L
landryneczka_1982
Gość
Dziewczyny macie moze jakies doswiadczenie z takim inhalatorem?
najszybszy INHALATOR MEDEL PRO 3 maski! | IM3 (626902342) - Aukcje internetowe Allegro
Kolezanka mi kidys mowila ze jak byla z synem w szpitalu to pielegniarki wlasnie z takim czyms przychodzily do niego. Jest niby napisane ze jest tez na przewlekle i nawracajace zapalenie pluc i oskrzeli.
ja jesli moje dziecko jest chore uzywam tylko inhalatora i robie inhalacje i wszytko przechodzi jak reka odjol juz dawno o tym pisalam wam...
ja uzywam wlasnie takiego inhalatora Sprzęt Medyczny - Inhalator dyszowy CONDOR II F400, - www.sprzet-medyczny.pl, Sklep wedlug mnie wszytkie sa takie same bo mialam wczesniej inny i go oddalam i zamienilam na tanszy i mniej robil szumu...
jesli twoj maly tak czesto choruje to sprubuj inchalacji i niech doktor ci przepisze jakis lek do inchalacji ja uzywalam Prontinal
a i jeszcze jedno kup najmniejsza maseczke bo w innych bedzie mu cala twarzyczke zaslaniac.
a i mam pytanie czy czyscisz malemu nosek woda morska ???

:-
ale ja daje tylko po jednej miareczce wiec jest tego duzo mniej niz gdybym przyrzadzała taką kaszke typowa z 4-5 lyzek stołowych wiec mysle ze taka ilosc białka jej nie zaszkodzi szczególnie ze zadnych innych kaszek nie podaje, przy okazji popytam lekarki czym innym moznaby zageszczac
tzymam kciuki za szybi powrót maluzka do zdrowia:*:*:*