katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
DZIEŃ DOBRY
witaj Katarzynko jak sie czujesz kochana??
Dziękuję za pamięć! czuję się nieźle. Dziś jade do lekarza
OLICA - to kalkulator przyrostu wagi w ciąży:
Przyrost wagi w ciąży - Onet.pl Zdrowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DZIEŃ DOBRY
witaj Katarzynko jak sie czujesz kochana??
nie mamy jeszcze nic formalnie uregulowanego. To stało się 3 miesiące temu, przez 2 miesiace dawałam mu szansę. Już w nastęnym tygodniu pójde do adwokata. Nie wiesz jak to jest z kosztami za adwokata? czy jesli jest z jego winy to on płaci za mojego adwokata (wzięłabym najdroższego;-)))))
Witajcie dziewczynki... tak jak sie spodziewalam, dzisiaj przyjdzie @... Popatrzcie na moj wykres:-( Ide dzisiaj do gin, niech mi da to skierowanie na HSG... No i musze zadzwonic do invimedu zapytac sie jak to jest z badaniem nasienia - czy trzeba miec skierowanie? w jakich godzinach mozna je przyniesc? w jakim pojemniczku? itd. itp... chyba, ze ktoras z Was wie?
Juz bylo ok miedzy mna a M... w miare ok... ale wyszedl do pracy bez pozegnania (bylam pod prysznicem, ale to normalnie nie jest przeszkoda...)....
Jestem piekielnie zestresowana. Nie dosc, ze stresuje mnie wszystko co zwiazane z ciaza, to jeszcze umieram z nerwow zwiazanych z uczelnia :-( Czemu jestem taka slaba psychicznie? Przeciez kazdy student musi sie uczyc do sesji, niektorzy maja wiecej egzaminow niz ja, a ja jestem tym wprost zalamana i nic tylko bym plakala...![]()
Oj znam to - takie sentymentalne przywiązywanie się do starych rzeczy:-)ale nie martw sie nowe atko też będzie fajniutkie, na pewno:-) a jakie planujecie kupić?? Pochwal się!!
super wiesci! :-) a co do platnosci za lekarza taki kraj!Wróciłam od lekarza.
Dzidzia cała i zdrowa. Dziś ciąża ma 16t 2d
Jest jedna zła informacja- mój lekarz od lipca nie będzie już przyjmował na NFZ, także muszę zacząć kasę zbierać :-(
no ja sie czuje ZAJEBIŚCIE od kąd mam moj magiczny sok z gumi jagód!Eve - zawsze jest tak, że jak stare odchodzi to robi miejsce na nowepewnie, że szkoda starego jak się przyzwyczaiłaś i łezka sie kręci - do autka nowego też się przyzwyczaicie;-)
jak się czujesz - kupiłaś syrop - zawsze to bezpieczniejszy przy ewentualnej fasolce![]()
frajda frajda ale my mieszkamy na takim zadupiu ze teraz bez samochodu to katorga bedzie!ale jaka frajda nowego szukacmy dzisiaj tez nasze stare sprzedaliśmy bo już mamy nowe co niepotrzebnie dwa oc itp.płacić a z nowego dużo większa frajda:-)
no z tą luteina to faktycznie nie wiem ... weż tak jak dziewczynki radza dopiero wieczorkiemjuż wróciłam od gina i jestem i zadowolona i zmartwiona ponieważ na lewym jajniku mam małe PCOS a na prawym dwa pęcherzyki jeden 26mm a drugi 17mm ale mam brać od jutra luteinę
a no kupione!Nektarynko i Eve - widzę, że damskie ulubione zajęcia się pojawiły jak tylko M wyjeżdża - zakupy butów
Doczytałam, że Nektarynka kupiła - Eve a Ty - pochwal się;-)
:-)
Dziewczyny podziwiam was z tymi studiami, ja jestem tyle lat po szkole, ze nie wiem czy dala bym rade wrocic do ksiazek. Zaliczylam jakies tam kursy ale to nie to samo. Wielki szacun :-)
niestety narazie nie ma djagnozy dzisiaj ma wizyte u reumatologa bo jest podejrzenie jakies cieższej choroby reumatologicznej! wiec jeszcze bedzie musial przejsc badania z krwi na rozne czynniki!Eve jak Twoj M??Lekarze cos ustalili??
Co do nasienia musisz się dowiedzieć czy robią badanie na kasę chorych jeśli tak to wystarczyć powinno skierowanie od twojego gin. Pojemniczek kazali mojemu M kupić taki jak te szerokie do badania moczu.
Sesją się tak nie stresuj bo to najgorsze, przejdziesz, zdasz, napiszesz prace i będzie OK.
Słuchaj ja na pierwszym egzaminie w pierwszym roku oblałam, poprawka była za tydzień i mieszkałam w akademiku gdzie warunki do nauki były zerowe, a później juz wszystko szło z górki. Głowa do góry.