reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
hejka
była z Mela u lekarza i ma obajwy grypowe:no:narazie mamy siedziec w domciu wiec to czynimy ;-)
siedzi i oglada odette z j. łabedziego a ja mam chwile pokoju bo Dudus spi;-)
Agawa wysłałam:tak:
Anneczka widocznie znudził sie jzu wami Maki;-):-D
Dana zdrowka dla Madziulki:-)
Agunia super ze Wojtusia ci przyjeli:-)

A u mnie kicha z tym gardłem dziś wieczorem powoli zaniemówiłam i mówię szeptem
z czego Pan Mąż jest szalenie zadowolony :-):-):-)
:tak:
massiek zdrówka dla Ciebie - to mąż trochę odsapnie :-D:-D:-D

crunch
to całuski z nóżkę :tak: ja też podpisywałam :dry:
a mój K stwierdził że pod to wdzianko to koszule mam mu założyć :baffled::eek: muszę to przemyśleć :laugh2: jakoś mi koszula nie pasuje :dry: Agunia co o tym myślisz?
:-)
czyli jednak coś takiego wprowadzili ;-)
mnie się wydaje, że wdzianko bez koszuli :tak:

Crunch jak nóżka? :sorry:
dzięki - już lepiej
jeszcze rano miał stan podgorączkowy ale już biega ;-)
to dzięki Waszym dmuchawkom i całuskom :tak:;-):-) dziękujemy :rofl2::rofl2::rofl2:

Edytka całuski w nóżkę:blink:Doma dalej tak histeryzuje, nawet ostatnio przy prześwietleniu:baffled::baffled::baffled:szok:baffled::baffled::baffled: ona na 5 lat- 15kg mi ważyla:happy2:zwalista baba:-D:-D:-D:-D:-D
Madzia fajnie że jej się podobało zdrówka dla Amelki:happy2::happy2:
u nas katary... W ma mniejszy. za to mnie wzięło:dry::dry::dry::dry:
to faktycznie kawał baby :-D:-D:-D

dziewczynki korzystała któras ostatnio z kuriera GLS???????

a ja sobie wczoraj zasadziłam na oknie oregano i tymianek:laugh2:pięknie pachną:happy:
ja będę cokolwiek sadzić w weekend - jeszcze nie wiem co ;-)

Witam

Tak Kasiu.Emilka została przyjęta.
A to dla mam, które będą się w przyszłości starały o przedszkola.Składajcie podanie tylko w j4dnym przedkszolu, bo dyrektorki się kontaktują i jak mają u siebie podania tych samych dzieci to je odrzucają i przyjmują w pierwszej kolejności dzieci z jednym podaniem.Moja koleżanka tak się załatwiła.Emilka już miała miejsce a jej Lenka dopioero czekała na werdykt komisji-nie wiem czy ją przyjęli, ale właśnie tak było.
super, że Emilka się dostała
a z tym przedszkolem to lekkie przegięcie
co to kogo obchodzi gdzie i do ilu składam papiery
a jak się nie dostanie to problem :baffled:

hej dziewczynki :-)

Makiś dzisiaj OK wczoraj chyba jakiś fałszywy alarm był ( mam nadzieję ):sorry: mama mi mówiła że w ogóle za nami nie tęsknił za to my okropnie :-:)-D
dobrze, że fałszywy alarm
Maki musiał od Was odpocząć :-D:-D:-D

hejka
była z Mela u lekarza i ma obajwy grypowe:no:narazie mamy siedziec w domciu wiec to czynimy ;-)
siedzi i oglada odette z j. łabedziego a ja mam chwile pokoju bo Dudus spi;-)
Agawa wysłałam:tak:
Anneczka widocznie znudził sie jzu wami Maki;-):-D
Dana zdrowka dla Madziulki:-)
Agunia super ze Wojtusia ci przyjeli:-)
zdrówka dla Amelki - oby szybciutko przeszło...
a Ty jak się czujesz?

Witam

Tak Kasiu.Emilka została przyjęta.
A to dla mam, które będą się w przyszłości starały o przedszkola.Składajcie podanie tylko w j4dnym przedkszolu, bo dyrektorki się kontaktują i jak mają u siebie podania tych samych dzieci to je odrzucają i przyjmują w pierwszej kolejności dzieci z jednym podaniem.Moja koleżanka tak się załatwiła.Emilka już miała miejsce a jej Lenka dopioero czekała na werdykt komisji-nie wiem czy ją przyjęli, ale właśnie tak było.
To super :tak:
Coś w tym jest - chociaż ja mam trochę inną teorię ;-)
Przydzielają dziecko bliżej miejsca zamieszkania ;-)
U nas chyba tak było bo nie wiem jak inaczej to wyjaśnić.
W każdym razie jesteśmy zadowolone :-)

To super :tak:
Coś w tym jest - chociaż ja mam trochę inną teorię ;-)
Przydzielają dziecko bliżej miejsca zamieszkania ;-)
U nas chyba tak było bo nie wiem jak inaczej to wyjaśnić.
W każdym razie jesteśmy zadowolone :-)
a ja wybrałam przedszkole bliżej miejsca pracy :-p
i to powód żeby R nie przyjęli?
jak zwykle pewnie...kwestia układów
agunia przypadkiem nie widziałaś nas na liście?
a może Ty beti???

Witam

agawa25 Pyszności serwujesz. :-)

agunia271 Zdrówka dla ciebie. Fajnie, że Wojtuś też się dostał.

dana-news Super. Trochę bez sensu - w Krakowie też tak było i dlatego wprowadzili elektroniczną rekrutację - podanie zanosi się do wybranego przedszkola, ale na podaniu można podać dwa inne do których by się ewentualnie chciało.
Zdrówka dla Madzi.

mrowa1 Zdrówka dla Melci.

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka chyba pomogły bo dziś już zdecydowanie lepiej-nawet mówię:)

Dana ma 100% racji ;-)

Dobra zmykam bo mi tu Adik skiałczy że chce komputer zaglądnę wieczorkiem

reklama
Zwlokłam się w parku :-) pogoda boska dziś :-) :chmurka:

A z przedszkolami to powinno być tak ze składasz do jednego a wybierasz rezerwowe ;-)Może i my się doczekamy :tak:

Do góry