reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jak to co .ma być elegancko, skromnie ,masz emanować pięknem i pewnością siebie ,żeby im czapki z głów pospadały,:-D
jak sie ma za duzo ciuchow to nie ma w czym wybrac a jak jest ich malo to sie zawsze cos znajdzie:-D
m na nas pracuje:-D:-D:-Da ja chciałam go odciążyć i proszę jak mi dobrze idzie:baffled::baffled::baffled::baffled:a ten miesiąc to już koszmar jakiś, na nic nie ma, zero przyjemności a o ciuchach moge zapomnieć:-:)-:)-:)-(a dojdą nam jeszcze raty za meble:szok: jak sie uda;-) ale damy radę, najwyżej wreszcie schudnę:-D:-D:-D:-D:-D grunt to dobre podejście do życia, czyli na luzie:happy:

zaraz idę do domku, pa pa
do potem albo do jutra:tak::tak::tak:

faktycznie masz dobre podejscie:rofl2:
narazisko:-D

Na zakupach tak kopnelam palcem w kolko od wozka ze szok boli mnie do teraz a nic tam nie mam:szok:

Pamiętacie jak wczoraj pisałam wam o grach, które robię do pracy?
To dziś strzeliłam kilka fotek! :-)
super te gry

Coś wam powiem :zawstydzona/y:
Tylko się ze mnie nie śmiejcie :zawstydzona/y:
Włożyłam pranie do pralki i zadowolona siedzę na BB, czekam aż mi się wypierze, tylko że jej nie włączyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No gdzie ja mam głowę :sorry::eek::eek::eek:
też tak potrafię :-D:-D

myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę:tak::tak:
karty to nie ja:no::rofl2::rofl2:
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- ja:szok::szok::szok:julka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-ja:-D:-D:szok::-D:-Dno nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje:-D:-D:-D:-D
leże i kwiczę :-D:-D:-D:-D

Ja prasuje tylko Emily ciuszki i to tylko te wyjsciowe:tak::tak:
Reszty mi sie nie chce:no::no:
Zreszta jak nie widac ze pogniecione to po co prasowac:-D:-D:-D i samej sobie robote robic:-)

Ja praktycznie wszystko prasuję ,ale oprócz bielizny i sznurówek :-D:-D:-D:-D.
Jakoś nie potrafię niewyprasowanego założyć.Mam wrażenie,że wszyscy na mnie patrzą i widzą te pogniecione ciuchy,które w rzeczywistości są proste. :eek:
nasza szara polska i jej oblicze:-:)-(
dzwonie dzisiaj z ogłoszenia o mieszkanie napisane 700zł+300 czynsz +prąd myślę no ok duże 98 metrów 3 pokoje było by większe i taniej a jak się dodzwoniłam to i owszem 3 pokoje ale jeden zamknęty bo mają tam swoje graty na rok co najwyżej do kapitalnego remontu bo od 30 lat nic nie jest w nim rbione piece kaflowe no i nie 700 a 900 czynsz nie 300 a 450 :wściekła/y::wściekła/y:
napiszę tak
debilizm-jak tam można? W jakim celu?

Jak to co .ma być elegancko, skromnie ,masz emanować pięknem i pewnością siebie ,żeby im czapki z głów pospadały,:-D
100% racji .Podpisuję się pod tym obiema mojimi ręcamiii:-D:-D:-D:-D

A ja w przedszkolu z konikami byłam,zupkę ugotowałam ,teraz czekam na mojego M,bo dziś wcześniej wraca.
Coś mi się wydaje ,że dziś jeszcze ostry dyżur z Klaudią zaliczymy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na razie nie kraczęi mam nadzieję,że jej przejdzie.:sorry::sorry:

Idz w tym w czym sie najlepiej czujesz ,bo wiesz ,że najlepiej wyglądasz ,nie ma różnicy czy sukienka czy żakiet,,widziałaś foty wiktorii z komunii jak świetnie wyglądała,...masz świetną figurkę więc jak dla mnie żaden problem bombowo sie ubrać

Raczej w sukienkach czy spodnicach nie chodze:baffled:zdecydowanie wole spodnie:tak:
Nie lubie takich imprez:sorry: jeszce w jednym dniu idziemy na dwie komunie i na obu czesci osob nie znam ehhh a oni tylko czekaja kiedy przyjade:baffled:

reklama
Do góry