reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
To czekamy a ciebie ide na TZmykam sie umyc i moze jak wroce to mlode beda juz spaly![]()
wiktoria12
DOBRANOC I CO TO SAMA JESTEMja dziewczyny pomalu zmykam bo mi komp tak muli ze masakra stronka laduje mi sie chyba z 5 min
dobrej nocki ;-)

wiktoria12
Dobranoc no to teraz sama jestem więdz terz uciekam położe sie wczesniej spać dobranocJestem juz wykapanaAle zmykam do wyrka poprzytulac sie z Klaudunia bo jeszcze nie spi
A M chyba cos spadlo na glowe bo robi tosty na kolacje
Dobranoc:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ok.mam nadzieje ze nam sie uda.bo bysmy od razu lecialy spod CZD
Anabuba, super ze wszystko załatwiłaśczuje sie świetnie więc zapraszam
125 musisz wysiąść na wiatracznej. Umówimy sie dzien wczesniej to wyjdziemy po was
Dopiero jedna tabletka fenoterolu a już mi się ręce trzęsą
A tak w ogóle to wpadłam tylko napisać dobranoc![]()
tak jest przy fenoterolu na poczatku.organizm sie musi przyzwyczaić.nie mówił ci o tym lekarz?
mi od razu powiedział.też mi sie ręce trzęsły,serce kołotało jakby miało zaraz wyskoczyć,zawroty głowy ale po 3,4 dniach już było ok.A bierzesz isoptin?bo do fenoterolu powinno sie brać.
czyli to na skaracanie szyjki??????????aha
widze ze juz zadnej nie ma:-
co z wami????????????
a nie tak ok.19 dopadl starszny katar!!!!!!!!!!!!normalnie w mgnieniu oka.i to chyba nie laergiczny bo cos jakos marnie sie czuje.pewnie od dziewczyn zlapalam....:-
a od tego @ niedlakeo wiec chodze zla i oslabione.
ide nadrabiac t:-)
Ja też przytyłam, a fajnie nie wyglądamByś z moim m mogła sobie rękę podać ,on jak palił też zaczynał dzień od papierosów i kawy ,a jadł na pierwszy posiłek obiad,teraz nie pali ,je od rana przytył i fajnie wygląda![]()

Nie martw się, dobrze będzie!Witam po południu.
Poczytałam, ale nie dokładnie, widziałam tylko same pyszności do jedzenia
Nereczki mam zdrowe, pęcherz też
Lekarz co robił usg był tak miły ze pokazał mi moja launieBuziaczka i serduszko itp, miło było zerknąć
No a reszta wiesci to nic miłegoszyjka się skraca, mała głową do góry, dostałam fenoterol, żelazo bo mam anemie.
Następną wizytę mam 4 czerwca, ale lekarz stwierdził że moge nie dotrzymać
Zaraz spadam bo muszę pojechać do banku i po resztę ciuchów dla małej, są u mojej mamy w piwnicy jeszcze
No ale jestem dobrej myśli, fenoterol pomoże i dotrzymam chociaż do 37 tyg![]()

madziula julka jeszcze szczepienie doustne w kroplach jak cię mogę ale klasyczne igłą to było łłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaadobra mama powiedz do widzenia i wychdzimy i już tu nie wpadne o nie nie nie
piguła z lekarką wyły ze śmiechu a jula co????????? "tu się nie ma co śmiać mnie bolało i do widzenia a raczej żegnam"
mama helenki luzik ja anemie miałam całą ciąże szyjke skróconą maxymalnie rozwarcie i.........przenosiłam antkaale uważaj na siebie
![]()

Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do > > sypialni
> > a, tam w łóżku leży obcy nagi facet.
> > Pyta się go:
> > - Gdzie moja żona?
> > A on odpowiada przerażony:
> > - W łazience, bierze prysznic.
> > Mąż na to:
> > - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź > > cicho
> > Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
> > - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
> > A gość:
> > - Otwórz szafę, to się posrasz...

Widziałam foteczki!Kurczę nie było mnie zaledwie pół dni a tle naprodukowałyście,nudzi Wam się
ale zdołałam nadrobićtroche tego było.
A my tak spontanicznie podjęlismy decyzje ze jedziemy do zoo i pojechalismy.Wrócilismy po 18.00.
Ale było super,Oliwka sie wybiegała,wszystkie zwięrzęta ją interesowały,najbardziej była zadowolona że ganiała kozy.
Było mnóstwo dzieci,wsadziłam ja na karuzelę to nie chciała zejść.
Bardzo miło spedzilismy dzień,ale nóg to nie czuję taka jestem zmeczona ale było warto.
Fotki wkleje wieczorkiem na T
teraz dam Oliwce kolacje i położe spać bo jest padnieta,spał dzis tylko 40min więc już marudzi na maksa.
wrócę niedługo razem z fotkami![]()

Nadrobiłam zaległości, to idę spać!
Dobranoc :-)
witam bardzo wczesno-porannie 

Dopiero teraz mam chwilkę wolnego.

Wpadłam Was poczytać.
Zapewne dziś będę pierwsza.

Kiedy ja Was nadrobie?

dobrze,że załatwiłas,gratulacje dla Pauliny.Witajcie witajcie!!!
ae jestem padnieta!:-(
wczoraj juz nie mialamczasu zjarzec-dzis rano pobudka i po 8 juz bylsymy w pociagu.dziewczyny dosc grzeczne,dobrze ze siora ze mna byla to mi pomogła.w domu bylysy przed 14,cos tam ogarnelam i polecialam na zebranie,niedawno wrocilam.dziewczyny ogladaja dobranocke to mam chwile.
nadleglosci postaram sie w miare nadrobic o ile mi sie uda
w centrum zalatwilam to co chciałam i udalo mi sie tez zaltwic cos z czwartkowa wizyta-wypisza nam zaswiadczenie na podstwiae ostatnich wizyt i albo we wtorek odbiore albo wysla poczta:-):-):-):-):-)
jak miło
po zebtaniu tez ok.moje dziecko ma ostatnio te gorsze dni-czyli bardzo zle ,ale w tamtym roku było gorzej.idze normalnym programem na prwie samych 5 i 6
jest problem bo ciagle chce byc najlepsza i pierwsza ale poza tym ok:-)
WEroniak maiała katar tylko w niedzielei juz po katarez.za to Paulina sie nabwaiło-nie wiadmo jaka przyczuna.mam nadzieje ze w nic wiecej sie nie rozwinie.
jak byłam na zebraniu to dzieci narobiły mi takie bajzlu zeciekawe gdzie w tym czasei był tata
![]()

Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do > > sypialni
> > a, tam w łóżku leży obcy nagi facet.
> > Pyta się go:
> > - Gdzie moja żona?
> > A on odpowiada przerażony:
> > - W łazience, bierze prysznic.
> > Mąż na to:
> > - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź > > cicho
> > Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
> > - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
> > A gość:
> > - Otwórz szafę, to się posrasz...

super ,ale mieliście udany dzienKurczę nie było mnie zaledwie pół dni a tle naprodukowałyście,nudzi Wam się
ale zdołałam nadrobićtroche tego było.
A my tak spontanicznie podjęlismy decyzje ze jedziemy do zoo i pojechalismy.Wrócilismy po 18.00.
Ale było super,Oliwka sie wybiegała,wszystkie zwięrzęta ją interesowały,najbardziej była zadowolona że ganiała kozy.
Było mnóstwo dzieci,wsadziłam ja na karuzelę to nie chciała zejść.
Bardzo miło spedzilismy dzień,ale nóg to nie czuję taka jestem zmeczona ale było warto.
Fotki wkleje wieczorkiem na T
teraz dam Oliwce kolacje i położe spać bo jest padnieta,spał dzis tylko 40min więc już marudzi na maksa.
wrócę niedługo razem z fotkami![]()
niezła ilość tej zupkiAnabuba no to zes sie nalatala dziewczyno.najwazniejsze ze wszystko zalatwione i masz zdolne dziecko w domu 5 i 6 no no no pozazdroscicA zarcik elegancki
A sprawdzic latwo u gory masz pokazane 10 osob z uzytkownikow i pokazuje po kolei jak sie wchodzi
Agnes jak pada to sie siedzi na BB nie wiedzialasFotki oczywiscie mile widziane
Laura juz wykapana i po kolacji.Dzis szaleje bo zjadla 3 razy zupke pomidorwa z ryzem szok a wiec jakies 5 nalewekdo tego mleko z kasza 250ml, paroweczka i ciastakmi popchala, oczywiscie migdaly bo to jej przysmak i herbatke w ilosci 150ml
a do konca dnia jeszcze jej zostalo bo wstala o 19
![]()

do Fenotorelu koniecznie bierz Isoptin.
Anabuba, super ze wszystko załatwiłaśczuje sie świetnie więc zapraszam
125 musisz wysiąść na wiatracznej. Umówimy sie dzien wczesniej to wyjdziemy po was
Dopiero jedna tabletka fenoterolu a już mi się ręce trzęsą
A tak w ogóle to wpadłam tylko napisać dobranoc![]()
Dopiero teraz mam chwilkę wolnego.

Wpadłam Was poczytać.
Zapewne dziś będę pierwsza.

Kiedy ja Was nadrobie?

reklama
focia przesłodkaJeszcze tylko focia Klauduni jak czeka az do Niej wskocze

ok.mam nadzieje ze nam sie uda.bo bysmy od razu lecialy spod CZD)tylko z zmala wiec jeden klopot mniej
a czy w razie czego bede mogla przywlec siostre?bo ona pewnie bedzie ze mna u lekarza a na 17 do pracy niedlako wiatracznej,bo do domu nie bedzie jej sie oplacalo wwracac.to chociaz na chwile co?????
czyli to na skaracanie szyjki??????????aha
widze ze juz zadnej nie ma:--
-
-(nawet AS
co z wami????????????
a nie tak ok.19 dopadl starszny katar!!!!!!!!!!!!normalnie w mgnieniu oka.i to chyba nie laergiczny bo cos jakos marnie sie czuje.pewnie od dziewczyn zlapalam....:--
-
-(
a od tego @ niedlakeo wiec chodze zla i oslabione.
ide nadrabiac t:-)
Ania ja teraz zaczęłam sezon jeździecki już.
3 przedszkola mam w tygodniu na stałe i normalnie ze wszystkim muszę się obrobić.
A dzoś to całkiem zakręcony dzień był.
Rano byłam w urzęcie miasta,żeby zameldować siebie i dzieci ,bo wreszcie znaleźli odpowiednie dokumenty.
Weszłam tam daję dokumenty i czekam na meldunek a pani mi mówi,że mnie nie zamelduje ,bo nie mam nic na temat budynku w którym mieszkam.
Chodziło konkretnie o przyporządkowanie numeru domu i odebranie z inspektoratu budowlanego.
Łaziłam od pokoju do pokoju półtorej godziny,ale jakieś dokumenty tymczasowe mi wypisali .Okazało się,że budynek nie został odebrany przez nadzór i mieszkamy od 10 lat na ciągle trwającej budowie.

Jakimś cudem i po wielkich ale udało mi się ten meldunek jednak załatwić.
W drodze powrotnej zrobiłam zakupy,a do domy dotarłam po południu.
Potem obowiązki w domu i BB chwilowo

W zasadzie dopiero teraz mam chwilkę wolnego.
OOOO właśnie zaczyna się wschód słońca.Piękny widok.

Spadam i ja ,bo już 4 dochodzi.

Coś zjem i mykam do wyrka do mojego się przytulić .
Podziel się: