reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Wiecie, ja kiedyś o 5 to przewracałam się na drugi bok ;-) A spanie do 9-10 uznawałam za normę (w weekendy ofkors ;-)). Ileż dziecko zmienia w życiu... :-D
Dzagud zestawik fajny :tak: I ja też wybrałabym drewniany, bo nie lubię łączenia koloru drewna z niebieskim ;-) Fakt, może bardziej dziecięcy, jednak pokój macie wspólny :sorry2: Z drewnianym będzie więcej możliwości grania dodatkami :tak:
Mam nadzieję, że komp nie padł ostatecznie...
jolka ślepa jestem - nie znalazłam tego zestawu :sorry2:
Ale z własnego doświadczenia - sofa jest bardzo przydatna :tak: I dobrze jest nie mieszać zbyt wielu kolorów, bo przecież zaraz dojdą jeszcze plakaty i inne cusie przylepiane gdzie popadnie ;-)

Spacer N'1 zaiczony - ponad 2,5h :tak: Teraz leżę na kanapie i marzę, by obydwoje pospali choć z godzinkę jeszcze...

reklama
A ja jakiegos potwornego pecha mam co do wszystkich komputerowych rzeczy...spierniczyl sie ruter(czy jak to tam sie piszu:-p) i nie mialam netu wczoraj,gwarancja minela w zeszlym miesiacu:dry:ale bez internetu to ja sie taka zagubiona czuje,snuje sie po katach i nie wiem co ze soba zrobic:-D
Nasmarowalyscie....fajnie:-)

Jolu kochana ja prosze o zlitowanie dla synka,tylko nie Zygmunt:-D;-)POdobaja mi sie stare imiona ale do Zygusia jakos wyjatkowa awersje mam heheh:-p:-DBardzo sie ciesze ze dzidzia tak cudnie sie rozwija i rooosnie:tak:Chlopak czy dziewczyna...byle zdrowe bylo...w tedy to nawet Zygmuncika przezyje:-)

DZagud,szwagierka ma dokladnie takie same(moze minimalane roznice bo to z przed kilku lat)i w pysk sobie pluje ze niebieskie kupila,bo dziewczyny podrosly jej i wydziwiaja z kolorem scian i dodatkow i teraz meble chca nowe bo im nie pod kolor:dry:Tak wiec radze te w koloze drewna:tak:Sliczny komplecik:tak:

Esia i po krzyku:-)wielkie uffff,moze sie wyspisz heheh:-)Wiesz,bardzo mobilne to mlodsz dziecie,no tak jak piszesz ze ze miesiac to ona przy meblach bedzie sie wspinac.No chyba gratki,co? :*

Anijaw slicznie sie Nati bawi,moje tez ma czasem takie przeblyski:blink:

Gusia no nareszcie troszku lepiej z Mikim,oby tak dalej :*

Agik,Ty madra,sliczna,wyksztalcona...w ofertach pracy mozesz przebierac az trafisz na wymarzona:-):tak:Takiej wymarzonej Ci zycze :*

Anielap ,no widzisz jaki zaszyt Cie spotkal,oficjalana czlonkini ''klubu zakreconego pechowca'':-D:tak:wiecie...ja nie wiem ale to moze zarazliwe :-)eeee co tam,przynajmniej bedziemy mialy co wnukom opowiadac :-pCalus w guza :*

Kingud milego spacerku !!!!:-)

Moje dziecko cwierkoli w lozku juz od godziny,cos malo ostatnio w dzien spi,juz od kilku dni mi sie buntuje,bo wczesnie to 3 h jak zabita chrapala:szok:ale za to idzie spac wieczorem przed 20 a wstaje o 8 rano:-):-):-)To mi sie podoba heheh:-D

Dziewczyny chwale sie:stracilam 9 kilo i z rozmiaru 16 wskoczylam na 12:-)Jeszcze 10 kilo i bede wazyc jak przed slubem,a juz teraz waze jak przed ciaza!JUUUpi!!!!Tralala..trilili...:-D

Ostatnia edycja:
Olla łał :szok:jestem w szoku, ale się zawzięłaś :tak: brawo :-)

A co do Zygmusia, to mój M tak palnął (zawsze sie rządził jak dzieciom na imię dać) no i ja podłapałam i go wkurzam, że skoro powiedział Zygmunt, to będzie Zygmunt :-D niech się chłopina trochę postresuje jak gada co ślina na język przyniesie :-D:-p

No ja nie wiem co z tą gazetką, bo ta z netu ściąga mi się bardzo długo, a mam w formie papierowej i tam na ostatniej i pierwszej stronie są elementy tego zestawu :confused:

Ale numer ściągnęłam gazetkę i okzauje się, że moja ma stronę więcej :-D:zawstydzona/y:
Na pierwszej stronie są elementy zestawu indiana :tak: tylko kurcze łóżka na dzjęciu nie ma :-(

Jola wielkie UUFFFF :DDDDD A racja,niech sie podenerwuje mezulek:p

Wypatrzylam na allegro kostium kapielow na moje dynaly wielkie,co by mi nie wyskakiwaly za karzdym razem jak sie schyle heheh:)No taki fason stanika musze miec inne odpadaja...jak myslicie?ladny?
DUŻY BIUST____STRÓJ KĄPIELOWY 315vt 3XL/XL (625157071) - Aukcje internetowe Allegro

Agik Twoj zeszloroczny tez mi sie podobal ale nie umiem znalezc takich na allegro,masz jeszcze tego linka?

Anni-szkoda ze nimo w tym pierwszym zaplecza,bo jednak lokalizacja blisko morza robi swoje:tak:.Moze znajdziesz cos jeszcze szybciutko;-)
Olla-o matko,alez sie zawzielas,gratuluje.Szkoda ze tak zrzuconej wagi nie mozna sobie od kogos wziąć:-(Bo chetnie bym przyjela 10 kilo;-)
Jolka-a to dobre z tym Zygmusiem.Ja tez tej indiny nigdzie nie moge wypatrzyc:confused:
Kingug-ale fajnie,sloneczko.U mnie co prawda tez swieci,ale wieje tak ze łeb urywa i musimy znowu siedziec w domu.

No i Amelia ma znowu katar.Nie wiem czy sie ostatnio nie doleczyla czy to juz cos nowego:baffled:Ja z reszta tez sie jakos dziwnie czuje.

Olla-stroj zajebisty.Bardzo mi sie podoba.Niestety nie mialabym co wlozyc do tego stanika i chcialabym miec taki problem jak Ty:tak:

Jola bardzo bardzo podoba mi sie ten styl mebli,kanapa super tylko cena z poduszkami i materacem powalajaca albo ja dawno nic nie kupowalam i tak mi msie tylko wydaje...
Co konkretnie potrzebujesz to juz patrzu i wybieram :*

A jak juz sie chwale to na calego:pTaki naszynik kupily mi kolezanki na urodzinki :) Jeszcze nie dostalam ale sie wygadaly hihi :D http://www.swarovski.com/Web_GB/en/903659/product/Parallele_Mini_Pendant.html

Ostatnia edycja:
reklama
Olla chyba mamy podobny gust, bo mi baaardzo podoba się naszyjnik :-):tak:
A kanapa no cóż dla mnie cena kompletu też powalająca :baffled: ale mam koleżankę, która pracuje w fabryce materacy i chyba będę musiała się do niej ładnie uśmiechnąć ;-) Wogóle jak dla mnie to są drogie meble :-( no ale chciałabym kupić Jackowi coś na dłużej, kurcze nie wiem czy warto tak zainwestować :confused:

Do góry