reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kamu taki ciezko okres byc moze macie:tak:Niedlugo napewno sytuacja sie ustabilizuje i bedzie lzej,moze jakas rata sie skonczy..Masz racje Maksiu jest sliczny,zdrowy to jest najwazniejsze a reszta sie pouklada:tak:

Pociesze Cie nasza sytuacja :my obydwoje bez pracy z oszczednosciami na okolo 4 miesice moze wiecej troszke .Codziennie wyplacam pieniadze a jak sie bierze z kupki to baaardzo szybko ubywa.Chyba pojde do Mopsu po siakis zasilek;-)

reklama
Nie mogę napisać...pierwsza!!!
ale za to mogę......Ostatnia!!!!
Właśnie kończę kawę i słyszę że dziecię się wybudza ze snu wkońcu..
Andula...oby ból jak najszybciej się skończył:tak::tak:
KasiaDe...ale się randkujesz z tym dentystą:-):-):-)..
Pearl.... szok :szok::szok::szok::szok: i tak to właśnie jest że pomoc nie trafia tam gdzie powinna
Kicrym.... taaaa noszenie dziecka jest cool.. moi teściowie na szczęście tego nie robią ale za to moja mama i młoda sie tak uzależniła że jak ją widzi to drgawki ze szczęścia normalnie:tak::tak::tak:
Surv...super że neurolog też nasze wnioski potwierdza:-):-):tak::tak: Odrazu lżej na duszy, nie?? a jeszcze fryzjer do tego mmmmm :-):-)

Pierwsza...:-p Od kiedy latamy na te wszystkie zabiegi i wizyty a i pracy przygrzało, to mi się poprzestawiało ze wstawaniem i budzę się jak do dojenia krów o 6 rano:-) A całe życie dotychczasowe byłam raczej sową...no nic, teraz jestem zaspanym puchaczem grasującym o świcie:-p

Kochana, na dojenie krów to o piątej trzeba:-D:-D:-D.. ja też sowa więc jak mogę tak korzystam z tego że młoda chyba też sówkowa:-)

A dietę bardzo chętnie, nawet sfotografowaną bym chciała, bo mam dość chodzenia w tunikach oraz znoszenia współczujących spojrzeń, że jedno dziecko jeszcze nie chodzi, a drugie już w brzuchu - no przecież nei będę każdemu tłumaczyć, że to nie ciaża tylko zwały tłuszczu:-):-)

eeeee aaaaaa to o to chodzi???? czasem skanują ten mój brzuch z lekką konsternacją ale ja się wtedy patrzę prosto w oczy takim zahipnotyzowanym gapiom i się uśmiecham....pełna konsterna..:-D:-D:-D:-D:-D
zresztą mam to w mojej pojemnej teraz....d.....

powodzenia w pociągu...:-):-) i na rechabilitacji oczywiście też:tak::tak::tak:

mondzi....no to gratuluję takiej pięknej rocznicy:tak::tak::tak::tak:

Kate.. m. wycieczke może zorganizuje bo widzę że dziewczyny zgłaszają swoich m na wyjazd:-)

melduję,że wszystko przeczytałam wiec jestem na bierzaco,ale na odpisanie wam wszystkim już czasu brak:sorry:Właśnie cichaczem zrobiłam sobie przerwę w wiązaniu kokardek na flaszkach,bo mały śpi, a babcia terrorystka wybyła na zakupy firankowo-kreacjowe,bo sie chyba bardziej tym weselem stresuje niz ja :-p

Nie omieszkam jednak pogratulować naszej Florci nowych umiejetności.Brawo ślicznotko!!! Niech lekarze wiedzą,żeś zdrowa jak rybka i już dużo potrafisz.A mamie życzę porządnego motorka w d...,bo łatwo nie będzie;-):laugh2:
Kate
no z tym wstawaniem to ja juz sie od dłuższego czasu męczę,jest to troche wjkurzające,a zwłaszcza jak widzę,że mały jeszcze oczy ma zamknięte a juz wstaje i tym samym pospac mi nie da,ale cóz taki lajf:sorry:

U nas z tym spaniem ciagle rewelacji nie ma,bo oststnio przez całe zamieszanie mały chodzi spać o 22:szok: a nie jak dotychczas o 20,co i tak go nie zwalnia z uruchamiania budzika najpóźniej o 7:crazy:

Sukienka zmierzona jutro do odbioru:tak:,pokazałabym wam zdjecia ,bo mama napstrykała,ale to może później jak bedzie czas.Za to po wczorajszej wizycie u fryzjera MASAKRA:wściekła/y:Teściówka mnie do takiego pedzia zapisała,nie żebym cos przeciw miała,nawet w sumie fajnie,bo często faceci lepiej czesza,ale tu normalnie koszmar- loki nie takie jak chciałam,upięcie jak stara raszpla i chyba troche mnie opitolił za dużo,choć pewna nie jestem,bo z ta burzą loków nie widzę dokładnie długości:angry:Jedyne co to kolor fajny wyszedł,no ale policzył sobie za to farbowanie 260zł:szok::szok::szok: i dodatkowo za fryzurę 160zł:eek: Nic ,w sobotę odobno jakas pani Grażynka się mna zajmie,to może cos lepszego wymyslimy,bo wczoraj normalnie sie poryczałam jak od niego wyszłam.
Lecę na inne wątki zajrzeć

