reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Kroptusia ile bierzesz fenoterolu i isoptinu? ja biore co 3 godziny fenoterol czyli 8 razy a isoptin tylko 1 i chyba za mało bo mi kołacze serducho.

Sarenka faceci to gadżeciarze... kup mu jakiś gadżet z tematyki którą się interesuje... ja mam łatwo bo misiek studiuje WF i ubielbia sporty więc ja mu zawsze kupuję tego typu prezenty :) teraz planuję jako ślubno-urodzinowy prezent kupić mu osobistego trenera na nadgarstek.. to taki jakby zegarek, stoper, mierzy puls, ile km już brzebiegł i z jaką prędkością... wiem, że będzie zachwycony bo ma zamiar teraz biegac bo zrobiło się ciepło, a ostatnio sobie zaniechał tą swoją kondycję... ostatnim razem kupiłam mu matę do ćwiczeń bo robił ćwiczenia weidera.. już prawie udało mu sie dobrnąć do końca.. brakowało mu tylko 3 dni żeby zaknąć ćwiczenia i pojechał do mamusi na ur i przerwał... głupol... i teraz będzie musiał od nowa :-D

Eli z nieba mi spadłaś:-):-) Mój M ma dzisiaj urodzinki i ciągle upierał się że prezentu żadnego nie chce ale gdybym mu kupiła coś takiego to by chyba gały mu wyszły. Ile takie cudeńko kosztuje?
Henrietta ja też biorę. Najpierw trzeba brać isoptin a po pół godzinie fenoterol. Isoptin wyhamowuje serducho i nie będziesz odczuwała tego pobudzenia, drżenia rąk które wywołuje fenoterol.
Ja biorę fenoterol 3 x 1/2 ale początkowo brałam 3 x 1

Co do rocznicy... my mamy 1-szą 14 czerwca to chyba też się wybierzemy na jakąś przyjemną kolacyjkę. Mam jeszcze trochę czasu więc może wymyśle coś bardziej oryginalnego

My mamy rocznice pod koniec sierpnia i mojemu mezowi planuje dac troszke spozniony prezencik w postaci Synka ;-)
A ostatnio miał urodziny i zrobiłam sobie zdjęcie z brzuszkiem, a z brzuszka wychodziła taka chmurka (jak w komiksach) z napisem "wszystkiego najlepszego Tato". Moj mąż był zachwycony :-) Od razu nastepnego dnia kupił sobie ramke i oprawił.

Jogobelka.. no u nas w Polsce one jeszcze troche drogie są :baffled: około 500zł.. a mi brat z Irlandii przywiezie i wyjdzie mnie to niecałe 300zł... Ale możesz pobuszowac troche po allegro.. dużo fajnych gadżetów możesz kupić.. a ten osobisty trener naręczny to może w przyszłym roku będzie za jakieś 300zł.. Gdyby nie ta okazja, że brat mój prawie z Irl wraca to bym się nie skusiła... jednak 300 zł to i tak dośc sporo a 500 to już w ogóle... :baffled: przynajmniej w obecnej sytuacji..

Jogobelka.. no u nas w Polsce one jeszcze troche drogie są :baffled: około 500zł.. a mi brat z Irlandii przywiezie i wyjdzie mnie to niecałe 300zł... Ale możesz pobuszowac troche po allegro.. dużo fajnych gadżetów możesz kupić.. a ten osobisty trener naręczny to może w przyszłym roku będzie za jakieś 300zł.. Gdyby nie ta okazja, że brat mój prawie z Irl wraca to bym się nie skusiła... jednak 300 zł to i tak dośc sporo a 500 to już w ogóle... :baffled: przynajmniej w obecnej sytuacji..

Na allegro jest za prawie 700 zł. To jakaś masakra:-(Garmin Forerunner 305 GPS trenar pulsometr (651404456) - Aukcje internetowe Allegro

ja swego czasu znalzłam nawet za 1tys.. ale spokojnie.. one serio tanieją.. w przyszłym roku będą raz tancze jestem pewna.. tymbardziej ze juz mozna łapać takie okazje na zachodzie.. a ceny polecą z tamtąd

Witam Was dziewczynki, właśnie odebrałam wyniki badania moczu i ... mam skierowanie do szpitala i jeszcze dziś muszę się tam pojawić. W moczu bakterie i leukocyty:-(
Idę spakować torbę i jadę:-(
Odezwę się po powrocie. Zdrówka życzę wszystkim

reklama
Sarenka ja mam typy podobne do princi. Kolacja, spacer... Stwórz może nastrój i spędźcie duuuużo czasu razem!!! To chyba byłoby najlepsze uczczenie takiego dnia. Zwłaszcza, że naprawdę macie mało czasu tylko dla siebie :tak:

Ja na ostatnią rocznicę zrobiłam właśnie kolacyjkę przy świecach, winiucho i sprawiłam sobie sexihalkę, wskoczyłam w pończoszki i szpileczki, w których nie umiem chodzić, ale na szczęście nie musiałam :rofl2::-D:-D:-D:rofl2:
Wspomnę tylko, że termin porodu wypada jakieś 9 miesięcy po tej rocznicy :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

Do góry