reklama
hej laseczki
zdrówka dla dziewczynek!!!
jam w tym tyg odpadam ze spotkan mamy weselicho i tzra sie przygotowac troche;-)
Crunch jakas matka/ojciec niepowiazni skoro daja słanaijace sie dziecko na takie zajecia zreszta one nie sa długo tzn jak rpzedszkole 8h wiec moim zdaniem rodzic wogóle bez wyobraźni
Agawa znajac zycie dobrze ci pójdzie
a promotorka 

Agunia ściaskam mocno :-))))
Kasiu i jak teraz głosne dni;-) czasem takie dni sa dobre dla zwiazku i moze czyms zaowocuja;-)
zdrówka dla dziewczynek!!!
jam w tym tyg odpadam ze spotkan mamy weselicho i tzra sie przygotowac troche;-)
Crunch jakas matka/ojciec niepowiazni skoro daja słanaijace sie dziecko na takie zajecia zreszta one nie sa długo tzn jak rpzedszkole 8h wiec moim zdaniem rodzic wogóle bez wyobraźni

Agawa znajac zycie dobrze ci pójdzie

Agunia ściaskam mocno :-))))
Kasiu i jak teraz głosne dni;-) czasem takie dni sa dobre dla zwiazku i moze czyms zaowocuja;-)
Agawa25
Fanka BB :)
my już po spacerku :-) ale upał i winda mi nie działa i z zakupami musiałam się dźwigać 
crunch zdrówka dla was
wolę się nie skarżyć bo obrona przede mną ;-)
anitaa84 Agunia tak myślę nad tym i na pewno nic w szkole nie będzie bo bym wiedziała przecież
to ja raczej będę w tym parku 
kasiadove zgadzam się z tobą że różnie to bywa i na pewno nikt specjalnie nie daje chorego dziecka
Lenka28 zdrówka dla Julci i powodzenia w szukaniu pracy :-) kiedy wracacie?
mrowa1 nie przesadzaj z przygotowaniami żeby panna młoda nie była zazdrosna;-)

crunch zdrówka dla was

anitaa84 Agunia tak myślę nad tym i na pewno nic w szkole nie będzie bo bym wiedziała przecież

kasiadove zgadzam się z tobą że różnie to bywa i na pewno nikt specjalnie nie daje chorego dziecka

Lenka28 zdrówka dla Julci i powodzenia w szukaniu pracy :-) kiedy wracacie?
mrowa1 nie przesadzaj z przygotowaniami żeby panna młoda nie była zazdrosna;-)
Hello :-)
Zapraszam na truskawy :-) Cena mnie dziś zszokowała 3,70
:-)
Lenka buziaki dla Julki i duużo zdrówka :-)
Mrowa cały tydzień będziesz się szykować ? ;-)
U nas jeszcze cicho i póki co poprawy nie widać
Może wieczorem przejdziemy na "służbówkę" bo dziś II zmianę na 
Zapraszam na truskawy :-) Cena mnie dziś zszokowała 3,70

Lenka buziaki dla Julki i duużo zdrówka :-)
Mrowa cały tydzień będziesz się szykować ? ;-)
U nas jeszcze cicho i póki co poprawy nie widać

Lenka28
Zaangażowana w BB
Kasia o to super cena truskawek tutaj są po 6,50 w ubiegłym tygodniu po prawie 10. Czytałam że pisałaś o cenie czereśni tu dwa tygodnie temu w takim supermarkecie były po 42zł
mrówa to weekend weseliskowy super:-)
U was ciche dni a u nas sielanka T. to nie wiem czy to z tęsknoty czy sprawdza ale tak średnio 5 razy dziennie dzowni

mrówa to weekend weseliskowy super:-)
U was ciche dni a u nas sielanka T. to nie wiem czy to z tęsknoty czy sprawdza ale tak średnio 5 razy dziennie dzowni

42Kasia o to super cena truskawek tutaj są po 6,50 w ubiegłym tygodniu po prawie 10. Czytałam że pisałaś o cenie czereśni tu dwa tygodnie temu w takim supermarkecie były po 42zł![]()

W zeszłym tyg truskawki były po 7-10 PLN

Dzis pod Zenitem po 6, a u mnie w sklepiku po 3,70 właśnie

A ja myślałam że razem jesteście ;-)U was ciche dni a u nas sielanka T. to nie wiem czy to z tęsknoty czy sprawdza ale tak średnio 5 razy dziennie dzowni![]()
reklama