tygrysek82
Fanka BB :)
nieeeeee. trzymam sie scisle przedzialu wiekowego na sloiczkachProbowalas dawac cos co jest po 5 miesiacu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieeeeee. trzymam sie scisle przedzialu wiekowego na sloiczkachProbowalas dawac cos co jest po 5 miesiacu?

a zupke jadl dzis pierwszy raz?Z??? jak tak to poczekaj z 4 dni na wprowadzenie soczkuNo wlasnie nie wiem czy zaczac juz jutro jak dzisiaj jadl zupke czy odczekac jescze i narazie nic mu nie dawac?
A to po suwaczku widze, ze juz niedlugo i po 5 miesiacu beda :-):-):-):-)nieeeeee. trzymam sie scisle przedzialu wiekowego na sloiczkach![]()
a zupke jadl dzis pierwszy raz?Z??? jak tak to poczekaj z 4 dni na wprowadzenie soczku
A to po suwaczku widze, ze juz niedlugo i po 5 miesiacu beda :-):-):-):-)

Nie dzis juz jadl ja trzeci dzien, ale dzien po dniu dawalam-nie robilam odstepow

Pisalas ostatnio, ze maly ma cos na dziaselku, wiesz juz co to? Czy to zabek?ano powolutku zblizamy sie do magicznej 5
to mysle ze jutro z kilka lyzeczek mozesz podac soczku![]()
nie wiem ta kropeczka nadal jest :-Pisalas ostatnio, ze maly ma cos na dziaselku, wiesz juz co to? Czy to zabek?

Moje dziecko jest po prostu uzależnione od tych wycofanych z obiegu Tommee Tippee
Po całym domu walają się smoczki najróżniejszych firm, a Bartek mówi im wszystkim stanowcze NIE
. Jak wkładam mu inny do buzi, to ma minę jakbym mu dała największe świństwo
i od razu wypluwa. Dzisiaj próbowałam go przechytrzyć i zamienić smoczek podczas spania, ale nie ma bata, też wypluł
Ehhh, mam jeszcze 2 z tommee tippee których używamy, ale nie wiem co to będzie jak się zniszczą...A musi mieć smoczek? Bo my zgubiliśmy nasz i już drugi dzień się Julka nie domaga, śmialiśmy się bo podczas szukania dziecko nam samo zasnęło. I już wcale nie szukam i teraz odzwyczajam, bo Podobno po 6 miesiącu już nie dobrze dawać smoczka. A nam do szóstego nie wiele brakuje.U nas smoczkowych problemów ciąg dalszyMoje dziecko jest po prostu uzależnione od tych wycofanych z obiegu Tommee Tippee
Po całym domu walają się smoczki najróżniejszych firm, a Bartek mówi im wszystkim stanowcze NIE
. Jak wkładam mu inny do buzi, to ma minę jakbym mu dała największe świństwo
i od razu wypluwa. Dzisiaj próbowałam go przechytrzyć i zamienić smoczek podczas spania, ale nie ma bata, też wypluł
Ehhh, mam jeszcze 2 z tommee tippee których używamy, ale nie wiem co to będzie jak się zniszczą...

ma odruch wymiotny jak próbuję włożyć jemu do buzi
tylko zeby tak rozowo nie bylo jak jest bardzo spiacy to wlozy sobie kciuka do buzi i odpada