reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Hejka!!

Karolcia to fajny dzionek;-);-);-):-):-)na dzień dziecka:laugh2:
Anita nie cierpię awarii netu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

W dziś był na wsi z moimi rodzicami, a mysmy zaliczyli zamek promienny , pizzze, park i lody:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

o Aneczka super że już skończyłaś to może popiszesz wiecej z nami :tak:;-)
anita mi tam pasuje pogoda taka bo mam do pisania znów pracę to mnie na polko nie bedzie ciągnęło przynajmniej:sorry:
Karolcia fajnie że wypadzik udany:-)

karolcia podziwiam chęć wyjścia dziś z domu:tak:
mnie nie darło że się tak wyrażę;-) bo co słońce wyszło to zaraz jakaś wielka ciemna chmura i deszcz..:baffled:

szkoda tylko jutrzejszego dnia, że znowu ma padać..:-(
Przyznam że nie było źle. Ubraliśmy się ciepło Matuś oczywiście na cebulkę i świetnie się bawiliśmy bo mieliśmy atrakcje. Dostaliśmy też paczkę na Dzień Dziecka więc Matuś zadowolony :-)

Ja bym chciała żeby było chociaż ze 20 st. to możnaby było spokojnie gdzieś wyjść. Matuś teraz też toczy wojnę o ubieranie pieluchy a jak już ją ma znowu ze zdjęciem jest problem no chyba że już MA :-)

Lecę kąpać Dominika. Będę później bo dzisiaj wieczór samotny.

reklama
Do góry