henrietta5
Fanka BB :)
Wiolaw co tam u lekarza, bo nie mogę się doszukać czy coś napisałaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sarenka faceci to gadżeciarze... kup mu jakiś gadżet z tematyki którą się interesuje... ja mam łatwo bo misiek studiuje WF i ubielbia sporty więc ja mu zawsze kupuję tego typu prezentyteraz planuję jako ślubno-urodzinowy prezent kupić mu osobistego trenera na nadgarstek.. to taki jakby zegarek, stoper, mierzy puls, ile km już brzebiegł i z jaką prędkością... wiem, że będzie zachwycony bo ma zamiar teraz biegac bo zrobiło się ciepło, a ostatnio sobie zaniechał tą swoją kondycję... ostatnim razem kupiłam mu matę do ćwiczeń bo robił ćwiczenia weidera.. już prawie udało mu sie dobrnąć do końca.. brakowało mu tylko 3 dni żeby zaknąć ćwiczenia i pojechał do mamusi na ur i przerwał... głupol... i teraz będzie musiał od nowa
![]()
Jogobelka.. no u nas w Polsce one jeszcze troche drogie sąokoło 500zł.. a mi brat z Irlandii przywiezie i wyjdzie mnie to niecałe 300zł... Ale możesz pobuszowac troche po allegro.. dużo fajnych gadżetów możesz kupić.. a ten osobisty trener naręczny to może w przyszłym roku będzie za jakieś 300zł.. Gdyby nie ta okazja, że brat mój prawie z Irl wraca to bym się nie skusiła... jednak 300 zł to i tak dośc sporo a 500 to już w ogóle...
przynajmniej w obecnej sytuacji..