reklama
madziumba
czerwcowa mama 2009
zapomniałam wam powiedzieć ze w Realu są bodziaki 3 szt po 8 zl, nawet fajne kolorki i pokoszulki tez po 8 zl. gatunek nawet fajny .
A w biedronce arbuzy po 3.50 pychotka tylko pestek sporo i można sie powkurzac no ale zato jakie słodziutkie. mniaam mniaqm![]()
U mnie w Lidlu dzisiaj fajne rzeczy dla niemowląt np: kocyki, skarpeteczki, niania elektroniczna, zabawki a w Biedronce w przyszłym tygodniu mają być bodziaki i rampersy.
No i dobrze odpoczywaj po imprezce ile sie da
Wyskubałam juz 1 noge i ledwo żyje a tu jeszcze 2 czeka
![]()
Andzia mnie to jutro czeka i jestem przerażona
. Dam znać jak mi poszło, może będzie dwóch ubawionych ginów ;-).po tej dramatycznej depilacji powinnam na każdej nodze ze 20 plastrów poprzyklejaća małą zabandarzować
, gin będzie miał ubaw
Mam całkiem tak samo zawsze sie zastanawiam ile sie musi gin smiac po mojej wizycie

ewunia- co z ta zupka ???? ja czekam za truskawkami
madziumba
czerwcowa mama 2009
Zupka...mniam
A u mnie dziś strogonow, i może lody dla cukrzyków. Niech już ta dzidzia się rodzi, bo zjadłabym prawdziwych
.
A jakie to lody dla cukrzyków ???
Jestem bardzo zainteresowana bo lodów nie jadłam już ponad miesiąc czyli odkąd jestem na diecie.
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
A jakie to lody dla cukrzyków ???
Jestem bardzo zainteresowana bo lodów nie jadłam już ponad miesiąc czyli odkąd jestem na diecie.
Dziewczyny ja również mam problem z cukrem, ale od czasu do czasu zjadam lody między posiłkami i cukier mam w normie - kawałek loda nie szkodzi :-)
Mam całkiem tak samo zawsze sie zastanawiam ile sie musi gin smiac po mojej wizycie
ewunia- co z ta zupka ???? ja czekam za truskawkamihhihihi mama poszla do sklepu
Minutko, spoko, luzik... już się dogotowuje
już mi pachnie w całym domu
ach jak ja lubię pomidorówkę
a truskawki później, bo póki co pada u nas i mała śpi... i nie mam jak wyjść wrrrmadziumba
czerwcowa mama 2009
Dziewczyny ja również mam problem z cukrem, ale od czasu do czasu zjadam lody między posiłkami i cukier mam w normie - kawałek loda nie szkodzi :-)
Ja ostatnio zjadłam kawałek tortu (kawałek to dużo powiedziane) na urodzinach i też cukier w normie miałam ok.100 to w takim razie z lodami też spróbuje
. Jak jeszcze w ciąży nie byłam to jadłam pół litra dziennie (np. zamiast obiadu) a teraz czuję się jak na odwyku.A jakie to lody dla cukrzyków ???
Nie wiem czy są w Polsce, może odwiedź jakieś sklepy dla cukrzyków... większe hipermarkety mają zazwyczaj półkę z takimi produktami. A jak nie znajdziesz to zapraszam - są waniliowe i marcepanowe:-). I można ich zjeść całe pudełko bez żadnyuch konsekwencji - sprawdzone! Ja za to dziś po szklance mleka i po jabłku muszę się wybrać na spacerek i to rozchodzić, bo za wysoko... owoce mi najbardziej cukier podnoszą, i to jest wredne - szczególnie ze względu na truskawki
Ostatnia edycja:
reklama
madziumba
czerwcowa mama 2009
Nie wiem czy są w Polsce, może odwiedź jakieś sklepy dla cukrzyków... większe hipermarkety mają zazwyczaj półkę z takimi produktami. A jak nie znajdziesz to zapraszam - są waniliowe i marcepanowe:-). I można ich zjeść całe pudełko bez żadnyuch konsekwencji - sprawdzone! Ja za to dziś po szklance mleka i po jabłku muszę się wybrać na spacerek i to rozchodzić, bo za wysoko... owoce mi najbardziej cukier podnoszą, i to jest wredne - szczególnie ze względu na truskawki
Te problemy z cukrem są dziwne ja jabłka w każdej ilości mogę byle do 18-tej za to po pomidorach jest cukier wysoki. Truskawek nie jem bo mnie uczulają. Poszukam tych lodów ale też spróbuje metody Kaśki76 i zobaczymy czy odwyk zakończę
.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 6 tys
- Wyświetleń
- 433 tys
- Odpowiedzi
- 2 tys
- Wyświetleń
- 136 tys
Podziel się:
a małą zabandarzować