• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

haha - barmanko - możemy Ci zrobić projekt wod/kan, wytyczyć sieci i dopilnować aby dokładnie zostało to podłączone :)) a co do budowy.. hmmm.. (wiesz ja projektowałam tamy i zapory. Z TB nie wiele pamiętam - ale na swoim domku zżarliśmy z M nie jeden pustak, pomimo gotowego projektu)

barmanka:-)ja sie zajmuje kanalizacją i jak musiałabyś zrobić przyłącze to i pewnie(tylko że najlepiej jest wtedy nie przez taką firm jak moja bo dużo kasy sobie zyczą)

hahaha a ja Ci zaprojektuję ogród... co ty na to? :-D

a co do koloru to ja bym spróbowała jakąs peruczke przymierzyć,dla pewności...poza tym tez widze Cię raczej w słonecznych kolorkach

reklama
Co do tbs to u mnie w mieście obsadzone są przez urzedników UM. Kiedyś tez staraliśmy sie o taki lokal, ale niestety czas mijał, a tu nic. Kolega co miał ojca wyoko postawionego w UM od reki dostał piekne 2 pokojowe mieszkanie. Daliśmy sobie spokój. Troche z oszczedności, troche z wesela, troche rodzice pomogli i oczywiście kredyt i kupiliśmy swoje.

barmanka:-)ja sie zajmuje kanalizacją i jak musiałabyś zrobić przyłącze to i pewnie(tylko że najlepiej jest wtedy nie przez taką firm jak moja bo dużo kasy sobie zyczą)

haha - barmanko - możemy Ci zrobić projekt wod/kan, wytyczyć sieci i dopilnować aby dokładnie zostało to podłączone :)) a co do budowy.. hmmm.. (wiesz ja projektowałam tamy i zapory. Z TB nie wiele pamiętam - ale na swoim domku zżarliśmy z M nie jeden pustak, pomimo gotowego projektu)

hahaha a ja Ci zaprojektuję ogród... co ty na to? :-D

nooo wiedziałam że można na was liczyć. kochane jesteście :**********

Wczoraj pojawiły się na świecie kolejne dwa maluszki.

Mamą została Anecik:
"Dziś o 18.50 urodziłam Radusia 3380 i 53 dł, dostał 9 punktów. Pozdrawiam."

oraz Mela
"Ogłaszam, że urodziłam :-). Synek ma 3650g, 57 cm. Dostał 10/10 punktów i niezły z niego przystojniak :-) Pozdrawiam cieplutko."
Wiadomosc od mamy-bartusia....:-)

dnia 07.05.2009 godzina 21.17....
waga 3000 kilo... 52 cm...
9 punktow apgar.... przez CC
przyszla na swiat moja corcia Oliwka....

Gratulacje dla kolejnych mam :-)

o właśnie potrzebujemy ładnie zaprojektować miejsce przy moim "malutkim" okienku (na dranince mój M - wzrost 1,92m) :-D:-)

Załączniki

• bilbo - 10.2008.jpg
    bilbo - 10.2008.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 51
no dobra dziewczynki ja uciekam od komputerka - dziś moja kolej na przygotowanie jakiegoś papu ;-) :-D
i mężulek sie komputerka domaga ;-)
a zresztą i tak muszę się wyszykować do wizyty u fryzjera.

to do zobaczenia potem paaaaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry