reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam witam i o zdrowie pytam:-)
tesknilyscie??????????:confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D
hmmm.pewnie wam mama Helenki powiedzala ze nie mam netu,czy nie?????
wczoraj caly dzien mialam czasu siasc do kompa,po poludnu bylam u mamy,wieczorem moj oblegal kompa a ja bylam tak padnieta ze przed 23 juz spalam:-)
a rano-caly dzien nadsawali burze,a sasiedzi od ktorych mamy neat wylaczjaja wszytsko jak jest burza,wiec od rana nie mialam neta
no ale jestem.
nie dam rady wszytskiego nadrobic ale moze chociaz dzisiejszy dzien troche mi sie uda.

niedawno wrocilam od bratowej,mala spi,obiad sie robi.
u WEroniki wyklul sie paskudny katar,ale nie jest macno marudna ani nic wiecej.tyle ze katar czasami lekko zolty
Paulina tez ma katar.

nie wiem czy dzis wieczorem bede bo jutro mam wesele i trzbaby sie wyspac.
no chyba ze moj p wczesnie polegnie to jeszcze wieczorem zajrze

a wiadomo jak to pzed weselem.
dziewczyny do mojej mamy wedruja:-D:-D:-D:-D:-D
a my zoatsejmy na poprwiny i wrocimy w niedziele wieczrem:-D:-D:-D:-D
w koncu sie wytancze:-):-):-):-):-)

reklama
Anabuba ,ale fantastycznie masz ,wesele,bez dzieci ,nic tylko pozazdrościć ,a katar to pewnie prędziutko mine:tak:pewnie ,że tęskniłyśmy okrutnie:tak: ciepło jest to dzieci piją:-D,dałam fotki na t,możecie sie pośmiać:-D:-D:-D

My juz po obiadku,naczynka juz pozmywane:tak::tak::tak:
Mlode zjadly po calej misce zupki ogorkowej a ja z Dominikiem kopytka z poledwiczkami drobiowymi w sosie i surowka:tak:
Wyciagłam juz Im deserki z lodowki i po spacerku beda jadly:-)
Pogoda sie robi fajna wiec za niedlugo pojdziemy na spacerek:-)

ANABUBKA
Ale sie stesknilysmy:tak::tak::tak:Fajnie ze juz jestes
Ale zazdroszcze Tobie tego wesela:-):tak:
Duuuzo zdrowka zycze

Krugera nie kupujcie.
Tam sporo chemii jest.
Lepsze herbatki są Ekolandu.
Ta jest pyszna
Kliknij : Ekoland Napój herbaciany o smaku maliny z pomarańczą 350g : Warszawskie Delikatesy Spożywcze Palcelizac.pl
polecam

My też pijemy ekolandu :tak:

...
o anabuba to gdzie się zgubiła?????????????
...

Ktos tu nie czyta moich postów :dry: Jabys czytała to byś wiedziała :-p;-):-D

Helnka szlaje z babcią, a ja mam chwilek na bb :tak:

nadrobilam dzisiejszy dzien:-D

mam nadzieje ze juz zapomnial :-D

wiesz co powiem Ci ze tak chyba jest pomiedzy kuzynostwem bo u mnie jest podobnie kuzynka Sewka bije go zaczepia... nie powiem ze caly zcas taka jest bo nie - da mu czasem zabawke albo cos innego ale taka ma nature jest rozpieszczona i teraz mloda korzysta :sorry2:
zdrowka dla malej :tak:

dobranoc :-D
moja WEronika to sie boi małych dzieci,dopiero po ok.1godz zaczyna sie jakos bawic:-D

Witam,

ja tez dzisaj w podłym nastroju :no:

Nieprzespana noc, bolący brzuch, a do tego M mnie wkurzył z samego rana :baffled:
oj bidulko!pamietaj ze masz wytrzymac do konca maja!!!!!!!!!!!
a jak Helenka sie czuje?

wogóle to kurde ja jeszcze nie czuje ruchów maluszka, a wiekszosc dziewczyn na pazdzierniku juz czuje, ja nie iwem czy ja wyrodna matka jestem że nie odróżniam jelit od mojego dziecka czy co:confused:

dobra, ide do wanny bo mi woda ostygnie...bo już chyba z 15 min temują sobei nalałam. hihi
Medeuska nic sie nie martw.
ja przy pierwszej ciazy czulma ruchy ok.20tyg a przy drugiej w 18 tyg wuec spokojnie.
no i faktycznie na poczatku podobne do ruchow kiszek:-D:-D:-D
wiecxzorem jak sie polozysz to mzoe poczujesz jakies delkiatne pukanie w okolicy pecherza:-):-):-)

