reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zauważyłam ,że z ciebie fanka sagi od razu po twoim loginie moja droga,ja też uwielbiam:-D
oooja cię widzę,też lubie czytać ksiązki ,codziennie teraz nie daję rady,ale był taki czas ,że codziennieinn ą czytałam ,ja lubię horrory ,romanse ,obyczajowe i wszystkie takie z domieszką czarów lekturę lekką i łatwą ,mnie ksoiążka ma odpręzać i przenosić w inny świat,z tego co tu widziałam co proponujecie to nic nie czytałam:zawstydzona/y:ale też nie ma tu żadnej biblioteki ,a jak mam sobie kupić ksiązkę to kupuję autora którego znam i wiem ,żem mi sie będzie podobało:-D

ja mam bardzo blisko bibliotekę na nieszczęscie mojego męża najgorzej to dla niego to ze jak dorwę cos fajnego to nic w domu nie robie dopoki nie przeczytam i wie ze lepiej mi droge nie wchodzic :-D a na poczatku malzenstwa to nawet bylo tak ze chowal mi ksiązki :szok:

reklama
ja mam bardzo blisko bibliotekę na nieszczęscie mojego męża najgorzej to dla niego to ze jak dorwę cos fajnego to nic w domu nie robie dopoki nie przeczytam i wie ze lepiej mi droge nie wchodzic :-D a na poczatku malzenstwa to nawet bylo tak ze chowal mi ksiązki :szok:
To się uśmiałam ,zazdrośnik z niego:-D:-D:-D:-Dmój, m też kiedyś sie rzucał,że czytam zamiast z nim siedzieć ,ale jak mam siedzieć i sie gapić w ekran jak mnie coś nie interesuje to bez sensu...pogodził sie z tym teraz ...choć niestety o wiele miej czytam niż kiedyś:zawstydzona/y:

A ja zupełnie inaczej,jeszcze byłam w liceum kiedy koleżanka spytała się mnie czy czytałam ,a sama czytała na przerwach jakiś 7 odcinek już,pożyczyła mi tę częśc i to była pierwsza jaką czytałam ,potem kolejne 2 tomy do przodu,od pierwszej części wysyłkowo sobie tomy kupiłam ,zakochałam się w tych postaciach,strasznie mnie się te książki podobają do tej pory raz do roku je czytam wszystkie ,ale najbardziej lubię tomy tak do 30 odcinka im bliższe współczesności tym mniej mi sie podobają:tak:

A mi się podoba cała seria, pierwszy raz przeczytałam w tomach z biblioteki a teraz niestety męczę się na kompie z nimi, ale mam nadzieję że jak skończę je przerabiać to mąż mi je wydrukuje w całości w postaci tomiszcza A4 :szok::-D:tak::tak::tak:

hej;-)
czy ktoś tu wspomniał coś o "sadze o ludziach lodu"????
w czasach liceum przeczytałam całą serię, prawie wszystkie dziewczyny w klasie czytały, wymieniałyśmy się książkami, a potem kupiłam sobi całą serię:szok::szok::szok: (brakuje mi jednego tomu)

reklama
ja jestem Ukąpałam Gabi i poszła spać ;-) Wojtek sie własnie myje a potem ja wskakuje pod prysznic i obawiam sie ze musze sobie ugotowac makaronu bo mnie "ssie" :-:)zawstydzona/y: zaczęlam czytac Monikę Szwaję "Jestem nudziarą " ale tak mnie ssie że niemoge czytac :no::baffled:

Do góry