reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Ja czekam na relacje jak i z czego gotowalas...bo my dzisiaj sloiczkowa zjadlyśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madzienko obralam ziemniaczka mercheweczke i piertuszke, pokriolam w kosteczke i ugotowałam:tak: odcedzilam warzywka zmiksowałam dodałam kilka kropelek oliwy z oliwek i kleiku kukurydzianego wyszlo gestrze niz te sloiczkowe wiez ocupinka wody
przegotowanej dodlam aby zmienic konsystencje na bardziej papkowata i to wszystko:tak::tak: pozniej stopniowo bede dodawac pora selera brokuly itp:tak:

reklama
A u mnie po długiej przerwie fajnego picia z piersi, znowu pojawiły się problemy :-(, (w nocy i nad ranem super), ale za dnia ... tragedia :-(... a tak się cieszyłam tym cycusiowaniem :-(... jeszcze będę próbować :-(

Madzienko obralam ziemniaczka mercheweczke i piertuszke, pokriolam w kosteczke i ugotowałam:tak: odcedzilam warzywka zmiksowałam dodałam kilka kropelek oliwy z oliwek i kleiku kukurydzianego wyszlo gestrze niz te sloiczkowe wiez ocupinka wody
przegotowanej dodlam aby zmienic konsystencje na bardziej papkowata i to wszystko:tak::tak: pozniej stopniowo bede dodawac pora selera brokuly itp:tak:

Dokładnie tak ugotowalam zupke hani i po dwoch lyzeczkach zwymiotowala:zawstydzona/y:, wiec jedziemy na samych sloiczkach i nie uwazam ze to cos zlego:blink:

Dokładnie tak ugotowalam zupke hani i po dwoch lyzeczkach zwymiotowala:zawstydzona/y:, wiec jedziemy na samych sloiczkach i nie uwazam ze to cos zlego:blink:
aj Anoli a kto powiedzial ze to cos zlego???????:-D:-D wiesz ja tez nie zamierzam dzien w dzien gotowac zupek zwlaszcza ze wracam do pracki i pewnie czasu bedzie brak ale od czasu do czasu jak sama ugotuje to da mi to wielka frajde:-D:-D a i co najwazniejsze filipek akceptuje narazie moje wyczyny kulinarne:-D:-D

Tygrysku gratuluję kucharzenia:-D:-D:-D
ja mojej Nunce też gotuje sama, zupka jarzynowa jej smakowała, zupka z brokuł,ów nie za bardzo a dziś ugotowałam marchewkową :tak: zobaczymy czy ta jej bedzie smakować:confused::tak:

Dziewczyny mojemu małemu po szczepieniu na rączke po ukłuciu zostało takie zgrubienie, wiecie moze co to moze byc?

reklama
A u mnie po długiej przerwie fajnego picia z piersi, znowu pojawiły się problemy :-(, (w nocy i nad ranem super), ale za dnia ... tragedia :-(... a tak się cieszyłam tym cycusiowaniem :-(... jeszcze będę próbować :-(

Wiesz co a moj nie chce pic z lewej...niewiem czemu. czy dlatego ze gorzej leci (bo od zawsze leci gorzej) czy dlatego ze podje z tego lewego i chce popic (ten zadki pokarm) i juz dalej pije przy prawej.

Do góry