Żania7
mama kochanych urwisków
bogate menu maja wasze pociechy my na razie na cycuszku i na marchewce z ziemniaczkami dzis
, dostanie też chrupkę lub dwie takie małe:-) może dam mu banana na deserek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

MADZIU TO SAMO MLECZKO jULCIA PIJE TYLKO DWA RAZY???a po ile jej dajesz?

wiec postanowilismy podac jej zamiast jednego mleczka gestą kaszkę

nie zjadl bo mial odruch wymiotny (pierwszy raz) Cyprysiowa nie martw sie na zapas...a zabeczki jak u Was??? bo ja czytałam ostatnio,ze na ząbki własnie dzidzia moze tez wiecej spac...i miec katarek...i oby to tylko to było...Moj synus wczoraj dostal od dagulli szpinak i jeszcze 2 obiadki. Szpinak po minie Ksawerka byl fuuujnie zjadl bo mial odruch wymiotny (pierwszy raz)
Dostal co innego i tez nie chcial wiec teraz niewiem czy nie lubi czy poprostu przez zle samopoczucie... no wlasnieWczoraj zaczelo mu z noska leciec, dzis ma podwyzszona temp. (37,8) i dozo spi, spal od okolo 10.30 az 2,5h a zazwyczaj spi gora godzine.Teraz znowu spi.
Kurcze co mu znowu jest:-(

Cyprysiowa nie martw sie na zapas...a zabeczki jak u Was??? bo ja czytałam ostatnio,ze na ząbki własnie dzidzia moze tez wiecej spac...i miec katarek...i oby to tylko to było...
Masza mała wcina wszystko naprawde,ale na szipnak tez miała cofki...i słoiczek poszedł do koszahahah
Madziu no to kurcze moze moja mała za duzo je co??? i dlatego taka pulchna jest.....:-(

ale wcale nie dziwie sie maluchon, próbowałyście ten szpinak...chyba trawa lepiej smakuje

Czy jest jakaś mamusia której dziecko nie chce pić mleka modyfikowanego?