madziulanatasza
Fanka BB :)
Do zobaczyska czy raczej do napisańska

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak sie ma za duzo ciuchow to nie ma w czym wybrac a jak jest ich malo to sie zawsze cos znajdzieJak to co .ma być elegancko, skromnie ,masz emanować pięknem i pewnością siebie ,żeby im czapki z głów pospadały,![]()
m na nas pracujea ja chciałam go odciążyć i proszę jak mi dobrze idzie
a ten miesiąc to już koszmar jakiś, na nic nie ma, zero przyjemności a o ciuchach moge zapomnieć:-
-
-
-(a dojdą nam jeszcze raty za meble
jak sie uda;-) ale damy radę, najwyżej wreszcie schudnę
grunt to dobre podejście do życia, czyli na luzie
zaraz idę do domku, pa pa
do potem albo do jutra![]()
Jak to co .ma być elegancko, skromnie ,masz emanować pięknem i pewnością siebie ,żeby im czapki z głów pospadały,![]()
Nic dodać nic ująć![]()
super te gryPamiętacie jak wczoraj pisałam wam o grach, które robię do pracy?
To dziś strzeliłam kilka fotek! :-)
też tak potrafięCoś wam powiem
Tylko się ze mnie nie śmiejcie
Włożyłam pranie do pralki i zadowolona siedzę na BB, czekam aż mi się wypierze, tylko że jej nie włączyłam
No gdzie ja mam głowę![]()
leże i kwiczęmyszunia mam drukarę i bardzzo poproszę
karty to nie ja
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- jajulka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-jano nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje![]()
Ja prasuje tylko Emily ciuszki i to tylko te wyjsciowe
Reszty mi sie nie chce
Zreszta jak nie widac ze pogniecione to po co prasowaci samej sobie robote robic:-)
napiszę taknasza szara polska i jej oblicze:--(
dzwonie dzisiaj z ogłoszenia o mieszkanie napisane 700zł+300 czynsz +prąd myślę no ok duże 98 metrów 3 pokoje było by większe i taniej a jak się dodzwoniłam to i owszem 3 pokoje ale jeden zamknęty bo mają tam swoje graty na rok co najwyżej do kapitalnego remontu bo od 30 lat nic nie jest w nim rbione piece kaflowe no i nie 700 a 900 czynsz nie 300 a 450![]()
100% racji .Podpisuję się pod tym obiema mojimi ręcamiiiJak to co .ma być elegancko, skromnie ,masz emanować pięknem i pewnością siebie ,żeby im czapki z głów pospadały,![]()