reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Olla i strój i naszyjnik super! Ale będziesz zadawać szyku na plaży - brakuje mi emotki z gwizdnięciem!:-D:tak:
Elmaluszek, to ja chętnie oddam te 10 kg, a nawet i więcej....:-D
Jolka, no to ja będę pewnie odosobniona, ale ja strasznie nie lubię takiego stylu.:sorry2: No może gdyby meble były jaśniejsze, to jeszcze, ale nie lubię ciemnych mebli. A ten styl jest dla mnie za ciężki...:confused: Wiesz, ja patrzę pod kątem mojej klitki - czułabym się tym starsznie przytłoczona. Może gdybym miała dom albo duże mieszkanie.:dry:Choć po namyśle, chyba nie, bo wtedy meble by mi się podobały i żałowałabym że nie mogę sobie takich sprawić, a tak naprawdę tego typu meble omijam bez rzucenia okiem nawet.:-) Więc mojego zdania możesz nie brać pod uwagę.:-D
A wiesz, dziś znalazłam w internecie super okazyjną ofertę na dom - akurat jak dla nas.:-D Mały domeczek o powierzchni 1400 m2, z ogrodem o powierzchni prawie 2000 m2. A tanio jak barszcz - tylko 7 650 000 zł.:-D Stwierdziliśmy z Tomkiem, że dzieci to byśmy chyba nie znaleźli...;-):-D
A ja mam obawy że się rozłożę....:szok::wściekła/y:Gardło mnie boli i jakoś tak się nie bardzo czuję. Czyżby świńska grypa????:szok::szok::szok:

reklama
Olla chyba mamy podobny gust, bo mi baaardzo podoba się naszyjnik :-):tak:
A kanapa no cóż dla mnie cena kompletu też powalająca :baffled: ale mam koleżankę, która pracuje w fabryce materacy i chyba będę musiała się do niej ładnie uśmiechnąć ;-) Wogóle jak dla mnie to są drogie meble :-( no ale chciałabym kupić Jackowi coś na dłużej, kurcze nie wiem czy warto tak zainwestować :confused:

Mysle ze warto,meble wygladaja na solidne a i chlopak juz duzy i nie niszczy jak male dziecko.Takie meble juz na lata bedzie mial i nie bedzie sie wstydzil dziewczyny przyprowadzic heheh:):-)Sa naprawde sliczne i klimat maja ekstra:tak:

Dzieki za komplementa ale nie wiem czy zdecyduje sie na storj kapielowy tak bez przymiarki....Dzagud ty tez kupowalas na allegro kostium i chyba mialas za duzy prawda?Rozmiar rozmiarowi nie rowny i boje sie troche....a naszyjnik...nio,cudo:-)Uwielbiam krysztaly swarovskiego!

Olla jejku... jak ja bym chciała mieć co włożyć do takiego stanika... Marzenie ściętej głowy - teraz jeszcze karmię a i tak bym nie miała :dry: W lipcu będzie masakra :sorry2:
Śliczny ten naszyjnik... Ależ ja sroka jestem - im bardziej się byszczy, tym bardziej mi się podoba :-)
jola są dwie szkoły - jedna to ta, co Ty mówisz, czyi kupować dobrej jakości i na dłużej (no i drogie), druga to kupować gorszej jakości, tańsze, za to częściej wymieniać. Mam wrażenie, że dla dzieci atrakcyjniejsza będzie ta druga :tak:
Dzagud toż to okazja! Bierzecie?! :-D:-D:-D
A z jakąś meksykańską świnią się ostatnio spotykałaś? :-p;-)

Mam do Was pytanie. Czy dzieciarnia przechodzi teraz jakiś szczegóny okres bania się? :baffled: Piotruś dostaje histerii pod prysznicem - od 3 dni. Przerzuciliśmy się na kąpiel w wannie, chciałam Go spłukać i wzięłam suchawkę do ręki - mało nie wypadł z wanny, tak histeryzował :szok:
Dzisiaj natomiast dostał histerii na widok naszego kota :eek: Ok, kocica durna nie jest, głównie siedzi na antresoli, dokąd Piotruś nie wchodzi, no ale to jednak przesada :baffled: Zaczynam się tym niepokoić :dry:

Esiu - u mnie takich histerii nie ma...Nie poradze wiec.:sorry2:

Dzagud - willa super! Ale ja zdecydowanie wole mniejsze domki:-D

Ja tak szybko wam napisze, ze pierwszy raz wstalam wczsniej od swojego dziecka:szok: hehehe chyba pojde zobaczyc czy wszystko z nia ok...:blink:

Ostatnia edycja:
Anni to szczesciara z Ciebie:)
Ja sie wczoraj pochwalilam jak moje aniele pieknie spi i dzis o 5 rano taki skowron ze az w dupie szczypi heheheh.Cos nie w sosie jestem :p

No i tak to jest z tymi chlopami :wściekła/y: jak sa w domu to narzekaja...Jak dasz im wolna reke i wypuscisz z klatki to wracaja:sorry2: Kuzwa - wlasnie G mi dzwonil, ze im sie kawalerskie zycie w drodze znudzilo... teskni za domem i ... Wracaja spowrotem - beda za 2 dni.
No cholera no! Czlowiek mial 3 dni spokoju tylko. Mieli tam byc tydzien:-D

Dzagud i to potwierdza Twoja teorie -daj wolna reke i juz tak sie fajnei nie bawia.:-D

Olla tak w ogole chcialam Ci powiedziec, ze ja tez Swarowskiego uwielbiam. Nawet robilam bizuterie wlasnie z jego szkla.:tak: I musze Ci powiedziec, ze musisz byc super kolezanka, ze tak ladny prezent dostajesz.:-)

Olla tak w ogole chcialam Ci powiedziec, ze ja tez Swarowskiego uwielbiam. Nawet robilam bizuterie wlasnie z jego szkla.:tak: I musze Ci powiedziec, ze musisz byc super kolezanka, ze tak ladny prezent dostajesz.:-)

No Anni...przeciez wiesz ze super kolezanka jestem:-p

Heheh,no masz ci los...stesknily sie boroki heheh...:-D:-D:-Dale cos w tym jest ze za zgoda i przyzwoleniem to juz nie jest takie interesujace.Jak mam focha ze moj gdzies tam idzie to on wali jak w ogien a jak mu kaze isc to caly dzien przed wyjsciem marudzi i wymysla 100 powodow jakby sie wymigac:-)

reklama
Anni a zostalo Ci jeszcze tych krysztalow?Kolczyki mi sie marza do tego naszyjnika,wkretki i mega dlugie lancuszki cieniutkie a na koncu lancuszka krysztalek clear :)
Taka fajna kolezanka jezdem heheh,zrobisz?Oczywisci zaplace:*Tylko zanim zaczniesz robic to wycen bo nie wiem czy mnie stac hihi:)))

Do góry