tygrysek82
Fanka BB :)
nieeeeee. trzymam sie scisle przedzialu wiekowego na sloiczkachProbowalas dawac cos co jest po 5 miesiacu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieeeeee. trzymam sie scisle przedzialu wiekowego na sloiczkachProbowalas dawac cos co jest po 5 miesiacu?
a zupke jadl dzis pierwszy raz?Z??? jak tak to poczekaj z 4 dni na wprowadzenie soczkuNo wlasnie nie wiem czy zaczac juz jutro jak dzisiaj jadl zupke czy odczekac jescze i narazie nic mu nie dawac?
A to po suwaczku widze, ze juz niedlugo i po 5 miesiacu beda :-):-):-):-)nieeeeee. trzymam sie scisle przedzialu wiekowego na sloiczkach![]()
a zupke jadl dzis pierwszy raz?Z??? jak tak to poczekaj z 4 dni na wprowadzenie soczku
A to po suwaczku widze, ze juz niedlugo i po 5 miesiacu beda :-):-):-):-)
Nie dzis juz jadl ja trzeci dzien, ale dzien po dniu dawalam-nie robilam odstepow
Pisalas ostatnio, ze maly ma cos na dziaselku, wiesz juz co to? Czy to zabek?ano powolutku zblizamy sie do magicznej 5
to mysle ze jutro z kilka lyzeczek mozesz podac soczku![]()
nie wiem ta kropeczka nadal jest :-Pisalas ostatnio, ze maly ma cos na dziaselku, wiesz juz co to? Czy to zabek?
A musi mieć smoczek? Bo my zgubiliśmy nasz i już drugi dzień się Julka nie domaga, śmialiśmy się bo podczas szukania dziecko nam samo zasnęło. I już wcale nie szukam i teraz odzwyczajam, bo Podobno po 6 miesiącu już nie dobrze dawać smoczka. A nam do szóstego nie wiele brakuje.U nas smoczkowych problemów ciąg dalszyMoje dziecko jest po prostu uzależnione od tych wycofanych z obiegu Tommee Tippee
Po całym domu walają się smoczki najróżniejszych firm, a Bartek mówi im wszystkim stanowcze NIE
. Jak wkładam mu inny do buzi, to ma minę jakbym mu dała największe świństwo
i od razu wypluwa. Dzisiaj próbowałam go przechytrzyć i zamienić smoczek podczas spania, ale nie ma bata, też wypluł
Ehhh, mam jeszcze 2 z tommee tippee których używamy, ale nie wiem co to będzie jak się zniszczą...