i ja sie witam :-) i chyba ostatnia

(Post jesteś przedostatnia

)
a u nas jest szaro i buro i pada cholera jasna

przez to już drugi dzien chyba z malą na spacer nie wyjdę

ale zauważylam, że
Surv jest moim wyznacznikiem pogody, ponieważ jak pisze, ze u niej pada, to za pare godzin do nas przychodzi deszcz, i jak dzisiaj czytam, ze ma sloneczko, więc żyje nadzieją, ze u nas też bydzie

mielismy iść dzisiaj z malą i w końcu paszport jej wyrobić, ale jest tak paskudnie, ze chyba nosa nie wysadzę zza drzwi

tylko blady starch mnie opętał, ze do 2-giego sie nie wyrobimy ale pani urzędniczka-paszportówka powiedziała, ze 1,5 tyg trwa wyrabianie, czyli luzik:-)
Surv a mówiłyśmy???:-):-):-):-):-) Niewiem czy neurolog Tobie mówiła, że najpierw z nami konsultowała

no i trzymam kciuki a co byś na dworcu jakiegoś jelenia znalazła

a co do zwałd tluszczu, to z dwa m-ce temu mojego Kornela spytał sie kolega, czy jego mama (czyli JA) jest w ciaży?

dlatego jak już nie karmię, zakupiłam wczoraj cud-miód (podobno) specyfik pt. Alli (ten reklamowany

) no i czytając w nim ulotkę stwierdzilam, ze ja mam.... niedowagę

otóż, jest tam tabelka ile się powinno ważyć

i wg niej przy wzroście 165 cm idealna waga - 76,25

( a moja obecna jest 67

) i co ja mam czynić??

oczywiscie, ze będę je brała a później do producenta napiszę, żee dzięki jego tabletkom stałam się anorektyczką z rozmiarem 38

Post ale ten czas leci

7miesiąc...wow

:-) wyprawka przygotowana??;-)
Kicrym pomyśl, ze do piątku jeszcze jeden dzień

i tak bylas twarda
Kamu może macie teraz jakiś ciężki okres??? a może załóżcie drugie konto i wpłacajcie co m-c jakąś kwotę??
Andula współczuje bólu kochana, idź idź do lekarza:-(
Kasia przez Twoje zębowanie śnilomi się dzisiaj, że plomba mi wypadla

aaa
Pearl rzeczywiście nie dziwię się, że się wkurzyliście

a ja myślała, ze to tylko Polak potrafi kombinować
Mondzi gratuluje kolejnej rocznicy
ale się zerwał u nas teraz wiatr brrrrr...normalnie huragan czy cuś