brown.kate
Mama Misi i Kici
Moja mala przestala tak wisiec jak miala 1.5 miesiaca. I to tak z dnia na dzien. Wczesniej przy cycu lezala 24 godzinki na dobe.... Ja olalam wtedy dom i domownikow;-), robilam sobie herbatke i siedzialam caly dzien z mala przed tv albo lezalam w lozeczku, fajnie bylo
..... Moim zdaniem to normalne, wtedy dziecko czuje sie najbezpeczniej i jeszcze jak ssie to podobno uwalniaja sie jakies hormony i jest pewniejsze i szczesliwsze
..... Nie wiem co poradzic...... Postaraj sie jak pisze ptysia karmic na lezaco, niekiedy pomaga tez chusta! Masz wtedy wolne rece.
A Twoje mleczko jest napewno ok !
..... Moim zdaniem to normalne, wtedy dziecko czuje sie najbezpeczniej i jeszcze jak ssie to podobno uwalniaja sie jakies hormony i jest pewniejsze i szczesliwsze
..... Nie wiem co poradzic...... Postaraj sie jak pisze ptysia karmic na lezaco, niekiedy pomaga tez chusta! Masz wtedy wolne rece.A Twoje mleczko jest napewno ok !
Ostatnia edycja:

Musze wam powiedziec ze widze poprawe u mojej corci. Dzisiaj sie budzila sama co 3h na jedzenie (dzieci z zoltaczka trzeba wybudzac tak robilam do tej pory). I jadla sporo z piesi jak i rowniez podalam jej butelke (TROCHE DOKARMILAM bo mialam uczucie ze mi zjadla wszystko z piersi). Lekarz kazal mi ja odstawic od piersi i podoawac przez jeden dzien mleko sztuczne kiedy poziom bilerubiny spadl kazal mi mieszac raz butelke i raz moje mleko odciagac i zapisywac ile je. Ja natomiast przedwczoraj sama podalam jej piers (nie moglam patrzec jak sie meczy). Dzisiaj kolezanka przyniosla mi wage i mala ma 3600 przytyla okolo 200gram (mam nadzieje ze waga dobrze wazy). Mala ssie dosyc sporo, slysze ze przelyka i ssie..daje jej za kazdym razem (na zadanie) i karmie tyle ile potrzebuje
Przed wyjsciem z kliniki mala wazyla 3400 teraz jak ja wazylam ale w ciuszkach ma 3600 odjac z 30 gram ciuchy..jutro ja zwaze przed i po jedzeniu na golaska. Poza tym jutro mam wizyte u pediatry zobaczymy co powie i ide zbadac jej poziom bilerubiny...tak jak mowie mam wrazenie i widze po niej ze jest duzo lepiej, tak czuje