kinguś
Nie poddam się
Witajcie, udało mi się nadrobić 

[*]

Trzymaj się ciepło;-);-)Postaram sie do was wpadac od czasu do czasu, napewno o Was nie zapomne ( bylo by bardzo trudno) bardzo wiele mi pomoglyscie ale teraz ja musze sama siebie "poukladac".
Wielkie dzieki za wszystko. PA
Bardzo się cieszęU nas wszystko dobrze, małe się rozwija prawidłowo,

Gratuluję :-):-):-):-):-)Bardzo się cieszęCzsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki![]()

Gratulujęmam piekne 2 kreski

To normalna reakcja, nie przejmuj się ;-);-);-)
normalnie nie wiem nie powinnam się tak czuć : właśnie dowiedziałam się że moja koleżanka jest w ciąży i rodzi w grudniu, a ja ledwo podtrzymuję się od łez aż mnie w gardle ściska, cieszę się że jej się udało a z drugiej strony czuję zlaść! Jestem okropna!
Bardzo mi przykroa jeszcze dzis o 16 umarł mój dziadek
[*]
Witaj:-)Witam koilezanki.
Witaj KasiuWszystko w porządku u mnie, wzięłam się w końcu za remont mieszkania, za kilka godzin wkracza ekipa :-)

Super temat z mojej dziedziny ;-);-)Ja miałam 'niepowodzenia szkolne jako pierwszy etap demoralizacji', miałam 100 ankiet i wywiady ;-);-)[FONT="]AGRESJA WYCHOWANKÓW Z ZAKŁADU POPRAWCZEGO – UWARUNKOWANIA I SPECYFIKA ODDZIAŁYWAŃ RESOCJALIZACYJNYCH[/FONT]
Można już 10 dni po owulce ale ja zawsze robiłam po 14 dniachto kiedy powinno sie bete robic??kurcze bo ja juz sie pogubilam...

Ze strony pokarmowej miałam dolegliwości ;-)Któraś brała duphaston, jakieś dolegliwości po nim, o jakiej porze dnia najlepiej brać?
Możesz iść do lekarza żeby dał Ci zwolnienie. Jak ja się przeziębiłam w 5 tc to kazali mi jeść czosnek, cebulę, miód. Jak to babka nazwała domowo-ziołowe leczenie. Na gardło płukanie sodą ale ja wolałam solą.hej dziewczyny
ale mam pecha, chyba mam grype, wczoraj wieczorem zaczeło mnie bolec gradlo, w nocy juz nie umialam spac z bolu gardla, bardzo boli nawet cały przełyk i bola mnie mięsnie, nie byłam w stanie isc dzis do pracy, co mi poradzicie w tej sytuacji, isc do lekarza?