a ja wam powie m ze ten balsam orzechowy Bielendy jest super smaruje juz 3 dzien rano i wieczorkiem i pieknie zbrązowiałam tak naturalnie bo niek tore sa balsamy ze sa smugi i nierownosci a tu tak jakbym sie naturalnie opaliła :tak:i smaic mi siechc bo ja nigdy sie nie poalam a jak mnie zlapie to na czerwono :-D
a ja mam z Nivea-i moj tata jak wczoraj na mnie popatrzyla to sie pytal pare razy gdzie ja sie tak opalilam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
noramleni ejak moja naturalna oplaenizna:-):-):-):-):-)
tylko twarzy nie smaruje
macie tu linka
Nivea Summer Beauty Brązująco - ujędrniający balsam do ciała do jasnej karnacji - Opalanie - Opinie.e-commerce.pl - Nivea Summer Beauty Brązująco - ujędrniający balsam do ciała do jasnej karnacji
wrzuce jakies fotki o weselu to bedzie widac opalenizne:-):-):-)

hej:-D:-D:-Dwłaśnie się przekonałam jak niebezpieczne może być picie kawy w pracy:szok::szok::szok::szok::szok: zalałam kawą faktury:szok::szok::szok::szok:cholera, ale kicha:baffled::baffled::baffled::baffled: fatalnie wyglądają:baffled::baffled::baffled:

zaraz poczytam co u Was:tak:
:-D:-D:-D:-D to przez BB nalog!!!!!!!1111

Jakoś mało nas dzisiaj tutaj.
Kubusiowi zamiast łez wycieram non stop ropę:szok::szok::szok:
Takiego zapalenia spojówek to nigdy w życiu nie widziałam.
Ropa wypływa z oczu normalnie kroplami.:szok::szok::szok::szok:
Ech te moje dzieci.
:-:)-(
AS wp[solczuje.biedny Kubus.!
lepiej juz po kroplach?

hmm mężczyźni nierozumieją jak pracochlonne jest wychowywanie dziecka, opieka nad maluszkiem wymaga cierpliwości, wielu poświęceń no i nie lada wysiłku.nie wiem nawet czy nie jest lżej odwalić te 8 h w pracy i wrócić do domu na pyszny obiadek..sama mam miesięczną córeczkę i wiem coś o tym..pozdrawiam wszystkie mamy
witam nowa mame!i jak widze z moich okolic:-):-):-):-)

To ja :-) po spacerze i zakupach, gargamel padł :tak:

Poczytałam, ale w głowie została mi tylko ospa :baffled: my już mamy za sobą na 90% poniewaz to było 10 krost na krzyż :confused:

W końcu skusiłam się dzisaj na truskawy, ale cos mi nie smakują :baffled: A Helna wcina jak szalona :szok: :-D mam nadzieję że jak nie zaszkodzą :confused:

Moja treściwa zadzwoniła do mnie, że jedzie nas odwiedzić, ciekawe czego nawiezie :-p
zeby wywspyki nie dostala po młodych truskawach

Krugera nie kupujcie.
Tam sporo chemii jest.
Lepsze herbatki są Ekolandu.
Ta jest pyszna
Kliknij : Ekoland Napój herbaciany o smaku maliny z pomarańczą 350g : Warszawskie Delikatesy Spożywcze Palcelizac.pl
polecam
ja kupuje Ekolandu w granulkach i robie do dzbanka

Juz jestem:tak:Zdazyłam isc do sklepu i po recepte na bebilon pepti:-)Mleczko juz kupione bo zostalo mi tylko pol puszki a teraz jest weekend:-)Zupka ogorowa naszykowana,wiec znowu mam luzik:tak:

O tej Ekoland tez myslałam,ale własnie nie wiedziałam ktora kupic:no:Teraz nie kupilam zadnej bo w tym sklepie w ktorym bylam nie bylo zadnej z nich:no:
Mozna je kupic w kazdym markecie i w iekszych sklepach spozywczych
no kochana u mnie nie ma supermarketow:-D:-D:-D
w kazdym sklpeie sa;)

sudocrem nie działa na to więc spróbuje ten tormetiol nawet nie wiem czy nie mam w domu ale nie wiedziałam ze na odparzenia też go można używac ja go dostałam chyba na jakieś wykwity na skórze
Mlena a dajesz jej jakies probiotyki???????/

Anabuba ,ale fantastycznie masz ,wesele,bez dzieci ,nic tylko pozazdrościć ,a katar to pewnie prędziutko mine:tak:pewnie ,że tęskniłyśmy okrutnie:tak: ciepło jest to dzieci piją:-D,dałam fotki na t,możecie sie pośmiać:-D:-D:-D
no tez sie ciesze
ciekawe jaka pogoda bedzie.
oby nie lalo
bo dzis juz ze 2 burze byly i chyba nastepna idzie

musze jeszcze zrobic pazurki na wesele,ogolic nogi itd;)
fryzurka normalna-nie mama ksy a lubie w rozpuszczonych,zreszta ostatnio je troche podcieniowalam i odwierzylam kolr;)

reklama
że tak zapytam: na t, czyli gdzie? bo widze ze to sie tu czesto pojawia, ale ze debil jestem i nowa to nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:
Nie jesteś debilem ,i masz prawo nie wiedzieć.

T --to tajny wątek.
Dziewczyny kiedyś już o tym pisały.
Jest kilka dziewczyn z tego forum ,które mają swoje inne forum i tamto forum jest zamknięte.Nie można wejść na nie bez zaproszenia.
Tyle w tym temacie.:happy2:

Do góry