reklama
no to cieszę sie że Helence już lepiej 

Oliwak dzis szaleje na całego,dzieciaki pojechały więc się troche juz uspokoiła.
Pogoda cos sie zmienia,straszny wiatr sie zerwał ,żeby tylko deszczu nie przygnał.
idziemy na podwórko,niech pochasa jeszzce sobie,pojexdzimy na rowerku sobie :-):-):-):-)

Oliwak dzis szaleje na całego,dzieciaki pojechały więc się troche juz uspokoiła.
Pogoda cos sie zmienia,straszny wiatr sie zerwał ,żeby tylko deszczu nie przygnał.
idziemy na podwórko,niech pochasa jeszzce sobie,pojexdzimy na rowerku sobie :-):-):-):-)
luna665
Mama grudniowa 2007
Od rana 3 strony wyprodukować, nonono

Ikole piękne, ja mam z duboisem i tanganikodusem, stada oczywiście.
Ale te drugie sa baardzo fajne.
No ale to pewnie troche roboty jest...
No i gdzie wy? Jak mam chwilke to Was gduły nie ma. My po biedzie. Zorientowałam się, że malal ma ostatniego pampka na sobie ( bylam pewna, że pół paczki w szafie jest ) i P pojechał na zakupy i inne równiez zrobi.
A ja pospałam przed obiadkiem bagatelka 3 godzinki. Ścierpłam, ale odespałam.
a WYDAWAŁO MI SIĘ, ŻE MASZ GUPIKI, MIECZYKI GÓRAMI ITP. No znawu mała mi CL włączyła.Widzę,że mamy tę samą pasję.Ja też hoduję tropheusy ikola.

Ikole piękne, ja mam z duboisem i tanganikodusem, stada oczywiście.
O kurcze, ja nad chrześniaczką będę musiała pomyśleć, nad ta starszą, bo młodsza ma dopiero 8 mieś.A moja???? kuchnia?Kurczę dziewczyny niedługo dzień dziecka.macie jakieś pomysły na prezenty.bo ja nie mam pojęcia co Oliwce kupić![]()
Chciałabym zauważyć, że pierwsze wydają sie byc bardzo cieniutkie, i nie wiem czy o takie Ci chodzi, A pod rugie ile oni sobie zarabiaja na przesyłce zwróćcie uwage. Masakra.bede kupowała ŚCIERECZKI ŚCIERKA SZMATKI MIKROWŁÓKNO 4 SZT. (621381243) - Aukcje internetowe Allegro
ŚCIERECZKI ŚCIERKA SZMATKI MIKROWŁÓKNO 4szt.48 (613030409) - Aukcje internetowe Allegro
tej nie iwem, bo jak u tego sprzedawcy nie znajde nic ciekawego oprócz tego to nie bede kupowacewentualnie moze później wyżej sie nie sprawdza
REWELACYJNA ŚCIERKA Z MIKROFIBRY/MIKROWŁÓKNA (623820842) - Aukcje internetowe Allegro
Ale te drugie sa baardzo fajne.
A może chciałabys sięjej pozbyc? Moja uwielbia kubki kubeczki wrzuce jej fasoli i mam spokuj na 2h.U mnie zestaw talerzyków i pierdół się sprawdził, natomiast kuchnia stoi i się kurzy...
![]()
No kochana, skoro masz zdolności, to po co komus płacić, jak można samemu. Ja tam szukam gdzie i jak taniej.A ja się rozglądam za piaskownicą, i w dalszym ciągu nie wiem czy zrobić samemu, czy kupowaćDodam, że jedna już zrobiłam, tylko, że na działce, a teraz pod domem...
No ale to pewnie troche roboty jest...
A mój chciał kiedys dobrze, ja jeszcze w ciąży byłam i zasypał kretem a na to , żeby było szybciej i dokładniej wylał klifa. *****, ale zadyma, uciekaliśmy na balkon i to biegiem, szaro w domu. Piotr jeszcze z ręcznikiem kota po domu szukał, bbo by sie udusiła biedna.zasypałam kretem zlew w kuchni i musiałam się ewakuować zostawiłam otwarte okno no normalnie zadyma aż szczypie w oczy![]()
No i gdzie wy? Jak mam chwilke to Was gduły nie ma. My po biedzie. Zorientowałam się, że malal ma ostatniego pampka na sobie ( bylam pewna, że pół paczki w szafie jest ) i P pojechał na zakupy i inne równiez zrobi.
A ja pospałam przed obiadkiem bagatelka 3 godzinki. Ścierpłam, ale odespałam.
fajnie ,że spacerek się udał.my juz w domku.
Oliwka będzie zaraz zajadać budyń bananowy :-):-):-):-):-)
a ja chwilę odetchnę a tu nikogo nie ma![]()
Agnes napisałam Ci na GG wcześniej wiadomość.Czytałaś?
Daj znać jak możesz.
Idę na T chyba jestem gotowa.

nie nie czytałam,zaraz wlączę gg to przeczytamfajnie ,że spacerek się udał.
Agnes napisałam Ci na GG wcześniej wiadomość.Czytałaś?
Daj znać jak możesz.
Idę na T chyba jestem gotowa.![]()

anka26_x_07
Mama Laury :)
pogoda do niczego ale dziecko wyzdrowialo super Rozwolnienie to paskudztwoU mnie właśnie zaczyna padaćWięc popołudnie do D...
Ale dziecko przynajmniej ma dobry apetytStoi teraz na balkonie i patrzy się jak deszcz pada
Helenka sika i nie ma żadnych oznak odwodnienia. Ja daje czarną herbatce, sok jagodowy. No i dietka lekkostrawna... jest coraz lepiej, kupa luźna, ale już nie rozwolnienie.

niech szaleje bedzie dobrze spalano to cieszę sie że Helence już lepiej
my juz w domku.
Oliwka będzie zaraz zajadać budyń bananowy :-):-):-):-):-)
a ja chwilę odetchnę a tu nikogo nie ma![]()
My tez dopiero wrocilysmy bylysmy prawie 3h na placu zabaw.Pdam na twarz nogi mnie bola he ho ho
wiktoria12
Mama i żona :)
Agnes ja jestem
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
A moja mama powiedziała mi że strasznie schudłam ale sie ciesze bo myślałam że jestem taka jak byłam.A siostra mi mówi że mam cyce mniejsze.A co najważniejsze pogodziłam sie z M
Ostatnia edycja:
Podziel się: