kana161
Mama "terrorystek" :P
Ja dokładnie tak jak Agatkas,,,,tylko ,ze Otrivinem
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedne kochane dzieciatko. Zdrowiejcie szybko:-):-):-)tak ... tylko ze on ma zawsze zapalenie oskrzeli. Zaczyna sie katarem a na drugi dzien ma od razu zapalenie oskrzeli. Pierwsze sie skonczylo i po tygodniu z kawalkiem mial kolejne, teraz przestalismy brac leki i po 2 dniach znowu katar i kaszel. Narazie (przedwczoraj) u lekarza czysto na oskrzelkach. Dostal syropy i krople i mamy przyjsc we wtorek ale idziemy w poniedzialek bo zamiast sie poprawiac to jest gorzej:--
-
-
-
-(
Po Twoim poscie tez poszperałam w necie na temat sinlacu ,wczeniej skoro podany za zgoda pediatry to sie nawet nie zastanawiałam, i zeczywiscie pisza ze za duza ilosc białka moze szkodzic na nerkiale ja daje tylko po jednej miareczce wiec jest tego duzo mniej niz gdybym przyrzadzała taką kaszke typowa z 4-5 lyzek stołowych wiec mysle ze taka ilosc białka jej nie zaszkodzi szczególnie ze zadnych innych kaszek nie podaje, przy okazji popytam lekarki czym innym moznaby zageszczac
Po Twoim poscie tez poszperałam w necie na temat sinlacu ,wczeniej skoro podany za zgoda pediatry to sie nawet nie zastanawiałam, i zeczywiscie pisza ze za duza ilosc białka moze szkodzic na nerkiale ja daje tylko po jednej miareczce wiec jest tego duzo mniej niz gdybym przyrzadzała taką kaszke typowa z 4-5 lyzek stołowych wiec mysle ze taka ilosc białka jej nie zaszkodzi szczególnie ze zadnych innych kaszek nie podaje, przy okazji popytam lekarki czym innym moznaby zageszczac
Dziewczyny macie moze jakies doswiadczenie z takim inhalatorem?
najszybszy INHALATOR MEDEL PRO 3 maski! | IM3 (626902342) - Aukcje internetowe Allegro
Kolezanka mi kidys mowila ze jak byla z synem w szpitalu to pielegniarki wlasnie z takim czyms przychodzily do niego. Jest niby napisane ze jest tez na przewlekle i nawracajace zapalenie pluc i oskrzeli.
przy tym sprzecie sa 2 maseczki.Jedna dla dzieci. Czasem czyszcze sola fizjologiczna ale tylko ja cos w tym nosku twardego jest i nie chce wyjsc
A gdzie taka maseczke mialabym kupic?
ja dokupilam w tym samym sklepie taka specjalna dla niemowlat... ale jesli w zestawie jest ta dla dzieci sprubuj najpierw tamta moze podpasuje dzieciaczek juz podrusl ja robilam inhalacje jak maly mial miesiac wiec musialam naprawde mala maseczke dokupic bo wszyskie inne mu nachodzily na oczy...
wyprubuj inhalacje mojemu pomogly a tak na marginesie przez 2 miesiace maly ciagle chorowal ciagle byla zakatarzony doktorka mi powiedziala czyscic nosek woda fizjologiczna wiec tak robilam az tu moja mama kiedy powiedziala zebym tak w zadnym wypadku nie robila ze nosek powinien sie sam oczyszczac przez kichanie no i postanowilam to wyprubowac no i rzeczywiscie od tamtego momentu maly wogole mi nie choruje a tak to co 2 tygodnie u lekarza:--
-(.