i ja sie witam :-) i chyba ostatnia:-p (Post jesteś przedostatnia:rofl2:)
a u nas jest szaro i buro i pada cholera jasna :wściekła/y: przez to już drugi dzien chyba z malą na spacer nie wyjdę:crazy: ale zauważylam, że Surv jest moim wyznacznikiem pogody, ponieważ jak pisze, ze u niej pada, to za pare godzin do nas przychodzi deszcz, i jak dzisiaj czytam, ze ma sloneczko, więc żyje nadzieją, ze u nas też bydzie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
mielismy iść dzisiaj z malą i w końcu paszport jej wyrobić, ale jest tak paskudnie, ze chyba nosa nie wysadzę zza drzwi:no: tylko blady starch mnie opętał, ze do 2-giego sie nie wyrobimy ale pani urzędniczka-paszportówka powiedziała, ze 1,5 tyg trwa wyrabianie, czyli luzik:-)
Surv a mówiłyśmy???:-):-):-):-):-) Niewiem czy neurolog Tobie mówiła, że najpierw z nami konsultowała:-pno i trzymam kciuki a co byś na dworcu jakiegoś jelenia znalazła:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a co do zwałd tluszczu, to z dwa m-ce temu mojego Kornela spytał sie kolega, czy jego mama (czyli JA) jest w ciaży?:szok::szok::baffled::baffled::crazy: dlatego jak już nie karmię, zakupiłam wczoraj cud-miód (podobno) specyfik pt. Alli (ten reklamowany:-p) no i czytając w nim ulotkę stwierdzilam, ze ja mam.... niedowagę:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D otóż, jest tam tabelka ile się powinno ważyć:tak: i wg niej przy wzroście 165 cm idealna waga - 76,25:szok::szok::szok: ( a moja obecna jest 67:eek:) i co ja mam czynić??:-D:-D:-D oczywiscie, ze będę je brała a później do producenta napiszę, żee dzięki jego tabletkom stałam się anorektyczką z rozmiarem 38:laugh2::laugh2::laugh2:
Post ale ten czas leci:szok: 7miesiąc...wow:tak::-) wyprawka przygotowana??;-)
Kicrym pomyśl, ze do piątku jeszcze jeden dzień:-p i tak bylas twarda:tak:
Kamu może macie teraz jakiś ciężki okres??? a może załóżcie drugie konto i wpłacajcie co m-c jakąś kwotę??
Andula współczuje bólu kochana, idź idź do lekarza:-(
Kasia przez Twoje zębowanie śnilomi się dzisiaj, że plomba mi wypadla:laugh2::laugh2::laugh2:
aaa Pearl rzeczywiście nie dziwię się, że się wkurzyliście:no: a ja myślała, ze to tylko Polak potrafi kombinować:eek:
Mondzi gratuluje kolejnej rocznicy:tak:

ale się zerwał u nas teraz wiatr brrrrr...normalnie huragan czy cuś:szok::szok::szok:

A ja mam ogólnie dziś doła, chodzi oczywiście o kase. Ja nie wiem gdzie nam się te pieniądze rozchodzą, już mam serdecznie dosyć kredytów i rat. Wszystko nam się ostatnio nie tak układa. W sklepie do d...y, ale nie tylko u nas ogólnie w całej hali tak jest beznadziejnie.
Pocieszam się tym że najważniejsze ze Maks jest zdrowy a wszytko inne jakoś się ułoży,jakoś to będzie,ale wkurza mnei to że niby nie tak źle zarabiamy a i tak tych pieniędzy nie widać ,na okrągło na coś brakuje. A mój D nie potrafi byc oszczędny za cholere.
Dobra nie smęce wam, miłego dnia

Kamuu nie przejmuj się! Zobaczysz wszystko będzie dobrze.... mój tez jest rozrzutny...pieniądze moment jak sie rozchodzą i ja sobie nei chcę za bardzo nic kupować bo to dwa wesela w tym miesiącu i mój wyjazd i kasy od cholery na to pójdzie a mój kupuje sobie karnet na siłownie + spodenki (150 zł) no i jakieś coś tam do laptopa... a to wszstko takie ważne było, że oj... :baffled:

Madziu no teraz macie gorący okres:tak::tak::tak: no i nieźle sobie policzył fryzjer:szok::szok::szok::szok:normalnie jakby mistrz był :szok::szok::szok:albo czesał same gwiazdy:szok::szok::szok: normalnie zazdroszczę Tobie trochę, tego okresu:-p a panną młodą będziesz napewno przepiękną, już się nie moge doczekać zdjęć:tak:

Tosika z ta tabelka wagowa heheh chyba przesadzili z lekka a moze chca poprostu pocieszyc panie o nieco bujniejszych ksztaltach:tak::-D:-D:-DDaj znac czy tabletki pomagaja schudnac:tak:

Madziu cena za fryzjera :szok::szok::szok:jestem przekonana ze bedziesz cudnie wygladac juz sie zdjec doczekac nie moge:tak:

reklama
madzia.....kciukasy trzymam
będzie pięknie:-);-);-);-);-) a ja miałam taką laskę co do mnie do domu przyjechała w dzień ślubu i zapłaciłam 150 zeta:-):-):-) ale daliśmy więcej jej...obyś znalazła właściwego fryzjera:tak::tak::tak:
Tosika...no tak laszczcie się laszczcie...ja poczekam na Wasze efekty i wybiorę najlepszy specyfik:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry