reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jak czytam niektóre ogłoszenia wynajmu to jestem w głebokim szoku np dom 200 metrów 2 łazienki 5 pokoi taras podwórko cena 4000 + liczniki dopisek wyłącznie bezdzietnej parze lub samotnym:szok:po cholere jednej osobie lub parze taka chałpa:confused::confused:
albo kawalerka 34 metry z balkonem dla pary cena 2200+ czynsz 400+opłaty licznikowe kogo na to stac:szok:

reklama
malinka no rzeczywiście ceny powalające i niektóre ogłoszenia bez sensu wprowadzające w błąd.
a co planujecie zmienić mieszkanie?

malinko moja droga,jezeli chcesz mozemy napisac ogloszenie na kartce i moge rozwiesic kolo siebie gdzies w sklepie??tylko musialabys podac mi swoj nr tel i sie nie martw cos znajdziemy:)))trza byc w dobrej mysli:)))))

greti no widzisz a ja jak patrze na takie noworotki to odrazu marzy mi sie córka,ale jak spojrze na moich gagatkow to wariatkowo widze hehehehehhe

Malinka z drugiej strony dobrze, że od razu piszą jakie maja wymagania. Nie ma wtedy niepotrzebnego zawracania głowy.

Witam, żyję, ale co to za życie;-)
Cała trójka zasmarkana. Benjamin ma zapalenie spojówek. Dzisiaj i jutro siedzi w domu. Chyba się załamię :dry:
Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że znajdę chwilkę, żeby do was pozaglądać.
mnostwo zdrowka :-)
Ja wpadałam na chwilke zanim Kamilek uśnie to zwami pobęde a reszte ide kośic trawnik
fajne zajecie :)
agnes to wpadnij do mojej trójcy brak nudy zapewniam gratis:-D:-D:-D
a teraz tekst mojego adama:wrócił ze szkoły pytam-adam jak tam w szkole?-
odpowiedz -"analnie" ja- jaaaaakkkkkk????? odpowiedz -"no jak to mamo inaczej powiedzieć no do dupy dużo zadane:szok::szok::szok:
:szok::-D:-D:-D:szok::szok:trza bylo pytac:-D
Mam wiadomość od Aleksi.:-):-):-):-):-)
Właśnie wróciła ze szpitala do domu.
Jeszcze przez2 tyg nie oże za bardzo obciążać biodra więc chodzi za pomocą takiego wózeczka,nie wiem jak to się nazywa.

Wszystkich pozdrawia i za wszystkimi mamuśkami tęskni.

Na razie nie ma jak wejść na bb bo tesciowa nie przedłuzyła umowy na neta i na razie nie mają.więc muszą wziąść na siebie albo kupić bezprzewodowy.ale myslę ze niedługo powinna sie pojawić u nas znowu.
super ze juz w domku, pozdrawiamy oczywiscie i szybkiego powrotu do formy
jak czytam niektóre ogłoszenia wynajmu to jestem w głebokim szoku np dom 200 metrów 2 łazienki 5 pokoi taras podwórko cena 4000 + liczniki dopisek wyłącznie bezdzietnej parze lub samotnym:szok:po cholere jednej osobie lub parze taka chałpa:confused::confused:
albo kawalerka 34 metry z balkonem dla pary cena 2200+ czynsz 400+opłaty licznikowe kogo na to stac:szok:

:szok::szok:kosmos

Super ze sa wiadomosci od ALEKSI:tak::tak::tak:No i super ze jest juz w domku,ale sie ciesze:tak::tak::tak:

Ja tez jestem na etapie szukania mieszkania i na razie wielka dupa:no::no::no:Stale kupuje gazety i szukam w necie i nic jak na zlosc a do konca czerwca chccielibysmy sie wyniesc-ciekawe jak tego dokonamy.M jest pewien ze ze spokojem znajdzie mieszkanie ala ja jakos w to nie wierze:no::no::no:

powiem wam tak szukam czegoś albo tańszego w tym samym standardzie albo w tej cenie co tu tylko większego:tak:
ewon narazie piotrek postanowił dać ogłoszenia do kuriera infoludka itp zobaczymy co z tego będzie

reklama
Do góry