reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Dzięki dziewczyny za odp w sprawie anteny, pogadam z D i będziemy walczyć może się uda, kurcze sąsiad z góry (Polak) ma ustawione i też ma właśnie taki daszek, trzeba by z nim pogadać może zna się na tym.

agathe fajnie że masz takie znajomości, ach to będzi edla ciebie jednak też przeżycie, być przy porodzie, odpowiedzialna i wazna rola, trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze.

tampeza może masz rację i warto zapytać którzy lekarze sa popularni wśród rodzin z dziećmi.

reklama
witam
14oc414.jpg

Cześc Darika, fajnie , że domek odświerzony , od razu się lepiej mieszka , co:tak:.
co do anteny to juz widze wszystko ci dziewczyny napisały, my bez jakiegos urządzenia wogole sygnalu nie moglismy załapac , druga sprawa tez nie mamy daszku i jak snieg nasypie to juz po telewizji i biegalam z miotłą ciągle czyścic antenę , ale to jak syzyfowe prace:-p.
Agata podziwiam cię z tym porodem , ale napewno jej pomozesz , moj był w N jak rodziłam i ze mną była koleżanka pielegniarka z tego szpitala i od razu mi było lżej na serduchu , że sama nie jestem:tak:.
Agnieszka ajka dzieciaczki , Lamia robi ci dalej pieluszkowe ekscesy w łóżeczku:baffled:.
Istra , hej zaglądasz do nas , napisz co u Ciebie....
ja dzisiaj w podłym humorze, Czarka mi nie przyjeli do przedszkola ,ani sie oswołac bo jesem tutaj , nie wiem ...:wściekła/y:przecież teściowa nie zajmie sie nim , moja mamam pracuje , ciekawe co ja zrobie , no a mój M na lajcie:szok::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hejka
Nie no z tymi przedszkolami to jakaś porażka. Co od kogoś słyszę to tylko, że nie przyjęli :angry: Jejku i co Ty teraz zrobisz Aniu :confused:

Darika my z anteną też mieliśmy problem ale zadzwoniliśmy do nich na infolinie i powiedzieli nam w jakim kierunku i pod jakim kątem ustawić antene a później szukać sygnału. Pół godziny i działało:-)

A ja się chyba na niedzielny spacerku załatwiłam, bo od wczoraj bardzo boli mnie gardło. Kuźwa jak z jednego się wyleczę to w drugie popadam :baffled: Ada mi jeszcze marudzi od samego rana ... RATUNKU !!!

Witajcie,

Alan zasnął kochany, pranko się pierze, posprzatane, zaraz koleżanka wpadnie na kawkę.

ana no nie fajnie z tym przedszkolem, kurcze może coś się uda jeszcze zdziałać, a faceci wiadomo, pełen luz bo my i tak wszystko na swoją głowę bierzemy podwójnie.

kama ach te choroby, oby ci szybko przeszło, mówisz że z tą anteną to wystarczył kierunek i kąt i sie udało, musimy popróbować, ale D późno wraca z pracy i nie chce mu się po drabinę śmigać i godzinami z anteną walczyć, a ja chce tv, mam nadzieje że dziś szybciej skończy, bo wczoraj to mi powiedział że w weekend się tym zajmie :wściekła/y:

kama duzo zdrowia, ja juz dzis sie lepiej czuje, sprobuj repsils na gardlo, albo nie znam nazwy ale sa tabletki z koziej siary w pomaranczowym opakowaniu, nawet w remie dostaniesz
ana szkoda z tym przedszkolem, probowalas w tym prywatnym sorbonka, ponoc u nas gmina dofinansowuje oplaty
no u nas dalej przeboje pieluchowe, np w antwerpii mala zwalila kupsko na dywan, bo sciagnela pieluche, moment i nie zauwazylismy:baffled:

Aga dzięki za radę z tymi tabletkami ale ja w PL jestem a tu remy nie mam ;-) Kupiłam sobie neo-angin i tantum verde i czuję jakby mniej bolało. Mam nadzieję, że szybko się z tym uporam. Jak zwykle z uśmiechem na twarzy czytam Twoje posty o pieluchowych przygodach. Cierpliwości życzę - napewno niedługo z tego wyrośnie:tak:

Darika to jak Alanek śpi to wskakuj na drabinkę i szukaj sygnału ;-)

hej ,
Kamila kurcze współczuje choróbska, widz , że jak Kasia masz takie dolegliwości non stop, a propo Kasia ma na dniach operacje:baffled:....brr..
Aga tą sorbonke jak później sie zorientowalam prowadzi laska z mojej podstawówki:szok:i z mojego rocznika , ale ceny oszałamiające , nie wiem czy się mi bedzie opłacało pracowac na pobyt Czarka i na bilety miesięczne, zresztą rece mi opadaja jak pomyśle o Mostach i wszystkim wokól nieokreślonym:wściekła/y:.
Darika jak ploteczki i kawka, hi hi ja w pl to jakiś żywiol we mnie był .ciągle gdzieś , a tu mam spokój i zaszywam się w domciu , dobrze mi tak ..hi hi ciekawe na jak dlugo?:-Dbo juz słyszę , że laski z trómiasta szykuja spotkanko:-( a ja tu:shocked2:....

Ostatnia edycja:
ana to sasiadka z mojego bloku, z klatki obok:-D, ale bylo tam napisane ze gmina dofinansowuje, wiec moze warto sprawdzic

reklama
hej dziewczyny

u nas pogoda tak sie zmienia ze wszyscy nerwowi:baffled:

a co do porodu to jak pomysle co to znaczy rodzic to bedzie ciezko...hmmm ale moze jak rzeczywiscie moja obecnosc jej pomoze to bede z nia.

My dzisiaj juz bylysmy u kolezanki, Sandra sie z przyjacioleczka wyklucila o wszystko co sie dalo a jak szlo do wyjscia to znowu ryczala ze nie chce isc...

maz w bolach robi obiad bo tez pogoda go meczy,,,ahhh

no tak Kasia ta operacja na migdaly ma miec. Mam nadzieje ze po tym nie bedzie sie z angina ciagle meczyc.

a z tym ustawianiem anteny to wydaje mi sie ze zalezy od miejsca. Na pierwszym mieszkaniu tutaj to chwila i juz bylo, a tutaj to wlasnie tanczenie z urzadzeniem, jeden na dachu, drugi na dole, a trzecia osoba przed telewizorem z komorka w reku i tak ustawialismy.. tylko bylo slychac zielony!! jest!! nie ma!!! i tak w kolko:baffled:

Do góry