reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tylko na chwilkę, bo mała właśnie zasypia a ja mam mocne postanowienie sprzatania, kurcze, pod warunkiem ze sie odkleje od BB

Mlenka, kubek świetny, dawaj adres gdzie zamawiałaś, ja mojemu na imieniny taki zrobie, nie drogo a jak słodko.

proszę to link do usługi foto:

Fotousługi Rossmann

możesz zamówić z dostawą do domu są różne ja wzięłam tę tańszą wersję

można dac napis jeszcze ale do 16 liter żeby się zmieściło tak mnei poinformowali

reklama
Ale ten Pamiętnik Amelki to superaśny jest, włąśnie skończyłam oglądać, no bomba. Jak taki założyć?

zupka ugotowana, raczej posprzatane :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ,teraz tylko czekam aż Oliwka usnie bo lezy już w łóżeczku i pędzę na zakupy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale mi się nie chce,pogoda do d........ wieje tak że mało głowy nie urwie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja mam niedaleko do Rossmana, można osobiście iśc zamówić coś ? Ale bomba, w życiu by sie takiego prezentu nie spodziewał

A ja mam niedaleko do Rossmana, można osobiście iśc zamówić coś ? Ale bomba, w życiu by sie takiego prezentu nie spodziewał

można iść taniej jak odbierasz w sklepie no i szybciej ale możesz zamówić przez internet a odbierasz w sklepie wtedy mniej zachodu i ta sama cena co jakbys szła zamówić mnie się ta fotoksiązka podoba ale na razie nie mam kasy na nią

ale myslałam o plakacie smieszna kwota można by zrobić dziewczyną w antyramę i na ścianie piękne duże zdjęcia :tak:

aa odp. Ci Luna @@@

o matko i córko ale u mnie leje deszcz :szok::szok:i ajk tu do sklepu wyjść:szok::szok:adam wróci ze szkoły a tu na obiad???????????? kurczak jest ale co do niego choroba nawet ryżu nie mam:sorry:
malinka no nie postarałaś się dzisiaj i nie popisałaś z obiadem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mam 25 lat synek Adaś, córcia Małgosia, jestem teraz ok.9 tc. nie wiem jeszcze co będzie, chociaż czuję, że chyba synek, no ale zobaczymy:-) Poza tym to teraz już mi bez różnicy aby zdrowe :-) Adaś w tym roku idzie do zerówki, a Gośka ma 3 1/2 roku:tak: Hmmm co jeszcze...
Co do teściów to też się cieszę, że będziemy już oddzielnie bo od początku mieszkamy w jednym domu i nieraz było naprawdę baaaaaaaaardzo ciężko:-(
O.k. JA za chwilkę uciekam bo obiecałam córci kolorowankę na laptopie, a ja idę sprzątać i obiad gotować, hmmm ale co tu ugotować....
P.s. Cieszę się, że dołączyłam do Waszego tak zacnego grona;-) i że tak mnie ciepło przyjęłyście...:-):-):-):-) Kurcze ale lizus ze mnie hhheheheheheheheheh:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
witam witam:tak::tak::tak:
coś mikomp muli ,bo nawet strony mi sie nie chcą odświezac jak trzeba
u mnie dziś pada od rana ,wszelki zapał do pracy daleko w lesie został
mój też chociaż las daleko:-D:-D:-D:-D
zaraz idę zerknąć;-)
Witam. Jestem mamą dwóch chłopców Mateusza (2l 3,5m) i Dominika (3,5m). Mój mąż pracuje a ja siedzę z dzieciakami w domu. Od męża jeszcze nie usłyszałam że nic nie robię ale od teścia z którym mieszkamy słyszę to prawie codzinnie. Strasznie to przeżywałam a teraz już to zlewam i zajmuję się wyłącznie moją rodziną.

Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko temu że przyłączę sie do Was?!

Karola
wpadaj często o dużo pisz u nas to norma:tak::tak: to nie forum tylko czat:-D:-D:-D
a tu wkleję zdjęcie tego kubeczka

superancki:tak::tak::tak::tak:a dzidzia przesłodka:tak::tak::tak::tak:dobry pomysł na prezent jak się nie ma pomysłu:baffled::baffled::baffled::baffled:

zjadłam śniadanie dopijam kawkę i chyba zrobię naleśniki a'la mlena:tak::tak::tak::tak:

Dobre, ze ktos mysli za mnie:-D:-D:-D
Zaraz zamówię, i odbiore osobiście. Później jakby co się pochwalę, tylko musze znależź jakies fajne ich współne zdjęcie.

reklama
mlenko wszystkiego najlepszego dla twojego leszka w dniu jego imienin
anniv041.gif

Do góry