reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Domeklo rozumiem ze się boisz ale lepiej moze wiedzieć ale skoro idziesz do gina to on napewno coś ci poradzi

reklama
Cześć dziewczynki. Wpadam się przywitać i życzyć miłego dnia:tak:

U mnie dziś super pogoda więc od rana aż chce się załatwiac te wszystkie sprawy.

Tyle razy już robiłam test i nic.... boje się znowu rozczarować więc spokojnie czekałam na @. dzisiaj ide do gina to może coś zauważy, jak nie to pewnie każe mi iść na bete;-)

Bardzo rozsądnie do sprawy odchodzisz. Ale skoro dzisiaj idziesz do lekarza to ja zrobiłabym testa. Jeśli wyjdzie jedna kreska to lekarz sprawdzi dlaczego. A jest na tyle wcześnie,że ciąży nie będzie widać, więc tak jak piszesz- lekarz pewnie każe zrobić bete. Ja nie wytrzymałabym tyle chyba;-)

Witam sie z ranka.
dzis troszkę sobie przysnęłam z rana przy notatkach i tak na siedząco sobie trochę pospałam a teraz mnie szyja boli:wściekła/y::wściekła/y:
ale cóż muszę zjeśc sniadanko i wypić kawkę bo to już dziś wtorek a ja dalej w proszku jestem powtarzam to wszystko ale nic dalej nie umię. :baffled::baffled::baffled::baffled: ale sie boje tej obrony :baffled::baffled::baffled::baffled:

Loree dasz sobie rade ze wszystkim i zdązysz do nas jeszcze zaglądnąc 3mam kciuki
Kochana na pewno dasz radę wszystkiego się nauczyć. Może powinnaś sobie zrobic małą przerwę? Teraz ci się wydaje,że nic nie umiesz a jak chwilkę odpoczniesz to znów będziesz miła siły do nauki. Wyjdź na spacer, przewietrz się i będzie ci się lepiej uczyło.

Ja teraz do was na chwilkę wpadłam, bo dziecku włączyłam bajki i zabieram się za prasowanie.

Zobacze ale nie mam zadnego przeczucia ze to ciaza, nie czuje sie jakos inaczej czy wojatkowo a mysle ze jakby to byla fasolka to cos by sie jednak zmienilo;-)

Nie będę się z Wami kłóciła;-) macie przewage;-) idę do gina dzisiaj to powiem co i jak, i najwyżej jutro z rańca zrobie sobie testa:-)

Zobacze ale nie mam zadnego przeczucia ze to ciaza, nie czuje sie jakos inaczej czy wojatkowo a mysle ze jakby to byla fasolka to cos by sie jednak zmienilo;-)

mnie bolał brzuch i piersi tak jak na okres, byłam wściekła, żę znów się nie udało...ryczałam od następnego dnia po diagnozie owulacji, że była, że się na pewno spóźniliśmy i Maleństwa nie ma....a było..po 14 dniach, odstawiłam zgodnie z zaleceniem na 3 dni luteinę i miesiączki brak, test z krwi hcg wykazał ciążę!!!!!Teraz śpi sobie obok mnie moje Maleństwo w łóżeczku:)Czasem Maleństwa robią nam niespodziankę:):)

Witam się wtorkowo....
Już lepiej niż wczoraj.... Nie było tak źle, a nawet sympatycznie. Fakt że wolałabym żebyśmy byli sami ale cóż. .. Dobrze było. Najpierw hard core przez 2 godziny bo załatwiania było full, a później oki.

No wlasnie na @ !!! Powiem Wam, ze ja na serio jestem stara i glupia. Nic Wam nie chcialam mowic ale w tym cyklu sie mega nakrecilam. To jest cykl po HSG i czesto kobitki po nim fasolkuja, bo czasem w trakcie badania uda sie pozbyc mniejszych zrostow...
Do dooopy z tym wszystkim. Przysiegam, ze juz nie dam sobie nic wmowic. Moj organizm juz mnie nie oszuka! Od dzis nadziei mowie NIE !!!
Boze ale mam dola :wściekła/y:
Kaprycha,Króliczku baaaardzo mi przykro, wiem jak to jest - niby się nie nakręcasz ale w myślach caaaaały czas masz nadzieje że to jednak to!! Ja też planuje HSG i w sumie nie chciałabym wiedzieć o tym co ono moze sprawić a co nie bo się zablokuję. Nie mów NIE nadziei, bo bez niej te całe starania nie maja sensu.... Zafunduj sobie coś co Ci poprawi humor - musisz przeczekać@ i bedzie lepiej....

