko cos w aptece kupię...

reklama
my tez uwielbiamy rossman:tak: bo jak go mozna nie uwielbiac:-D:-D dziewczyny karmie piersią a jednoczesnie chcę dawac wieczorem kaszke malej z butli i jak ja mam to zrobic cyc i kaszka:sorry::sorry:

my tez uwielbiamy rossman:tak: bo jak go mozna nie uwielbiac:-D:-D dziewczyny karmie piersią a jednoczesnie chcę dawac wieczorem kaszke malej z butli i jak ja mam to zrobic cyc i kaszka:sorry::sorry:

ja też nie wiem,kurka...jakaś tempa strzała jestem ghihih....a może to wygoda poprostu z tym cu=ycem,tylko że niedługo to on już napewno nie wystarczy:-p

Dziewczyny ale zauważcie że na tej aukcji jest tylko do kupienia jedna puszka. I to sprzedaje ją ktoś prywatny a nie żadna apteka. Poprostu ktos kupił i mu nie podpasowała albo cos w tym stylu. Więcej puszek od tej osoby nie kupisz. Tak ze nie da sie zabardzo oszczędzić. A z tego co patrzyłam to nikt inny nie wystawia tego mleka na allegro. Poza tym ja bym sie troszke bała z takiego nie sprawdzonego źródła kupić takiej rzeczy ja mleko dla dziecka.
Dorotko a może poproś recepte od lekarza, może wtedy będzie taniej. Z tego co pamiętam to dziewczyny wcześniej pisały że tak można więc może warto spróbowac.

MAMO MAKSA nawet nie zauwazylam Wlasnie jest tylko jedna aukcja :-(
Na recepte pytalam w aptece to mleko jest po tyle samo co bez recepty Wiec sie nie opyla z recepta :-(
No to narazie nie kupie :-( Szkoda ze nie ma wiecej tego AR :-(

reklama
A ja często robię zakupy w Almie, ale tam to są trochę droższe rzeczy dla maluszka więc ograniczam się do jedzonka dla nas.
Małemu kupuję albo w Rossmanie albo w Real.

Do góry