wiktoria12
Mama i żona :)
Ja własnie pije kawusieWiki, to trzymam kciuki, żeby @ jak najszybciej cię nawiedziła!
Idę robić kawkę! Może któraś z was się skusi?:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja własnie pije kawusieWiki, to trzymam kciuki, żeby @ jak najszybciej cię nawiedziła!
to ja poproszę ,z miłą chęcią napiję się z Tobą :-):-):-):-)Wiki, to trzymam kciuki, żeby @ jak najszybciej cię nawiedziła!
Proszę bardzo!to ja poproszę ,z miłą chęcią napiję się z Tobą :-):-):-):-)
Oj takiej jeszcze nie piłam apetycznie wyglądaProszę bardzo!![]()
no to milo spedziliscie dzien superancko tak trzymacja przyzłam i wszystkie uciekły
my dzisiaj zionek pracowiy posadziliśmy astry przed domkiem co by ładnie było potr wczorj skosił trawę ja zamiotłam i jest ładniusiodzisiaj piotrek piłował z adamem matmę ja ugotowałam obiadek wyprasowałam tone prania i poszliśmy na spacerek na prawie 4 godzinki plac zabaw potem lody i 2 plac zabaw wróciliśmy po 18 piotr zrobił kolację obejrzeliśmy madagaskar 2 i dzieci o dziwo poszły spać nawet antek
no i ja wreszcie mam czas na bb i mogę nadrobic zaległości
![]()
masakra i jak tu oddac dziecko do zlobkawłaśnie agnes co ze żłobkiem????
u nas są porąbane zasady przyjmowania do żłobka gadałam wczoraj z sąsiadką z dołu jak sadziliśmy naszą ieleń jej synowa nie pracuje ale bardzo chce iść do pracy a właściwie to musi bo chcą wziąść kredyt mieszkaniowy a przy jednej pensji szanse zerowe złożyła podanie do 4 żłobków i do ani jednego dziecko się nie dostało bo mama ie pracuje i na nic tłumaczenia że jak ma pracować jak nie ma gdzie dziecka zostawić że jak mała będzie w ąłobku to ona pójdzie do pracy......do bani z tym .....nasz polski kochany rząd chce by rodziło się więcej dzieci a w zamian daje nam wielkie gó***
i jakie są u was ceny w żłobkach???? bo u mnie w takim najbliższym państwowym to z dodatkowymi zajęciami typu rytmika i pełnym wyżywieniem to 400 zła prywatny to już przegięcie na maxa........
uh lala cenia sie ceniaprywatne żłobki mają ceny z kosmosy niestety,ceny wachaja sie od 800-1000zł miesiecznie.paranoja
i kogo ma na to stać?nie mam pojęcia
witaj my tez pobudka o tej samej godzinieA tak w ogóle to dzień dobry :-):-):-):-):-)
dziś też bedzie cieplutko,słońce praży od rana.My pobudka 6.30.
a jak to jest u dzeci mozna im wyrobic paszport taki sam jak nam bo slyszalam ze dzieci maja paszport wazny tylko na rokA już myślałam, że nikt nawet nie zauważył mojej nieobecności :--
-(
Dużo się działo. Od czwartku moje dziecię siedzi u dziadków, a my z m odpoczywamyW weekend oczywiście pracowałam, a mam tej roboty ostatnio sporo, bo sesja się zbliża i duuużo poprawek muszę sprawdzać.
W piątek byliśmy w urzędzie od paszportów. Chcieliśmy zrobić paszport dla Piotrusia i wymienić mój (bo jeszcze panieńskie nazwisko mam w tym starym). Z moim się udało, a z Piotrusiowym to jest tak, że musimy być wszyscy troje. Rodzice muszą przy pani urzędnicy złożyć podpisy, a dziecko trzeba pokazać w okienku, coby było wiadomo, że to to samo, co na zdjęciu
I niedużo załatwiliśmy.
A teraz czekam na "Brzydulę", a na później zaplanowałam duże sprzątanko.Ciekawe, czy mi wyjdzie?
![]()
oooooo anabubkawitajcie witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
duzo sie tu działo beze mnie?????????????:-):-):-)
Paulina do szkoły odprawiona,P jeszcze %%%% spi,Weronika tez
ja juz wstawiłam pranie,pije kawke zeby sie obudzic i zeby przestało mna chwiac
od poczatku-dziewczyny bły u moich rodzicow,podobno bez wiekszych problemow,mala grzcznie chodział spac itd:-)
tylko katar jej prawie przeszedl ale za to znow ma chrype
pewnie od gardla
wesele takie osbie-jedzenie super,towarzystwo tez ale za to orkiestra dawala wiele do zyczeia.
poprostu byli do bani,nie dosc ze wiekszosc grali jkas dziwna muze totalnie nie na wesele to czesto grali wolne kawalki szczegolnie na poczatku
a przeciez na poczatku powinno sie rozruszac ludzi.
w kazdym razie po 3 jakos sie zwinelismy z wesela,nozki nie nie bolalyupic tez sie nie upilam
ciotka wynajea nam pokojw hotelu.pierwszy razspalam w hotelu i bylo ....
potem poprawiny wczoraj od 15.to sie dopiero dzialo.waidomo juz luzneijsza atmosfera.sami swoi,i z racji ze ciotke stac to na poprawinach gral "czlowiek orkiestra":-)gral,spiewal i bawil luudz.na weselu tyle sie nie wytanzylam co wczoraj na poprawinach.
byla tak dobra impreza ze moja tesciowa musiala nas tzn mnie:-) scigaca z parkieu prawie sila jakos ok20.30,wiec w domu bylismy ok.21.30
pozniej wrzuce jakies fotki.
jak moj szanowny P sie podniesie(bo wzial dzis urlop)(kurcze ja 3 dni i to cale dni ze swoim P w domu
),jak ja to wytrzymam????????
musze siewziac powoli za sprzatanie itd itd.
ale chociazwykorzystam dzis P zeby po Pauline pojechal do szkoly bo mi sie nie chce
pogoda ładna i zapowiada sie cieply dzien
wybaczcie ale nie nadrobie zaleglosci![]()
no to niech sie spieszy @co meza nie zastanieNo i jeszcze jedno co mnie martwi powinnam miec już @ a jeszcze jej nie ma a z racji tego ze zawsze mam tydzień to oby nie wypadła jak M przyjedzie bo z nocki nici
ja juz prawie konczeWiki, to trzymam kciuki, żeby @ jak najszybciej cię nawiedziła!
o jak serwujesz taka kawke to ja poprosze nastepnaProszę bardzo!![]()
To idź do apteki, idź!witam mnie to gardlo boli coraz to mocniej...
dzisiaj ide do apteki...
a jak to jest u dzeci mozna im wyrobic paszport taki sam jak nam bo slyszalam ze dzieci maja paszport wazny tylko na rokja swoj tez bede musiala wymienic bo tez mam panienskie nazwisko
...