A ja jutro mam pierwsze podglądanko, zobaczymy czy pęcherzyki urosły, mam nadzieję że będą już spore... jajniki napieprzają... martwi mnie tylko jedno od soboty czyli od 8dc mam śluz płodny, a to o wiele za wcześnie... kurde chyba nic mi się nie poprzestawiało?!
Pozdrawiam was wszystkie!!!!!:-)
Martynko, urosły na pewno. Wielkie byczki będą:-) Nic się nie poprzestawiało!!
Na którą masz podgladanko??? Daj koniecznie znać co i jak!!
co do śluzu to ja mam niby te testy pozytywne a żadnego śluzu nie zaobsermowałam u siebie czy to możliwe ze owulka będzie a śluzu płodnego nie będzie???
Beznadko, nie wszystkie dziewczyny moga dokładnie zaobserwować śluz. Ja miałam z tym zawsze problem....aczkolwiek już drugo cykl biorę wiesiołek (do owulki) i pije len...i w tym cyklu zauważyłam lekką poprawę (tzn. trochę śluzu płodnego ma bieliźnie w terminie owu):-) Może spróbuj tego...

ja pierwszy raz teraz mialam monitorowany cykl pod kontem zajscia w ciaze..wszystko ksiazkowo OK..badanie nasienia meza- OK..moje krwi OK..wylapalismy moment pekniecia pecherzyka...wiec wszystko super..i ja teraz zyje w wiekszym stresie niz zazwyczaj..niby jutyro mam testowac..ale sie boje..@ powinnam dostac 27-28...Test zakupiony czeka
z tego co zaobserwowalam..to w sumnie jak pisalam - najwiecej nadziei daje to, ze ok 6 d po owulce bolal mnie lewy jajnik i podbrzusze jak na@..takie mrowienie..a tak..to lekko wieksze cycuchy ..czasem swedza..no i wieczorami boli mnie krzyz..Juz chcialabym wiedziec co i jak ze mna!:sorry:czy w ta czy od nowa...:rofl2:
Gracjaska, Śłoneczko, testowałas dzisiaj czy jednak się nie złamałaś???? Trzymam kciuki żeby wieści były jak najlepsze. Świetny prezent na dzień matki:-)
Na pewno nie jestem w ciąży, nie wierzę, straciłam już nadzieje tyle sie staralismy i nic, niemozliwe zeby sie teraz udało. czekam na @ bo chce zrobic badania... niech juz przyjdzie wredna ******* ***** *****!
OJ.... jak ma byc fa-sol-la to niech @ nie przychodzi:-) Przyszła dziś czy nie??
i wzięłam się rozpłakałam ze złości..przepraszam że tak nie w temat wchodzę ale już nie dam rady...siedzę jak durna i klepię od dwóch godzin wyniki badań ( z magisterki ) w tabelki..mam czas do jutra rana...0 1 0 1 1 0 0 ....i tak w kółko...i co się okazało??????ŻE SIĘ WALNĘŁAM NA SAMYM POCZĄTKU I MUSZĘ WSZYSTKO SKASOWAĆ I ZACZYNAĆ OD NOWA!!!!!!!!!!! :(( mam dość :(
jezuuuuu PM.... No to nieźle. Przytulam mocno!!!!!! Wiem jaki to może być ból. Udało Ci się wczoraj to poprawić???

Marzenka, a jak Twoje poprawianie??? Pamiętaj jak Ci się nie będzie chciało to powiedz sobie "alleluja i do przodu":tak:

I na dodatek dziś rano wstałam i stwierdziłam,że jeszcze przed wylotem muszę do jakiegoś gina zadzwonić, bo chyba jakieś zapalenie się przyplątało. I tu uwaga- pół dnia dzwoniłam i nikt mnie dziś nie mógł przyjąć. Zero wolnych terminów!!! Przecież nie polecę na wakacje z jakimś zapaleniem, bo co ja tam zrobię??? A miałam zacząć staranka w tym cyklu! Szlag by to trafił.
Loree, jak się dzisiaj czujesz?? Na którą do gina??? Udało Ci się pakowanko wczoraj?? Jak wizyta???
No i hej ponownie - wczoraj zakonczylam sesje a dzis zaczynam:-):-):-)
Jaką sesję??
Witam sie z ranka.
dzis troszkę sobie przysnęłam z rana przy notatkach i tak na siedząco sobie trochę pospałam a teraz mnie szyja boli:wściekła/y::wściekła/y:
ale sie boje tej obrony :baffled::baffled::baffled::baffled:
Melduje ze mąz wczoraj zgwałcony i wizyta na środę do gina umowiona na USG dowcipne wiec się dowiem czy była ta owulacja czy nie
Skad ja to znam...tez miałam się często uczyć twardo, a później budziłam się w dziwnych pozach nad książkami:-):-) Nie bój się....Obrona to formalność. jak się uczyłaś i pisałaś sama pracę ( umówmy się - nie wszycy sa tak ambitni) to zobaczysz że będzie łatwiej niż na niektórym egzaminie:-)
Tyle razy już robiłam test i nic.... boje się znowu rozczarować więc spokojnie czekałam na @. dzisiaj ide do gina to może coś zauważy, jak nie to pewnie każe mi iść na bete;-)
Na którą do Gina??? Daj znać koniecznie co Ci powiedział. CO do testu - twardziel jesteś:-D

Buziole dla wszystkich!!
P. S. Gdzie Kropka i Hanka??

reklama
Do góry