reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to objaw tego że helence przechodzi:tak::tak::tak::tak:
jula kiedyś często łapała wirusy i wtedy biegunka wymioty itp....zawsze wtedy dietka kleik marcgwianka jagody i pomagało:tak:

reklama
no to cieszę sie że Helence już lepiej :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwak dzis szaleje na całego,dzieciaki pojechały więc się troche juz uspokoiła.

Pogoda cos sie zmienia,straszny wiatr sie zerwał ,żeby tylko deszczu nie przygnał.

idziemy na podwórko,niech pochasa jeszzce sobie,pojexdzimy na rowerku sobie :-):-):-):-)

Od rana 3 strony wyprodukować, nonono

Widzę,że mamy tę samą pasję.Ja też hoduję tropheusy ikola.
a WYDAWAŁO MI SIĘ, ŻE MASZ GUPIKI, MIECZYKI GÓRAMI ITP. No znawu mała mi CL włączyła.:no:
Ikole piękne, ja mam z duboisem i tanganikodusem, stada oczywiście.

Kurczę dziewczyny niedługo dzień dziecka.macie jakieś pomysły na prezenty.bo ja nie mam pojęcia co Oliwce kupić :sorry2:
O kurcze, ja nad chrześniaczką będę musiała pomyśleć, nad ta starszą, bo młodsza ma dopiero 8 mieś.A moja???? kuchnia?

Chciałabym zauważyć, że pierwsze wydają sie byc bardzo cieniutkie, i nie wiem czy o takie Ci chodzi, A pod rugie ile oni sobie zarabiaja na przesyłce zwróćcie uwage. Masakra.
Ale te drugie sa baardzo fajne.

U mnie zestaw talerzyków i pierdół się sprawdził:tak:, natomiast kuchnia stoi i się kurzy...:baffled:
A może chciałabys sięjej pozbyc? Moja uwielbia kubki kubeczki wrzuce jej fasoli i mam spokuj na 2h.

A ja się rozglądam za piaskownicą, i w dalszym ciągu nie wiem czy zrobić samemu, czy kupować :baffled::confused: Dodam, że jedna już zrobiłam, tylko, że na działce, a teraz pod domem...
No kochana, skoro masz zdolności, to po co komus płacić, jak można samemu. Ja tam szukam gdzie i jak taniej.
No ale to pewnie troche roboty jest...

zasypałam kretem zlew w kuchni i musiałam się ewakuować zostawiłam otwarte okno no normalnie zadyma aż szczypie w oczy:szok::szok:
A mój chciał kiedys dobrze, ja jeszcze w ciąży byłam i zasypał kretem a na to , żeby było szybciej i dokładniej wylał klifa. *****, ale zadyma, uciekaliśmy na balkon i to biegiem, szaro w domu. Piotr jeszcze z ręcznikiem kota po domu szukał, bbo by sie udusiła biedna.

No i gdzie wy? Jak mam chwilke to Was gduły nie ma. My po biedzie. Zorientowałam się, że malal ma ostatniego pampka na sobie ( bylam pewna, że pół paczki w szafie jest ) i P pojechał na zakupy i inne równiez zrobi.
A ja pospałam przed obiadkiem bagatelka 3 godzinki. Ścierpłam, ale odespałam.

ha ha luna ja też ostatnio biegusiem leciałam po pampersy a pewna byłam że mam...ale kupiłam bella happy bo były na promocji i są świetne:tak:

my juz w domku.
Oliwka będzie zaraz zajadać budyń bananowy :-):-):-):-):-)
a ja chwilę odetchnę a tu nikogo nie ma :tak::tak::tak:
fajnie ,że spacerek się udał.
Agnes napisałam Ci na GG wcześniej wiadomość.Czytałaś?
Daj znać jak możesz.
Idę na T chyba jestem gotowa.:sorry2:

U mnie właśnie zaczyna padać :baffled: Więc popołudnie do D...

Ale dziecko przynajmniej ma dobry apetyt :tak: Stoi teraz na balkonie i patrzy się jak deszcz pada :-D

Helenka sika i nie ma żadnych oznak odwodnienia. Ja daje czarną herbatce, sok jagodowy. No i dietka lekkostrawna... jest coraz lepiej, kupa luźna, ale już nie rozwolnienie.
pogoda do niczego ale dziecko wyzdrowialo super Rozwolnienie to paskudztwo:baffled:
no to cieszę sie że Helence już lepiej :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwak dzis szaleje na całego,dzieciaki pojechały więc się troche juz uspokoiła.

Pogoda cos sie zmienia,straszny wiatr sie zerwał ,żeby tylko deszczu nie przygnał.

idziemy na podwórko,niech pochasa jeszzce sobie,pojexdzimy na rowerku sobie :-):-):-):-)
niech szaleje bedzie dobrze spala
my juz w domku.
Oliwka będzie zaraz zajadać budyń bananowy :-):-):-):-):-)
a ja chwilę odetchnę a tu nikogo nie ma :tak::tak::tak:

My tez dopiero wrocilysmy bylysmy prawie 3h na placu zabaw.Pdam na twarz nogi mnie bola he ho ho

reklama
Do góry