A ja jakiegos potwornego pecha mam co do wszystkich komputerowych rzeczy...spierniczyl sie ruter(czy jak to tam sie piszu

) i nie mialam netu wczoraj,gwarancja minela w zeszlym miesiacu

ale bez internetu to ja sie taka zagubiona czuje,snuje sie po katach i nie wiem co ze soba zrobic

Nasmarowalyscie....fajnie:-)
Jolu kochana ja prosze o zlitowanie dla synka,tylko nie Zygmunt

;-)POdobaja mi sie stare imiona ale do Zygusia jakos wyjatkowa awersje mam heheh

Bardzo sie ciesze ze dzidzia tak cudnie sie rozwija i rooosnie

Chlopak czy dziewczyna...byle zdrowe bylo...w tedy to nawet Zygmuncika przezyje:-)
DZagud,szwagierka ma dokladnie takie same(moze minimalane roznice bo to z przed kilku lat)i w pysk sobie pluje ze niebieskie kupila,bo dziewczyny podrosly jej i wydziwiaja z kolorem scian i dodatkow i teraz meble chca nowe bo im nie pod kolor

Tak wiec radze te w koloze drewna

Sliczny komplecik
Esia i po krzyku:-)wielkie uffff,moze sie wyspisz heheh:-)Wiesz,bardzo mobilne to mlodsz dziecie,no tak jak piszesz ze ze miesiac to ona przy meblach bedzie sie wspinac.No chyba gratki,co? :*
Anijaw slicznie sie Nati bawi,moje tez ma czasem takie przeblyski
Gusia no nareszcie troszku lepiej z Mikim,oby tak dalej :*
Agik,Ty madra,sliczna,wyksztalcona...w ofertach pracy mozesz przebierac az trafisz na wymarzona:-)

Takiej wymarzonej Ci zycze :*
Anielap ,no widzisz jaki zaszyt Cie spotkal,oficjalana czlonkini ''klubu zakreconego pechowca''

wiecie...ja nie wiem ale to moze zarazliwe :-)eeee co tam,przynajmniej bedziemy mialy co wnukom opowiadac

Calus w guza :*
Kingud milego spacerku !!!!:-)
Moje dziecko cwierkoli w lozku juz od godziny,cos malo ostatnio w dzien spi,juz od kilku dni mi sie buntuje,bo wczesnie to 3 h jak zabita chrapala

ale za to idzie spac wieczorem przed 20 a wstaje o 8 rano:-):-):-)To mi sie podoba heheh
Dziewczyny chwale sie:stracilam 9 kilo i z rozmiaru 16 wskoczylam na 12:-)Jeszcze 10 kilo i bede wazyc jak przed slubem,a juz teraz waze jak przed ciaza!JUUUpi!!!!Tralala..trilili...